Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha,és hogy áll a gép?mikorra lesz kész?és mennyi huf lesz?
téleg,mi az msn ed,mer a régi elbaszódott és az újba nem vagy meg,mer nemtom a címed..
Csak komplett idomszettet tudok, pirosat, gyári fény, hibátlan, ha kell akkor vegyél fel msn-re és beszélünk.
Szevasztok!

Nem tud valaki véletlenül egy Mito Evo fejidomot?
Zotyavfr: Mikor küldöd a fejidomot?
Nem arra mondta mhogy jó, hogy megragadt . Hanem hogy még nincs kész. De azse oylan jó
Oks!

Ígérem nem hagylak benneteket képek nélkül csak még egy kis türelmet kérek. Egyébként ugyan olyan mint amilyen az adatlapomon van. Csak nincs digitális fényképezőgépem, ezért várat magára a dolog.
hát azér jobb lenne,ha nem ragadt volna meg nem?
aszongya nem is baj..
és miért?megált az oilzás vagy rosszul volt beállítva?
cső...én is szarvasi vok,talán tom,h kitől van ez a mito...
tegyél már fel egy képet az új gépedről!!
Hétvégén belecsavartam 220km-ert a Mito ba!!
még van elég sok a járatás végéig, deh már kezd erősödni alacsony tartományba is!!

Vki volt kint a HRingen Hétvégén?
Ja, értem .
Mert a Fazer árából vettem a kocsimat!
De majd lesz még nagyobb motorom is.
De amúgy fazer 400 után hogyhogy mitot vettél?
Nem, nekem csak egy sima cagiva feliratot csinált a két oldalra .
Milyet Ducatti-sat???
Bocs de pusztulok szombat este óta majd meghalok ebbe a megfázásba. De a Redzsinek igen komoly az a Ducatti felirat a motorján.
Szépek a képek!
Anya és a motor. Szép mindkettő!
Nem igazán!
Csak amit hallomásból mondanak egy motorra az vegyes érzelmeket vált ki belőlem. (mondjuk még nem olvastam fikázó mito tesztről) Meg különben is minden cigány a maga lovát dícséri. Csak amikor megtapasztaltam a saját bőrömön, hogy milyen ez a "kis" sárkány akkor tudtam egyéni véleményt alkotni. Szerintem ez a 125-ös motorok királya. Nem hiába gyártják még mindíg változatlan formában 1994 óta. Mert sikerült vele nagyot alkotni.

Na de nem magasztalom az egekbe a gépet. Mert még elbízza magát!
Én még nemtom hogy merre megyek, de vmerre kéne .
Értem hát már ott nem fogod ezt látni az is biztos Nyáron ki merre megy motoros talikra ?? hátha összefutok valameikötökkel !!
Szarvasi vagyok. Múltkor láttam egy piros mitot talán . De csak úgy útközben.
Hello Szeki Szarvasi vagy ??Onnan hoztam el a motoromat ! Láttad már élöben ??
Megragadt. Mondjuk lehet hogy jobb is hogy most nincs itthon mert tuti mennék vele, de beteg vagyok.
Múltkor is ez volt.
ÁÁÁÁÁ!!! Hihetetlen nincs még kész az A1 és nem birom hogy ne menjek vele Ma is elövettem nagyon jó volt de nem volt elég!! Egész nap motoroznék legszívesebben!!Tegnap csináltam pár képet!!Láthatjátok a névjegyemben is
itt van egy gyerek msn címe ők foglalkoznak matricákkal meg felnicsíkkal meg ilyenekkel:
quik@citromail.hu
az a hátsó gumi cserés lesz..