Apááám, hogy 125-ös motorban ez a favorit az biztos!!! Hétvégén belecsúszott 8km. És a vigyort nem bírtam lemosni az arcomról. Teljes szerelmes lettem belé! A futómű evvel a kormánylengéscsillapítoval olyan, hogy el sem hinném ha ezt csak úgy mesélnék. Tehát nagyon SZIGORÚ a gép.
persze,h van 80as enduro...pl az aprilia rx 80...azok jók,mer mind 50es adásvételivel van és azon még nem feltünő,hogy nem 50es,a yard is könnyen beveszi,és azér az oan 12-15 le körül van ha jól tom,azé annak már van ereje,városi mocizgatásra...de amúgy ha városba kell,a robogót arra találták ki..
vmelyikőtök, aki budapesti, nem ért véletlenül a mito elektromos cuccaihoz? csak azért kérdem, mertha lenne egy szabad délutánja tök szupi lenne, ha segítene kideríteni pontosan mi a bibi ha nincs, az se gond, keresek egy szerelőt és viszem hozzá.. csak erre várnom kell kicsit mert még nincs meg rá a keretem, szóval addig nuku motorozás :( 1 vagy két hét és megkapom amivel tartoznak nekem, akkor várok addig
Ezt a fajtát "86-tól "88-ig gyártották. Nekem is ilyen volt, pár napja adtam el. A "95 kamu.
De hogy ennek az önindítója jó e a Mitora, azt nem tudom...
CSő!
NA a motor nekem csak a városban kellene szaladgálni nem vagyányan gyorsulni de azért dinamikus legyen jobban mint egy robogó!
Apriliat néztem meg cagivat nem kell hogy feltétlenül gyorsulási legyen jó lenne egy rx is.
Nekem csak az a lényeg hogy azért jobban mennyen mint egy robogó!
cső
Abszolút ne vedd baszogatásnak, de egy 100 kilós ember alá kevés egy 50-es motor. Ezt tapasztalatból mondom. (aztán én fogytam, a motort 125-ösre cseréltem, így javultak az arányok... )
A régi motoromat 2500 Ft-ért matricáztattam fel kompletten.
szombaton van kedved Szegedre átmenni motoros találkozó lesz a plázánál pár haverommal megyünk
matricát nem tok sajnos
Apááám, hogy 125-ös motorban ez a favorit az biztos!!! Hétvégén belecsúszott 8km. És a vigyort nem bírtam lemosni az arcomról. Teljes szerelmes lettem belé! A futómű evvel a kormánylengéscsillapítoval olyan, hogy el sem hinném ha ezt csak úgy mesélnék. Tehát nagyon SZIGORÚ a gép.
JA de amúgy milyen 80-as endurok vannak?
Neked egy 80-as enduro kéne...
De hogy ennek az önindítója jó e a Mitora, azt nem tudom...
NA a motor nekem csak a városban kellene szaladgálni nem vagyányan gyorsulni de azért dinamikus legyen jobban mint egy robogó!
Apriliat néztem meg cagivat nem kell hogy feltétlenül gyorsulási legyen jó lenne egy rx is.
Nekem csak az a lényeg hogy azért jobban mennyen mint egy robogó!
cső
ilyen
Milyen árkategóriában gondolkodsz?