Tényleg szép! Még az ülés it is áthúzták! Jó, mert a gyári "nubukbőrt"
ennyi év alatt szétszívja a nap, a kárpitosok meg nem rajonganak
a lépcsős ülésekért...
Mennyiért jutottál hozzá?
hehe bieffe bukóm van 1 nekem is (meg van 1cms krosszbukó) nagyon jó kis sisak még 150nél sincs nagy hangja,meg az enyém karbonkevlár,igaz már kicsit lestrapáltam,első motorozásokból anno kapott 1 párat, legalább nem a fejem kapta őket
..nem vok oan tökös gyerek,mint Te dadis. .felénk nagyon ráálltak a zsernyáko kerrre a témára. .uyganis 2 14-15éves kissrác borította meg a leharcolt 125/50es replicáját v tdr125/50ét..az utobbi időben..törném el a kezét a szülőnek aki az annyi idős gyereket ráengedi akkora gépre egy romet után..nekem ez a véleméynem..
a rezómat a héten javították ki,uyganis volt benn egy horpadás..meg a végdobba belelógott egy 6-8 cm-es cső..abból vágtam le egy jókora darabot..3napja esett eső..ma viszem kiprobálni..még a végdobot kiégetjük a héten..ha nem ajvul akkor nekiállok ujra leszedni diomokat..és belenézni jobban..Geri ajánlására fúvókaméretet+membránokat...főszezonra ez is vinni fogja amit kell..:)
hát azt a gumit nem tudod úgy megmelegíteni hogy tapadjon!
Egy esetben tapad jól ha elégeted és az aszfaltra kened!!! Bár ez a gumi még az égetésnek is ellenáll!!
amúgy jól vagyunk, 1000kilcsi már benne van... A fojtásos dolog megoldódni látszik, egy Geri nevű ismerősünk szerez nekem elektronikát! CSak sajna még 2-3 hét!
na de a lényeg h meg lesz oldva!
és Te hogyállsz?
azt észrevettem v baromi kemény anyaga van..és hiába melegitem ne mfog jobban tapadni..állapotra még egész jó..csak ősszel dobom le róla,műszaki előtt ..ja és köszi..Tyt Tes" hogy álls zaz apriliával? még mind2en azzal küzdünk h nem yug megy a vas ahoyg kell?:(
nagyon szép a Frecciád, grat hozzá!!
Viszont az a szutyok hátsó gumit égessed lefele!! 1 évig olyan volt az előző apriliámon, elég nagy fos, bár gondolom Te is észrevetted már :)
ennyi év alatt szétszívja a nap, a kárpitosok meg nem rajonganak
a lépcsős ülésekért...
Mennyiért jutottál hozzá?