Én az enyémet 13.XXX km-rel vettem, és 18.7XX km-rel adtam el. Ez a motor 7 évvel ezelőtt bátyámé volt. Aztán ő eladta, sportmotorra váltott... undorító... (ő is sokszor visszasírta ezt a gépet )
Amikor pedig én lettem 15, akkor én direkt ilyen régi kockalmpás Elefántot kerestem. Aztán sikerült pont ezt megtalálni, nagyon örültem. Csak közben az előző tulaj vett rá 2 gumit, új láncszettet, fékeket, telószimeringezés stb...stb... Szóval hozzám sok új cuccal került a gép.
Jobb oldali burkolatot sehol nem fogsz találni szerintem... Nem egy gyakori darab...
Ha érdekel, van hozzá egy hibátlan hengerfejem!
hali
dehogy adom!!!!!!!!!!!!hülye lennék eladni a mitocskámat,gondolom motor.hu-n láttad,csak úgy hülyeségből tettem föl jó drágán kiv vok,h érdeklődik e vmi...1 érdeklődő már van is de nem adom el...
na és mkor jössz pontosan?kséz a gép? tegyél föl képet!mocival jössz?
ki is ez a haverod?mien apriliát vett?125ös 4t?
msn ed mi?
enyni kérdéest..
Csá fireball.Mit látok?Eladod a mitod?Miért?Jövő héten nyilván megyek Szarvasra,multkorra végre kész lett a festés és fel is lett matricázva.A bele is teljesen ki lett cserélve.Ja a szarvasi haverom most vett egy motort:Aprillia Leonardo
Pedig mitot akart csak sietett a motorvétellel.De pont robogót?
Az enyém csak 90.000 ft volt plusz egy új gumi garnitúra!!! Én használom mindenre!!! Az enyémbe 11.130 km van, a tiédbe mennyi volt? Nem tudsz oldal idomot, ami az akksit takarja?
Nagyon szerettem a gépet, csak kinőttem. Nem olyan, mint általában a 125-ösök. Nem kell forgatni, van benne erő alul is, nagyon tuti gép.
Bár szerintem komolyabb terepre túl nehéz, de én nem arra használtam. Inkább túráztam vele, meg kanyarogtam néha egy lazát a Mecsekben.
Szerintem a piros a legjobb, de csak mert piros-fekete a mocid.
Amikor pedig én lettem 15, akkor én direkt ilyen régi kockalmpás Elefántot kerestem. Aztán sikerült pont ezt megtalálni, nagyon örültem. Csak közben az előző tulaj vett rá 2 gumit, új láncszettet, fékeket, telószimeringezés stb...stb... Szóval hozzám sok új cuccal került a gép.
Jobb oldali burkolatot sehol nem fogsz találni szerintem... Nem egy gyakori darab...
Ha érdekel, van hozzá egy hibátlan hengerfejem!
dehogy adom!!!!!!!!!!!!hülye lennék eladni a mitocskámat,gondolom motor.hu-n láttad,csak úgy hülyeségből tettem föl jó drágán kiv vok,h érdeklődik e vmi...1 érdeklődő már van is de nem adom el...
na és mkor jössz pontosan?kséz a gép? tegyél föl képet!mocival jössz?
ki is ez a haverod?mien apriliát vett?125ös 4t?
msn ed mi?
enyni kérdéest..
Pedig mitot akart csak sietett a motorvétellel.De pont robogót?
Nagyon szerettem a gépet, csak kinőttem. Nem olyan, mint általában a 125-ösök. Nem kell forgatni, van benne erő alul is, nagyon tuti gép.
Bár szerintem komolyabb terepre túl nehéz, de én nem arra használtam. Inkább túráztam vele, meg kanyarogtam néha egy lazát a Mecsekben.
Ő volt az enyém: