Császtok!!!!
Elfogyott olajam, nincs nyitva motoros bolt, benzínkúthoz kell mennem olajért, milyet vegyek????
És mennyibe van????( Ft)
GYorsan kéne Köccccceeee
Hi érdeklődnék a cagiva primaról ki mit tud róla
Ja és majd pár év mulva honnan lehet hozzá alkatrészt szerezni
gyárt valaki hozzá még a gyár vagy valami utángyártás biztosított?
Na nekem meg beszart ma a mito-m. Egyszer csak lehörgött, lefulladt és azóta nem indul. Arra jutottam, hogy minden kap, csak éppen szikrát nem. Gyertya, aksi tuti hogy jó, szóval vmi más bibi lesz... fasza. Örülök neki :|
Sziasztok hát beléptem a Cagivások közé nagyon örülök ma vettem meg a kincsemet !! Nyagyon jól megy ma egész nap le se szálltam róla pedig jogsim még nincs kész !!
hy
mitora milyen lánc kell? mert nekem mondták hogy 520-as 116 szemes kellene de olyat nem találok csak 114 vagy 120 szemest. szerintetek jó a 114 szemes? rámegy?
10 éves korom ota motorzok, mégis a kismotor jogsinál 4szerre mentem át a forgalmi vizsgán .
sose tudtam úgy mennni ahogy kérték(a szokás hatalma)
elöször, záróvonalon előztem
másodszor ledudáltam és bemutattam a rendőrnek
harmadszor, a viszgabiztos állítiása szerint szlalomoztam a zebrán a gyalogosok között, pedig nem is csak kikerültem őket.
a 4 ik vizsgán egy egyenes főuton kellet végig mennem ahol se zebra se semmi nem volt.
így már sikerült egyből.
stresszhelyzetben mutatványosabb a pálya... vizsga előtt csukott szemmel végigmentem egymás után 10szer hibátlanul, aztán mikor jött a vizsga, jött a para is és elisbasztam
Elfogyott olajam, nincs nyitva motoros bolt, benzínkúthoz kell mennem olajért, milyet vegyek????
És mennyibe van????( Ft)
GYorsan kéne Köccccceeee