Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok
Én még új vok a fórumon,motorozásba má annyira nem:D
Eladom a 125 ös runnerem,asszem kinőttem.
És nézegettem valami váltóst és hát a cagiva mellet döntöttem.
Nagyon teccik nekem az a kereklámpa.
Csak a hangjától félek,remélem nem lesz nagyon vékony .Ma láttam a városba egy frecciát annak elég jó hangja volt.
Jó gép ez a cagiva?Mert kb 1 hét és vennék is egyet ,rendszámosat.
Ja télleg nekem A1 re van.Vezethetem én a rendszámos cagivát?
Komoly kép...
hát én ezért nem vennék új gumit így nézett ki az enyém is(de azért próbáld kialátétezni a kereket, hogy ne érjen bele még jobban) simán haszáltam ki volt döntve teljesen sose volt vele semmi baj
Válogatós fasznak kutyában a helye!
Mindegy az csak szorítson.
Rossz helyre írtom sorry.
Üdv mindenkinek.
Wazze nem tudom hogy miért ragadt meg de sz.tem azért mert teli van a kipuffantóm koxszal de már egy motor szerelő már rám szólt ha nagyon sok van benne ami valószínü akkor a kipufogóból nem bír távozni a forró kipufogógáz nem 40-nél hanem 140-nél lessz ez nagy gáz mert ha nem távozik annyi amennyinek kéne akkor elméletileg ha jól emléxem azt mondta a szerelő hogy vissza égethet a dugattyúhoz és hamar bemelegszik megdagad egy picit és megragad hát én lehet így jártam 130-nál ragadt meg a hátsó papucs elképzelhetitek milyen szar lehetett csak csúszkált az a kibaszott segge.
Ja és Faterom megnézte hohy van e kompresszió de a gyári érték helyett fele annyi se volt.
Én már eleve ott elakadtam, hogy: mi a f*szért tesz fel valaki ilyen gumit? És ha berakta a kereket, és látja, hogy nem jó, akkor miért nem szedi szét? Akkor inkább hozzáfaragja a motort?
újonnan akarsz gumit venni?10ér már kapsz 90%os fasza gumit,kicsit nézz szét neten
amúgymeg sztem nem kell azt ezér kicserélni,csk megoldható h ne érjen hozzá nem?
csatlakozok.... enyém is ilyen! csak tudnám mi a fa**ért
pont ilyen volt az enyém
penzert mindenre hajlando vagy?
ingyen szar nem keserű.. meg mondom, pénzt keresek veleee
jó egyelőre ilyen szarok voltak, de majd jönnek a jobbak is :) mindenre ráteszem a seggem ha van rá lehetőség :P
skalpokat,de milyeneket?
en titkolnam ezeket a szarokat
ez kb olyan,ha minden dagadt es ronda not megdugnal es kiraknad a kepeit.
figy úgy vagyok vele hogy tapasztalatot gyűjtök, ha fosok azok a motorok ha nem fosok
egyébként meg mindegyik ingyen volt, sőt pénzt kerestem velük és mindegyikkel többet mentem nemcsak 1-2 métert. nem büszke vagyok rá szimplán gyűjtöm a skalpokat.. ennyi Mr2Ütem :)
hogy en miert nem irigyellek teged...

Megneztem a reglapodon a motorokat...azokon ultel mar mi?Es azokra a fosokra vagy buksze?:) Csak beegeted magad.
na próbálgattam tegnap-ma Mr2ütem kedvenc motorját: Hyosung GT250R

meg egy 2005ös VFR800-at, CBF600-at meg VT750 Shadow-t.. nem vóóótak rossz napok :)
hallod,, inkább ide írd: spracing@vipmail.hu mert a hotmailre nemjönnek meg a levelek..
irtam emailt
dehát már kivágta magának a lánc a helyet nem? :D akkorjóóóóó
a 66 LE-s CR-en is meg a kozel 90 LE-s NS-en is 150-es gumi van. Akkor egy 30 LE-s 125-osre tok felesleges!
Ja, szerelő is megnézte.
:D ez büszkén beleér,, kereked egyenesen áll?
Szóval jó gumi? De beleér a gyári méret a láncba. Ezért át is van szabva egy csöpet a széle.