Nem nagyon szeretem én se a robikat de amugy 90-ig nem megy rosszul.De amikor odaadtam neki a mitót akkor azonnal szerelmes lett bele és alig akarta visszaadni
cső
oké,jad szójj,h mikor jössz!
láttam ma haverod...ien vékony gyerek,kb 15éves re saccolom,csak messzebbről láttam,és szürka arpila leonardo moci...
hát adja is el azt a szutykot
Csá, ha vége az érettséginek akkor átmegyek szarvasra.Amugy szarvasi haverom is el akarja adni a rbogoját és venni akar egy mitót,végre van valami jó ötlete.
Tényleg,szarvason sok mito van?
Basszus,már egy csomo ujrafestett mito van,ezt könnyen fel lehet ismerni mert a fejidomrol hiányzik az olasz csík.Én meg azt hittem hogy ilyen alig van.
Hogyne vezethetnéd.Csak jol nézd át és azt se hagyd ki hogy mikor lett felujítva(ha sok km van benne),mert ha nem lett felujítva és sok benne a km akkor inkább meg se vedd,vagy alkudj rajta sokat,de ha jó akkor is akudj az áron.
Szevasztok.Olyan gondom lenne hogy mentem a freccámmal és egyszer csak durant párat és leállt a motor azóta semmi.Gyertyát cseréltem kitakarítottam a karbit de semmi.
oké,jad szójj,h mikor jössz!
láttam ma haverod...ien vékony gyerek,kb 15éves re saccolom,csak messzebbről láttam,és szürka arpila leonardo moci...
hát adja is el azt a szutykot
Tényleg,szarvason sok mito van?
ez ami a képen van
(csak a felhajtott rendszám miatt )
Mi a jobbb?
Ha rendszám nélkülit vezsek vagy ha megyekj olyannal amire épp h nincs jogsim?
Szerintetek?
Pontosan nem vágom mit irtá most agyhalott vagyok
monyuk az enyémbe semmi sincs beütve,de a biztosításon vagy hol láttam 9kw ot
kis gecik
Mi a rákot csinájjak ha nem 11kw van rajta?
Óóó tuttam h nem fog ilyen simán menni
éreztem ....
úú most ugy nah mindedj
De ha nem akkor is, max megbüntetnek.