Én ha vennék egy új mocit (amihez nincs papír) talán első dolgom egy szervízbe vezetne, ahol meg tudják mondani, de szerintem interneten is tuti van valahol adat... ilyen eccerű
Én személy szerint útálom, ha valaki hazudik az évjárattal kapcsolatban.
Szemétség, hogy a naiv vásárlókat így akarják becsapni.
Főleg olyanokon szoktam jót nevetni, ha pl Cagiva Prima 2000-es pedig fele annyinak se néz ki.
3. tulajdonos vagyok. Nem mondom hogy hibátlan. Szimeringeket kéne cserélni, hiányzik az egyik tükör meg egy kisebb karcolás van rajta.(nem nagyon látszik). Új dugó van benne. Az kb 200km-es. Új főtengelycsapágyak, lánc. Az árban megegyezünk ha érdekel.
Szemétség, hogy a naiv vásárlókat így akarják becsapni.
Főleg olyanokon szoktam jót nevetni, ha pl Cagiva Prima 2000-es pedig fele annyinak se néz ki.
Nem neked akartam eladni csak nem jutott eszembe a srác neve akinek irni akartam.
Szerintem ezt már megbeszéltük. Most meg te vagy a gyökér
De az nem azt jelenti h 97-es évjárat.....
Gondolhatod mennyire érthet hozzá a gyerek....
Amugy a forgalmiban benne van a gyártási év..... Kivéve ha nincs rendszám meg forgalmi sem
De aki megveszi az meg is érdemli...........-
Persze az Sp01 volt 88-90 között majd Sp02 90-93 ig ugyhogy az valami nagy átkúrás.....
Ha ilyen motort akarsz akkor vedd meg az enyém jobban jársz hidd el...
Nem lehet 97-es az a motor....
Az SP02-t 90-től 93 ig gyártották aztán viszlát
Az Sp01 pedig 88-90 asszem
Nem vagy elég szemfüles mert ha beütöd a keresőbe h Sp akkor ott lesz az enyém is
Az enyém sokkal szebb ezen még Pleko sincsen
Azthittem h csak a nagygépeknél játszák ezt marketingfogásbol h a fötengelyen mért Le-t adják meg...
Különben mit jelent magyarul a mitokon ez a felirat? The Road Burns... Aki tudja az írja meg légyszi! Köszi
általában úgy szokott lenni hogy egy tuninggal éri el a gyár által megadott LE-t