Drága jó Zsolt barátomnak kell a Cagiva 8kilóban van....csak az a kérdés hogy mire?.. SZERELÉSRE.... (ezt már elsütöttem neki msn-en is ,de megkellett osztanom veletek is )
Huh, képzeljétek tegnap 500kmet mociztam, ez egy fél üveg olaj volt és 5000ft benzin.-))))
Tihanyba mentem le....
Állat jó volt, monnyuk eléggé elfáradtam
Eső is elkapott, csupa gány a moci
ha forgatja akkor annyira nincsgáz
deh csak akkor örülj amikor megtudtad hogy a hengered nem ment el!!!!!
ha mákod van akkor 30körül meguszod, ha nincs mák akkor 80tól a csillagos ég...
Hát pont azt mondtam hogy forgatta az önindító miután letoltam az útról. Ez kb egy perc volt. Annyi idő alatt nemhinném hogy lehűlt.
De tökmind1 mostmár. Majd a szerelő megmondja mi baja volt.
Szeki: Az tuti hogy megragadt!!!!!
Viszont ha nem tudod hajtani az önindítóval akkor tré van sztem, legalábbis nállam dettó ugyanez volt, akkor a hajtókar elszakadt(nállam az is :()
ne is eröltessed az inditást, nehogy vmi még elmenjen benne, Gondolom mi lehet a blokkba ilyenkor
Mitho: szerintem nem ugyanaz a lámpa. De tök mind1, ugyanis ennek szét volt olvadva darabokra az egőfoglalata, úgy van csak összeragasztgatva asszem...
Srácok!
Azt hiszem, hogy félreértelmeztétek a dolgokat. Persze nem kizárt, hogy én fogalmaztam nagyon rosszul...
Nem bontás alatt van a gép. Ennek a gépnek napokon belül mennie kell! Egy havernak csinálom, aki még akar vele menni a szezonban egy kicsit, aztán eladó lesz.
Jelenleg gyűrűt vadászok hozzá. A dugattyúja jó. Szerintem valami kuka gyűrűvel rakták össze, amit hamar hamar megzabálhatott a gép. Index nincs rajta. (index relét nem tudom...)
Mint mondottam vala, ha valakit érdekel, nemsokára eladó lesz!
fent van asszem a használtomotoron is . de nem biztos.
Tihanyba mentem le....
Állat jó volt, monnyuk eléggé elfáradtam
Eső is elkapott, csupa gány a moci
deh csak akkor örülj amikor megtudtad hogy a hengered nem ment el!!!!!
ha mákod van akkor 30körül meguszod, ha nincs mák akkor 80tól a csillagos ég...
Akkor mi van ha nincs mákom? Új motor vagy mi?
De tökmind1 mostmár. Majd a szerelő megmondja mi baja volt.
Viszont ha nem tudod hajtani az önindítóval akkor tré van sztem, legalábbis nállam dettó ugyanez volt, akkor a hajtókar elszakadt(nállam az is :()
ne is eröltessed az inditást, nehogy vmi még elmenjen benne, Gondolom mi lehet a blokkba ilyenkor
Srácok!
Azt hiszem, hogy félreértelmeztétek a dolgokat. Persze nem kizárt, hogy én fogalmaztam nagyon rosszul...
Nem bontás alatt van a gép. Ennek a gépnek napokon belül mennie kell! Egy havernak csinálom, aki még akar vele menni a szezonban egy kicsit, aztán eladó lesz.
Jelenleg gyűrűt vadászok hozzá. A dugattyúja jó. Szerintem valami kuka gyűrűvel rakták össze, amit hamar hamar megzabálhatott a gép. Index nincs rajta. (index relét nem tudom...)
Mint mondottam vala, ha valakit érdekel, nemsokára eladó lesz!
hát mer nem így van?
azon amit most bontasz azon a lámpa még körlámpa?
mert engem érdekelne égőfoglalat körlámpás mitohoz