Minek az? Most komolyan... úgyse állítanak meg.. hameg megállítanak akkor kapsz egy ejnyebejnéyt, hogy fiam miért mentél nagyobb motorral, azt ennyi, páá---
Gyerekek!! Keresünk Mito 1-hez fejidomot! Bármilyen színű jó, úgyis fényezve lesz. Lehet karcos vagy bármi de ha lehet ne legyen eltörve meg ilyesmi! Ha van plexi is az mégjobb!!!
Úgy érzem hogy kezdek begolyózni. Azt álmodtam hogy vmi kábeleket szerelek a miton, de nem akart sikerülni. Ami meg sikerült azt vmi kis hülyegyerekek szétbaszták .
Ja és az udvarunkban állt egy 750-es gixer is . Pedig nem is annyira tetszik .
Múltkor is ott volt a kocsiban amikor az Euro Ringen voltunk szerintem még mindíg ott van!
Ti is el felejtettétek én meg annyira pusztultam, hogy nem is járt ilyesmi gondolat a fejemben. Nincs elfelejtve én már levágtam a nekem szükséges részt tehát kész. Elviszem matricáshoz aztán utána elküldöm. De nem lesz olcsó mutatvány a pósta költség. De majd akkor még beszüljünk már meg valamit. Mert nekem még kellene az a kis lemezke is mihez a "kapaszkodót" rögzítem.
máj 19-én Makón motoros talk van..azárt megyek. Amugy van gépem csk papír nincs...