hello chevy! nem nyitja meg a képeidet az adatlapodban! pedig kvíáncsi vok a tzr-re ..én is legszívesebben 125-ös tzr-t vettem volna..xerintem az nagyon jó kis gép bár még soha sem mentem olyannal
na ha már a lóerőknél tartunk,nézzétek meg szeki evo hirdetését
48 le ról szól a történet
montam neki.h az enyhén sok,aszongya az előző tulaj is így hirdette..na mondom jó te tod
Állítólag nem az én gépem volt egyedül így megkeverve. (pl: Chevy)
Talán a motrobehozataloknál volt valami évjáratkorlátozás, ezért muszáj volt átírni az évjáratot vámoláskor...
Bátyám anno szemezgetett az SV-vel, eredetileg azt akart venni. Aztán kipróbálta a balatoni Full-Gasnál. Azóta úgy szidja mint a bokrot. 170-180km/h felett csak erőlködik állítólag, és igencsak kényelmetlen. (bár a bratyó sem egy kis ember...)
Így végül a bandita lett. Kényelmesebb, jobban megy, és olcsóbb is. Nekem az SV-nek egyedül a hangja tetszik:
V2 + sportdob =
Olaszok ilyen ccm-ben kurva drágák legszívesebben olyat vennénk csak most nem megy ugy a szekér ahogy szerettük volna de lesz még egyszer digó seggrakéta a háznál abban biztos lehetsz
1 vagy 2 éves SV1000S -t Vaterral felesbe
Azért lesz az mert apam nem akar tul "fekvöset" ez meg még pont a határon van ebböl a szempontbol viszont azért pályanapokon sem kell vele szégyenkezni....
akitől én vettem a primát teljesen korrekt volt. elmondta mik a baja, mikori, mik lettek rajta csinálva. le lett fénymásolva az előző aádvételije is stb...szóval én jól jártam
megnézném!!
nem nagyon értettem amikor találkoztunk hogy honnan ismersz..
48 le ról szól a történet
montam neki.h az enyhén sok,aszongya az előző tulaj is így hirdette..na mondom jó te tod
Talán a motrobehozataloknál volt valami évjáratkorlátozás, ezért muszáj volt átírni az évjáratot vámoláskor...
Így végül a bandita lett. Kényelmesebb, jobban megy, és olcsóbb is. Nekem az SV-nek egyedül a hangja tetszik:
V2 + sportdob =
Ez a keverés a javából!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még jo hogy az enyémet csak 3 éven keresztül gyártották igy nem lehet nagy tévedés
Na ezt adjátok össze!
Nem azért mert Japo
Hanem mert szép/erős és olcsó a motor......
Olaszok ilyen ccm-ben kurva drágák legszívesebben olyat vennénk csak most nem megy ugy a szekér ahogy szerettük volna de lesz még egyszer digó seggrakéta a háznál abban biztos lehetsz
Azért lesz az mert apam nem akar tul "fekvöset" ez meg még pont a határon van ebböl a szempontbol viszont azért pályanapokon sem kell vele szégyenkezni....
Jo lesz az olyan mint egy gözmozdony ugy tol
Az Expressz.hu-n hírdetem
Nem akarok reklámot csinálni de nem fog rosszul járni aki megveszi mert én a motor árát már ráköltöttem egyszer... Most egyben van a gép
ppppppffffffffffffffffff hát az kurvagázos lehetettt
Amúgy én is utálom ha nem az eredeti évjárat lóerő van megadva láttam már ,,44LE-s""" Frecciát