Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peterman,
máj 19-én Makón motoros talk van..azárt megyek. Amugy van gépem csk papír nincs...
Végre kész!!!!!!!!!!!!!
jól van Baszikaa nincs programom máj 19-re majd szólsz ha lesz géped
Hát számomra ez szép álom csak mert csak jövő héthégén viszem..most hétvégén szerelőhőz viszem Töltés meg váltó....de Makóra meek máj. 19 -én
Minden megoldható.
Csak akkor egyszerűbb lett volna a dolog, ha azt is valahogy ki tudod bányászni.
hát nekem ienem pont nincs
hello mindenki! keresek egy Aletta ORO 125 höz plekót, meg egy hátsó rugóstag is érdekelne ha van valakinek!
Minek az? Most komolyan... úgyse állítanak meg.. hameg megállítanak akkor kapsz egy ejnyebejnéyt, hogy fiam miért mentél nagyobb motorral, azt ennyi, páá---
De hogy szedjem azt a fémet ki? aznemjött ki akkorse sehogy... nemtod valahogy beleragasztani azt a cumót?
Húú most értem haza Kész a motornak az átiratása végre mostmár csak a jogsiralkell várni és minden fasza lesz!!!!
Gyerekek!! Keresünk Mito 1-hez fejidomot! Bármilyen színű jó, úgyis fényezve lesz. Lehet karcos vagy bármi de ha lehet ne legyen eltörve meg ilyesmi! Ha van plexi is az mégjobb!!!
elvonási tünetek
Úgy érzem hogy kezdek begolyózni. Azt álmodtam hogy vmi kábeleket szerelek a miton, de nem akart sikerülni. Ami meg sikerült azt vmi kis hülyegyerekek szétbaszták .
Ja és az udvarunkban állt egy 750-es gixer is . Pedig nem is annyira tetszik .
Henger+ dugó az biztos hogy cserélve lesz a többit meg még nemtudom hogy kell-e vmit cserélni.
Baszd ki!

Múltkor is ott volt a kocsiban amikor az Euro Ringen voltunk szerintem még mindíg ott van!
Ti is el felejtettétek én meg annyira pusztultam, hogy nem is járt ilyesmi gondolat a fejemben. Nincs elfelejtve én már levágtam a nekem szükséges részt tehát kész. Elviszem matricáshoz aztán utána elküldöm. De nem lesz olcsó mutatvány a pósta költség. De majd akkor még beszüljünk már meg valamit. Mert nekem még kellene az a kis lemezke is mihez a "kapaszkodót" rögzítem.
szerintem gázmarkolatot cserélj egy kétállású kapcsolóra!
az a tuti :P
aha,,, powerbe ne pörgesd,, de akkormost neked mi lesz cserélve? csak henger és dugó? vagy?
És akkor hogy? max 6-7 ezerig pörgetni?
1000km---
De ha most fel lesz újítva akkor újra be kell járatni ugye? Az kb mennyi idő?
Hát majd ha értemegyek a motorért csak megkérdezem .
jól átkúrják az agyad az kerül ennyibe :D:D:D
Hát megragadt. Hogy mi kerül ennyibe pontosan azt énse tudom.
jesszusom, miket cserélsz te???
Kb 50e lesz. Hogy mikorra lezs kész azt meg nemtom. De már ideje lenne.
A címem: szeki001@hotmail.com