Természetesen motort, majd ha lesz zsé...
vagy: egész nyári muka lesz, aztán ősszel veszek valamit,
vagy: várok tél közepéig a motorvásárlással, és addig még több pénzt tudok összedolgozi.
Majd kiderül. Számítógép kell a f*szomnak... Imádok motorzni. Most tartok egy kis pihenőt, de ha lesz pénz, akkor megint nem lesz megállás!
hy srácok...hy Peterman jövőhéten viszem a mocit műszakira meg átiratni...
ideje már.. április 1 ???Na ne mond én is megpróbálok elmenni...(Ha nem is mocival)...Ja meg én Csongrádra járok suliba meg ott is vagyok koleszos..
hy
szeki sztem én értelmeztem félre a dolgot sorry
de nekem vhonnan nagyon kéne foglalat vagy egész első lámpa mert 1 fszfej szétgányolta!! ki tud nekm ilyesmit szerezni vagy hol találok?!
vagy: egész nyári muka lesz, aztán ősszel veszek valamit,
vagy: várok tél közepéig a motorvásárlással, és addig még több pénzt tudok összedolgozi.
Majd kiderül. Számítógép kell a f*szomnak... Imádok motorzni. Most tartok egy kis pihenőt, de ha lesz pénz, akkor megint nem lesz megállás!
De remélem nem lesz gáz senkinek, ha még írogatok ide...
Izgi dolog 9500 és 10500 között tartani a mitot.. csak túl hamar utolérem az autókat
jó hogy lesz műszakid majd pördülhetnénk egyet
ideje már.. április 1 ???Na ne mond én is megpróbálok elmenni...(Ha nem is mocival)...Ja meg én Csongrádra járok suliba meg ott is vagyok koleszos..
A mito evon milyen lánc van? O gyűrűs vagy más fajta? És mivel szabad azt letisztítani mielőtt befújnám? Köszi
szeki sztem én értelmeztem félre a dolgot sorry
de nekem vhonnan nagyon kéne foglalat vagy egész első lámpa mert 1 fszfej szétgányolta!! ki tud nekm ilyesmit szerezni vagy hol találok?!
Na mind1, majd legközelebb.... Mi van a Primáiddal?