Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg szép! Még az ülés it is áthúzták! Jó, mert a gyári "nubukbőrt"
ennyi év alatt szétszívja a nap, a kárpitosok meg nem rajonganak
a lépcsős ülésekért...
Mennyiért jutottál hozzá?
hehe bieffe bukóm van 1 nekem is (meg van 1cms krosszbukó) nagyon jó kis sisak még 150nél sincs nagy hangja,meg az enyém karbonkevlár,igaz már kicsit lestrapáltam,első motorozásokból anno kapott 1 párat, legalább nem a fejem kapta őket
Nekem is Cagivám van :) Beléphetek a clubba ? 1éve van nálam a gép, de nagyon meg vagyok vele elégedve...
..nem vok oan tökös gyerek,mint Te dadis. .felénk nagyon ráálltak a zsernyáko kerrre a témára. .uyganis 2 14-15éves kissrác borította meg a leharcolt 125/50es replicáját v tdr125/50ét..az utobbi időben..törném el a kezét a szülőnek aki az annyi idős gyereket ráengedi akkora gépre egy romet után..nekem ez a véleméynem..
a rezómat a héten javították ki,uyganis volt benn egy horpadás..meg a végdobba belelógott egy 6-8 cm-es cső..abból vágtam le egy jókora darabot..3napja esett eső..ma viszem kiprobálni..még a végdobot kiégetjük a héten..ha nem ajvul akkor nekiállok ujra leszedni diomokat..és belenézni jobban..Geri ajánlására fúvókaméretet+membránokat...főszezonra ez is vinni fogja amit kell..:)
hát azt a gumit nem tudod úgy megmelegíteni hogy tapadjon!
Egy esetben tapad jól ha elégeted és az aszfaltra kened!!! Bár ez a gumi még az égetésnek is ellenáll!!

amúgy jól vagyunk, 1000kilcsi már benne van... A fojtásos dolog megoldódni látszik, egy Geri nevű ismerősünk szerez nekem elektronikát! CSak sajna még 2-3 hét!
na de a lényeg h meg lesz oldva!
és Te hogyállsz?
nemmondok inkább semmit :)
félelmetesen rossz?
áááh neeeem,semmi iesmi
Hello
Gratula a Frecciádhoz! Miért nem az enyémet vetted meg ?
Nekem elöl van ilyen gumi de a ,,tapadása" félelmetes
nah 1 új tag
grat a mocihoz
azt észrevettem v baromi kemény anyaga van..és hiába melegitem ne mfog jobban tapadni..állapotra még egész jó..csak ősszel dobom le róla,műszaki előtt ..ja és köszi..Tyt Tes" hogy álls zaz apriliával? még mind2en azzal küzdünk h nem yug megy a vas ahoyg kell?:(
Szép!
nagyon szép a Frecciád, grat hozzá!!
Viszont az a szutyok hátsó gumit égessed lefele!! 1 évig olyan volt az előző apriliámon, elég nagy fos, bár gondolom Te is észrevetted már :)
Itt az új vasam..nekem eredetileg nem tetszett a típus..de élőben meggyőzött:)
ezennel belépnék a klubba
jól fog kinézni.
lóvéééé vazzeg lóvéééééé
gondoltam,hogy nem lesz olcsóbb csak nincs most lééééém,vágod?
dew hát ha megvan adva,hogy 2hét van rá,akkor még 25nap alatt akarod megcsinálni?nem megy le az ára
Eléggé...
mekkora gáz ha átcsúszok a 15.napon?
biztosítás+er.vizsga már megvan
20-25 nap gáz?
gyorsan csináltasd meg az eredet vizsgát...
eredetvizsga nélkül nem irják át!
Bár biztosítást már kötöttem.Holnapig átkell iratnom.Eredetiség vizsgának is meg kell lennie 15napon belül?
most megyek az okmányirodába és van nálam kb. 20000ft.
Akkor hazaszaladhatok még pénzért
Sorry..most olvastam utánna.
Kész rablás
kb. 30ezer takarja.