Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bedugja a kipufogót
Tudtam, hogy itt mindenki okos, de ennyire??? Azt én is tudtam, hogy a kipufogóbe kell dugni! Csak, hogy mit csinál, azt nem!
Másikból is van piros-fekete!
Körülnézek a gépen. Akartam még csinálni eladás előtt, de elmaradt...
Szerintem a piros a legjobb, de csak mert piros-fekete a mocid.
Hopp, megelőztél.
Nevéből kiindulva sztem a kipufogóba kell bedugni...
Képet tudsz még küldeni a "volt" gépedről!!! Szerinted melyik markolat a jobb?
sztem be kell dugni a kipufogóba
Nem tudja valaki, hogy mire való a kipufogó dugó!
Én az enyémet 13.XXX km-rel vettem, és 18.7XX km-rel adtam el. Ez a motor 7 évvel ezelőtt bátyámé volt. Aztán ő eladta, sportmotorra váltott... undorító... (ő is sokszor visszasírta ezt a gépet )
Amikor pedig én lettem 15, akkor én direkt ilyen régi kockalmpás Elefántot kerestem. Aztán sikerült pont ezt megtalálni, nagyon örültem. Csak közben az előző tulaj vett rá 2 gumit, új láncszettet, fékeket, telószimeringezés stb...stb... Szóval hozzám sok új cuccal került a gép.

Jobb oldali burkolatot sehol nem fogsz találni szerintem... Nem egy gyakori darab...
Ha érdekel, van hozzá egy hibátlan hengerfejem!
Köszi!
piros jobb :)
ha-ha, most komolyan 1. vagy 2.
Szerintem a fekete..... :D
Szerintetek melyik néz ki jobban???
hali
dehogy adom!!!!!!!!!!!!hülye lennék eladni a mitocskámat,gondolom motor.hu-n láttad,csak úgy hülyeségből tettem föl jó drágán kiv vok,h érdeklődik e vmi...1 érdeklődő már van is de nem adom el...
na és mkor jössz pontosan?kséz a gép? tegyél föl képet!mocival jössz?
ki is ez a haverod?mien apriliát vett?125ös 4t?
msn ed mi?
enyni kérdéest..
Csá fireball.Mit látok?Eladod a mitod?Miért?Jövő héten nyilván megyek Szarvasra,multkorra végre kész lett a festés és fel is lett matricázva.A bele is teljesen ki lett cserélve.Ja a szarvasi haverom most vett egy motort:Aprillia Leonardo
Pedig mitot akart csak sietett a motorvétellel.De pont robogót?
google-n keres, rá biztos van fent..
vkinek nincs mito evo-hoz kapcsolási rajza??? illetve vmi olyan amiből nyomon lehet követni a vezetékeket? kikéne derítenem mi mehetett tönkre
94"es mitohoz keresek első telót,vagy csak ép szárat
Az enyém csak 90.000 ft volt plusz egy új gumi garnitúra!!! Én használom mindenre!!! Az enyémbe 11.130 km van, a tiédbe mennyi volt? Nem tudsz oldal idomot, ami az akksit takarja?
165000

Nagyon szerettem a gépet, csak kinőttem. Nem olyan, mint általában a 125-ösök. Nem kell forgatni, van benne erő alul is, nagyon tuti gép.
Bár szerintem komolyabb terepre túl nehéz, de én nem arra használtam. Inkább túráztam vele, meg kanyarogtam néha egy lazát a Mecsekben.
Mennyiért adtad el???
Sajna ennek az enyém a közelébe se ér!!!!
Végre még valakinek van ilyen tuti mocija!

Ő volt az enyém: