Jah, az enyém megragadt. Lett rendelve új dugó , összerakta a szerelő, beindította és azt mondta hogy megint szar a hangja. Most megint szétfogja szedni.
úgy volt hogy a múlt szezon végén hallagattam a blokkot vmi mintha szólna benne aztán beszéltem szerlővel kérdezgettem mi lehet mondta lehet főtengely csapágy nézzem meg ló-e esetleg, hát nem lógott meg is nyugottam hogy nincs baja. Jött gy szép februári hétvégi mikor kurva jó idő volt elmentem motorozni meghajkuráztam és mikor befejeztem haza felé menve nagyon becsörgött a blokkja majdnem le is állt na akkor gondoltam hogy vmi nem jó, letettem. Most mikor a szerelő szép szedte kiderült hogy a hajtókar ki volt kopva és egy pontom beleért a főtengelybe és egy picit lereszelt belőle az a reszelék be ment a főtengely csapágyhoz, és az csörgött be olyan csúnyán. Na meg azt tudni kell hogy motor nem nagyon ment már sajnos csak kínlódott de nem tudtam mitől valszeg ez volt a baja és remélem most má menni fog mint állat.
Tiéd meg ragadt??
Hát azért megyek odáig mocival mert nem fogok sisakkal a kezemben buszozni!!Ugyanis nem 5 méterre van a rutinpálya!!Meghát azért jobb érzés motorral menni nem ???De lehet nem lesz belöle semmi mert még nincs kész az ülésem és az nélkül kicsit nehéz menni
két hete Szeki!!!
az én gépem mád fél hónapja szerlőnél van!!! tök depis vagyok má azé nem halad vele mer a faszkalap esztergályos már több mint kéthete nem csinálja meg a főtengelyen a hajtókar cserét
együtt tudok vele érezni nagyon
Na mi van veletek gyerekek ?? Mindenki motorozik !!Én is mennék szívesen de nincs rajta ülés mert át lesz húzva a bőr!!Meg ma cserélek fékbeteteket elöl!!szal remélem holnapra tuti lesz a gép!!Mert hollnap motorral akarok menni rutin oktatásra de sajnos csak az oktató garázsáig mert ott meg ráülök a 125-ös MZ TS-re
húúú gyerekek nagyon be vagyok rúgva, iskola buli volt...,
remélem holnap mehetek a Mitomért szervízben van remélem mehetek értem már
hányzik az állatkodás
bedugod a kipuffba és nemtudják ellponi,mer lefulad 1ből
vagy ha nemtudod leállítani sehogy,gyorsan belebaszod a kipuffba és leáll
praktikus is szerszám,lehet veszek párat ithonra
na akkor megmondom a frankót
azt azé köll bedigni oda (persze nem azt és nem oda ahova gondoljátok)
hanem azt a kupos vmit a kipufba hogy mikor mosod akkor ne menjen tele vizzel.
ezt főleg krosz mociknál használják mert normális ember nem most speed motort gőzborotvával.
Tiéd meg ragadt??
elvileg jövőhéten elhozhatom végre
az én gépem mád fél hónapja szerlőnél van!!! tök depis vagyok má azé nem halad vele mer a faszkalap esztergályos már több mint kéthete nem csinálja meg a főtengelyen a hajtókar cserét
együtt tudok vele érezni nagyon
most 1 kis elvonókúrát tartok de maj rárerjesztem magam maj vmeik nap,csak néztem,hogy birom moci nélkül..
jól kivagy... a mitod hmm...teljes motorgenerál..az a jó ....
én is próbálkoztam iesmivel,amikor kétes állapotba voltam,de hát visaaztnéztük msn be,h miket írtam..hát nemsok értelmes volt
remélem holnap mehetek a Mitomért szervízben van remélem mehetek értem már
hányzik az állatkodás
vagy ha nemtudod leállítani sehogy,gyorsan belebaszod a kipuffba és leáll
praktikus is szerszám,lehet veszek párat ithonra
azt azé köll bedigni oda (persze nem azt és nem oda ahova gondoljátok)
hanem azt a kupos vmit a kipufba hogy mikor mosod akkor ne menjen tele vizzel.
ezt főleg krosz mociknál használják mert normális ember nem most speed motort gőzborotvával.