Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Császtok, a videóknál van egy olyan, hogy Cagiva Mito gumifüstölés, az meg van valakinek, mert most nem lehet letölteni....???!!!!
YES, há nekem hát!
igen
fent van asszem a használtomotoron is . de nem biztos.
Kinek van eladó Elefántja? Safeenek?
kussolsz köcsög ^^
Vicces vagy majd beszélek Kishapsival mennyibe is legyen az Rx ed
Drága jó Zsolt barátomnak kell a Cagiva 8kilóban van....csak az a kérdés hogy mire?.. SZERELÉSRE.... (ezt már elsütöttem neki msn-en is ,de megkellett osztanom veletek is )
jajj de jó h az rxen nem nicasilos a henger....
Huh, képzeljétek tegnap 500kmet mociztam, ez egy fél üveg olaj volt és 5000ft benzin.-))))
Tihanyba mentem le....
Állat jó volt, monnyuk eléggé elfáradtam
Eső is elkapott, csupa gány a moci
ha forgatja akkor annyira nincsgáz
deh csak akkor örülj amikor megtudtad hogy a hengered nem ment el!!!!!
ha mákod van akkor 30körül meguszod, ha nincs mák akkor 80tól a csillagos ég...
van ez így....
Hú bazz. Az majdnem a motor árának a fele.
ht Biel Zsolt barátunk is megúszta 180ból.... ugye drága barátom
Ha mákom van 30?
Akkor mi van ha nincs mákom? Új motor vagy mi?
szentem ha mákod van akkor 30 ha pedig nem akkor,szopika,de elég rendesen...
Hát, lehet hogy nem lesz olcsó. De biztos olcsóbb mint ha én állnék neki gányolni .
meg majd a finom kis számlát is átadja.....
Hát pont azt mondtam hogy forgatta az önindító miután letoltam az útról. Ez kb egy perc volt. Annyi idő alatt nemhinném hogy lehűlt.
De tökmind1 mostmár. Majd a szerelő megmondja mi baja volt.
Szeki: Az tuti hogy megragadt!!!!!
Viszont ha nem tudod hajtani az önindítóval akkor tré van sztem, legalábbis nállam dettó ugyanez volt, akkor a hajtókar elszakadt(nállam az is :()
ne is eröltessed az inditást, nehogy vmi még elmenjen benne, Gondolom mi lehet a blokkba ilyenkor
Mitho: szerintem nem ugyanaz a lámpa. De tök mind1, ugyanis ennek szét volt olvadva darabokra az egőfoglalata, úgy van csak összeragasztgatva asszem...

Srácok!
Azt hiszem, hogy félreértelmeztétek a dolgokat. Persze nem kizárt, hogy én fogalmaztam nagyon rosszul...
Nem bontás alatt van a gép. Ennek a gépnek napokon belül mennie kell! Egy havernak csinálom, aki még akar vele menni a szezonban egy kicsit, aztán eladó lesz.

Jelenleg gyűrűt vadászok hozzá. A dugattyúja jó. Szerintem valami kuka gyűrűvel rakták össze, amit hamar hamar megzabálhatott a gép. Index nincs rajta. (index relét nem tudom...)
Mint mondottam vala, ha valakit érdekel, nemsokára eladó lesz!
vad..
hát mer nem így van?
haha... nem
vajon ugyanolyan kell a mitoba meg a primába?
hy safee!
azon amit most bontasz azon a lámpa még körlámpa?
mert engem érdekelne égőfoglalat körlámpás mitohoz