Szevasztok
Én még új vok a fórumon,motorozásba má annyira nem:D
Eladom a 125 ös runnerem,asszem kinőttem.
És nézegettem valami váltóst és hát a cagiva mellet döntöttem.
Nagyon teccik nekem az a kereklámpa.
Csak a hangjától félek,remélem nem lesz nagyon vékony .Ma láttam a városba egy frecciát annak elég jó hangja volt.
Jó gép ez a cagiva?Mert kb 1 hét és vennék is egyet ,rendszámosat.
Ja télleg nekem A1 re van.Vezethetem én a rendszámos cagivát?
hát én ezért nem vennék új gumit így nézett ki az enyém is(de azért próbáld kialátétezni a kereket, hogy ne érjen bele még jobban) simán haszáltam ki volt döntve teljesen sose volt vele semmi baj
Üdv mindenkinek.
Wazze nem tudom hogy miért ragadt meg de sz.tem azért mert teli van a kipuffantóm koxszal de már egy motor szerelő már rám szólt ha nagyon sok van benne ami valószínü akkor a kipufogóból nem bír távozni a forró kipufogógáz nem 40-nél hanem 140-nél lessz ez nagy gáz mert ha nem távozik annyi amennyinek kéne akkor elméletileg ha jól emléxem azt mondta a szerelő hogy vissza égethet a dugattyúhoz és hamar bemelegszik megdagad egy picit és megragad hát én lehet így jártam 130-nál ragadt meg a hátsó papucs elképzelhetitek milyen szar lehetett csak csúszkált az a kibaszott segge.
Ja és Faterom megnézte hohy van e kompresszió de a gyári érték helyett fele annyi se volt.
Én már eleve ott elakadtam, hogy: mi a f*szért tesz fel valaki ilyen gumit? És ha berakta a kereket, és látja, hogy nem jó, akkor miért nem szedi szét? Akkor inkább hozzáfaragja a motort?
újonnan akarsz gumit venni?10ér már kapsz 90%os fasza gumit,kicsit nézz szét neten
amúgymeg sztem nem kell azt ezér kicserélni,csk megoldható h ne érjen hozzá nem?
ingyen szar nem keserű.. meg mondom, pénzt keresek veleee
jó egyelőre ilyen szarok voltak, de majd jönnek a jobbak is :) mindenre ráteszem a seggem ha van rá lehetőség :P
figy úgy vagyok vele hogy tapasztalatot gyűjtök, ha fosok azok a motorok ha nem fosok
egyébként meg mindegyik ingyen volt, sőt pénzt kerestem velük és mindegyikkel többet mentem nemcsak 1-2 métert. nem büszke vagyok rá szimplán gyűjtöm a skalpokat.. ennyi Mr2Ütem :)
Én még új vok a fórumon,motorozásba má annyira nem:D
Eladom a 125 ös runnerem,asszem kinőttem.
És nézegettem valami váltóst és hát a cagiva mellet döntöttem.
Nagyon teccik nekem az a kereklámpa.
Csak a hangjától félek,remélem nem lesz nagyon vékony .Ma láttam a városba egy frecciát annak elég jó hangja volt.
Jó gép ez a cagiva?Mert kb 1 hét és vennék is egyet ,rendszámosat.
Ja télleg nekem A1 re van.Vezethetem én a rendszámos cagivát?