Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg a térdkoptatóm :D
hát most nekem sem nagyon van megállás... elkopott az első fékbetétem
Természetesen motort, majd ha lesz zsé...
vagy: egész nyári muka lesz, aztán ősszel veszek valamit,
vagy: várok tél közepéig a motorvásárlással, és addig még több pénzt tudok összedolgozi.
Majd kiderül. Számítógép kell a f*szomnak... Imádok motorzni. Most tartok egy kis pihenőt, de ha lesz pénz, akkor megint nem lesz megállás!
és mit veszel belőle? remélem nem új számítógépet, mert akkor már nem irogathatsz ide
Én ma eladtam a motoromat. Holnap még leviszem műszakira, aztán jönnek érte. Mostantól egy ideig nem lesz gépem.

De remélem nem lesz gáz senkinek, ha még írogatok ide...
Akkor jól tippeltem... próbálgattam ma és nekem is ez jött ki :)
Izgi dolog 9500 és 10500 között tartani a mitot.. csak túl hamar utolérem az autókat
ottott!
Hol adja le az EVO a max teljesítményt elvileg? 10500?
tudom Bazsikaa hogy odajársz
jó hogy lesz műszakid majd pördülhetnénk egyet
hy srácok...hy Peterman jövőhéten viszem a mocit műszakira meg átiratni...
ideje már.. április 1 ???Na ne mond én is megpróbálok elmenni...(Ha nem is mocival)...Ja meg én Csongrádra járok suliba meg ott is vagyok koleszos..
attól függ,hogy miet raktak rá..
Hát nézd meg, hogy milyen :D
Hello!

A mito evon milyen lánc van? O gyűrűs vagy más fajta? És mivel szabad azt letisztítani mielőtt befújnám? Köszi
megy vki a csongrádi nyitó bulira szombaton(ápr.1.)???
Igen.
hát hallod itt az alkatrészek között nincsen semmi mitohoz való csak elefanthoz
hali.Valaki már cserélt itt Cagiva Elefant 125-ösön teleszkópszár szimeringet????
A motorpiac.hu-n van fent...
Dadis,kuss... most Zsolt barátomat oltani kell
hy
szeki sztem én értelmeztem félre a dolgot sorry
de nekem vhonnan nagyon kéne foglalat vagy egész első lámpa mert 1 fszfej szétgányolta!! ki tud nekm ilyesmit szerezni vagy hol találok?!
Eszembe sem jutott, hogy merre lax, de így ahogy mondod nem lett volna rox....
Na mind1, majd legközelebb.... Mi van a Primáiddal?
Lehet hogy csak én vagyok a bamba de nem találom a hírdetésed a hasznaltmotor.hu-n
Kinek nyomod itt rx 50-el?? :D:D:D:D:D
És nehéz lett volna ránkszólni, hogy ittvagy?! Megnézem volna a mitodat vagy miaz :D Na végülis mindegy mert mi meg euroringen voltunk csapatni :D
nekem megvan..