Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az avon azzaro kibaszott jó gumi... Én mitora most hátra megpróbálom majd felrakatni a 120-as slicket pályára,, aztmondták felmegy rááá. francnak se kell olyan széles gumi, felesleges :)
az enyémen is 150/60-as van de egyáltalán nem ér bele semmibe. ez Michelin
Amúgy ez is Avon gumi.
Akkor itt a baj!
GYááá, köszi
Na, elmentem megint az előző tuljhoz, mert a papír munkát rosszül oldottuk meg.
Azt mondta, hogy nagyobb a motor gumijának a pereme. Ami szerintem igaz is. Tehát kell venem egy új gumit 40-ért... Kell valakinek a régi?
nem tom miért van ez de az Avon gumik baszott nagyon
nekem volt a Mito hátul egy 150/60 Avon azorro sport és az is fele ért de nagyon
után fel tettem egy Rennsportot az 150/60 az és ott még 1-1,5 centi el is marad
htát nemtom,én is a távtartót mondanám vagy nemotm...
Nekem normál méret, mégis hozzáér. Bár ahogy elnéztem a többi képet, mintha egy kicsit csúcsosabb lenne a széle. Majd dobok fel képet megint.
Már a gumicserén gondolkozok...
Hát pedig nekem inkább balra van sokkal jobban lekopva.-)))) Monnyuk lehet ha azt érted elbaszáson, hogy amikor balra döntöm, szar a gumi és elkezd mászni, azt útról lemenés meg megtörténhet bárkivel:-))))) Na majd MSN-be:-)
nekem is dög nagy hátsó gumim van,de nekem nem ér hozzá,az enyém be van faszára álítva
Csaba észrevetted hogy tegnap az össze elbaszott kanyarunk balos volt? Este elemezgettem magamban és erre jöttem rá
Sziasztok!

Nekem is beleér egy picit a lánc a gumiba, pedig a gyári méret van fennt rajta 150/60 (Avon Viper Sport). A gumi széle le is van kopva picit, amikor megvettem ilyen volt. Azóta cseréltem láncszettet is. Vásárlás előtt megnéztük és egy nyomon fut.
V.mi megoldás engem is érdekelne!

polo
nem
Egyrészt szakmunkás se vagyok,most érettségizek,és ameddig nem ismersz addig ne mondj olyat ami nem biztos.Én se mondom rád hogy köcsög és paraszt vagy meg ilyenek.Attol hogy valaki még nem olyan nagy ész mint te attol még nem kell lehülyézni.Amugy meg én se vagyok hülye én is gondoltam hogy ez a dugó szart se ér de azért próbálkozni lehet,nem?
Haggyak mar magukat.Ez a nagy torveny baszogatni a nepet 50/125 temaval.Sok kis buzi nem hogy bunozoket keresnek.
Vagy egy deszkat raksz a ket kerekhez es latod hogy egyenesen fut e a gumimeretet leszamitva.
le kellett volna fokozni a yardot, a nénihez meg még vasvillával se
AZ a rendorkurva is nehogy fozne mint veri a nyalat mert o a jog es igazsag aztan meg cumi az octaviaban.
Láncfeszítő? Gondolom a régi mivel 1994-es a motor.
De a szerelő megnézte, azt mondta, hogy jól van beállítva...
Az evon milyen lánceszítő van? Olyan mint a régebbieken?
Mert talán a bal oldalán többet húztak rajta, és így ferdén van benne a kerék...
hú baze mennyit írtatok..
csaba!mérnem montad,h elöbb fogyon le aztán okoskodjon a disznó rendőrbácsi
Ok, kösz a tipet.
Már az első Apriliámmal is megszívtam annó.
Annak ferde volt a váza és nem akartk visszavenni.
nézd meg told át a motor egy pocsojában, és utánna told tovább a száraz aszfalton, ha 2 vizcsikot hagy az aszfalton akkor 2 nyomban meg y a motor, és akkor nem jó vmi.
remélem észreveszem
na mindegy.
Holnap úgyis megyek vissza az előző tulajhoz, mert rosszúl írtuk az Adás-Vételit és ezért nem tudtam ma átiratni (pedig már mentem 125 km-et jogsi, biztosítás és átíratás nélkül ).
azt észrevennéd, egy kanyarbanmár tuti....
Arra gyanakszom még hogy valami ferde... A villa? Az egész váz?
Nem tudom, nem értek hozzá