Húú srácok most vittem el a motort a szerelőhöz Minden papír nélkül megláttam egy rendőrt..mentem 60-nal 3-asba vissza 2-tő tő gár ....szia!!!...aztán nem nagyon virgonckodott a szerv.
Csáó!Hatalmas szükségem lenne egy cagiva mito evo-hoz valo henger-dugóra!Tönkrement az enyémben és nekem olyan a motorozás abbahagyása mint a levegővétel megszüntetése!Ugye értitek!Szóval nagyon kérek mindenkit h szóljon ha tud vmit!Danke csabesz
Igen Szeki én itt vagyok nekem még nem ragadt meg a dugó de ami késik nem múlik
Most értem haza rutin oktatásról 11-én vizsgázok Már várom h kész legyen a jogsi mert nem birok magammal ma is sztem elmeek motorozni
Szerintem az kicsi. Az Elefántomban is az volt, de nem az igazi. Pedig fasza volt a töltése. És az ugyebár berúgós, önindítót csak melegen használtam egyszer-egyszer. Megnéztem az akksi tartóját, és több fajta akksirögzítő lemezhez készült, az akku magasságától függően. Egy egyel nagyobb kellett volna bele igazság szerint...
És asszem bátyám Frecciájában 12 Ah-s volt, az lenne a jó a 125-ösökbe szerintem.
Megragadt a mitom 170-nél kanyarban :( Csak a kisujjamnak van valami kehéje szerencsére.. Mito meg rlative jól meguszta... csúszott kb..200m-ert mint ahogy énis,, aztán árok,,, négysávos uton...jól vagyok.. már amennyire..
Meg lehetoleg naponta ne 17x kelljen leallitani meg beinditani,mert szivja le semmi mas meg sok hetes allas.12V/9Ah majdnem minden 125ben eddig is tokeletes volt ezutan is az lesz.
talán generátor bibi??
autó aksi felejtős....
jók ezek a 12voltosak, nincs velük semmi gond. amit az indítózással leszív, azt menetközben visszatölti ha minden egészséges
apám azt monta,h mér ien kis szar aksi van ezekbe,hogy nagy tejesítmény kell az önindítóhoz,rakjunk bele vmi 50-60ameros kocsi aksit,az bírni fogja.. lol
Most értem haza rutin oktatásról 11-én vizsgázok Már várom h kész legyen a jogsi mert nem birok magammal ma is sztem elmeek motorozni
És asszem bátyám Frecciájában 12 Ah-s volt, az lenne a jó a 125-ösökbe szerintem.
amúgy nekem új az aksim,nincs is vele semmi baj..
autó aksi felejtős....
jók ezek a 12voltosak, nincs velük semmi gond. amit az indítózással leszív, azt menetközben visszatölti ha minden egészséges
ezt kukknancsátok meg! kis srác tud örülni
basztatok már olyat hogy negy fordulaton (power-nyitás után) vmi lehúzza az akksit?