Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell szerviz sok alkatrészben benne van...mellesleg másodlagos az évjárat ha alkuképes .. nálam
Én ha vennék egy új mocit (amihez nincs papír) talán első dolgom egy szervízbe vezetne, ahol meg tudják mondani, de szerintem interneten is tuti van valahol adat... ilyen eccerű
sajna ez van...de mostanság sokan nincsennek tisztában vele tényleg!
Én személy szerint útálom, ha valaki hazudik az évjárattal kapcsolatban.
Szemétség, hogy a naiv vásárlókat így akarják becsapni.
Főleg olyanokon szoktam jót nevetni, ha pl Cagiva Prima 2000-es pedig fele annyinak se néz ki.
ja lehet alkudozni eröset ha tényleg nem tudta...
ez attol függ ki töltötte ki a papirokat(pénz beszél )de van mikor az eladó nem tudja hogy nem stimmel az évjárat .
Vágom már eszembe jutottt
Nem én egy másik SP02-t akartam venni a szomszéd városba full felújítva csak közbe eltiltottak a vezetéstől

Nem neked akartam eladni csak nem jutott eszembe a srác neve akinek irni akartam.
Joe-Z
Szerintem ezt már megbeszéltük. Most meg te vagy a gyökér
Az enyémet is 97-ben hozták be

De az nem azt jelenti h 97-es évjárat.....

Gondolhatod mennyire érthet hozzá a gyerek....

Amugy a forgalmiban benne van a gyártási év..... Kivéve ha nincs rendszám meg forgalmi sem
De aki megveszi az meg is érdemli...........-
Lehet hogy az van a forgalmiban(kintröl behozás éve)
Na Davidwrc tudsz te ha akarsz!!!!!

Persze az Sp01 volt 88-90 között majd Sp02 90-93 ig ugyhogy az valami nagy átkúrás.....

Ha ilyen motort akarsz akkor vedd meg az enyém jobban jársz hidd el...
Az SP01-et már nem gyártották 97-ben és 310-et nem ér meg ez a gép főleg ha hiányzik a plexi
Ez teljesen kamu hirdetés....

Nem lehet 97-es az a motor....

Az SP02-t 90-től 93 ig gyártották aztán viszlát
Az Sp01 pedig 88-90 asszem

Nem vagy elég szemfüles mert ha beütöd a keresőbe h Sp akkor ott lesz az enyém is

Az enyém sokkal szebb ezen még Pleko sincsen
Hasonlít a tiedhez ez a moci
Jo a 34 az tulzás de egy 30-as simán lehetne.....

Azthittem h csak a nagygépeknél játszák ezt marketingfogásbol h a fötengelyen mért Le-t adják meg...
háj!

Különben mit jelent magyarul a mitokon ez a felirat? The Road Burns... Aki tudja az írja meg légyszi! Köszi
És akkor gyárilag hány lóerő? Van erre valami képlet? (Minden gyári adat- x Le=valós Le)
Csak szeretne 34 LE lenni
általában úgy szokott lenni hogy egy tuninggal éri el a gyár által megadott LE-t
Tehát nem is 34Le-s a mito?
ez arra példa hogy a gyárak mennyit feldítenek a dolgokon,a másik meg a 22 ló a Mitomon keréken mért adatt a főtengelyen 25-26 lovat tud
3. tulajdonos vagyok. Nem mondom hogy hibátlan. Szimeringeket kéne cserélni, hiányzik az egyik tükör meg egy kisebb karcolás van rajta.(nem nagyon látszik). Új dugó van benne. Az kb 200km-es. Új főtengelycsapágyak, lánc. Az árban megegyezünk ha érdekel.
st.e.v.e még nem sikerült felrakni de várom!
Én is szeretnék videózni, csak az a gond, hogy mpeg4-be vesz fel a kameránk. Mobilon pedig 3gp. Hogy kell mpeg4-et konvertálni? (Bocs az OFF-ért)