Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem fotóztam. De a komám készítzett egy pár képet az említésre méltó motorokról.
A kisassziony mongol származású. Mint már a másik topikban említette az illetékes!!!

De ugye, hogy komolyan nézett ki? Vagy csak nekem a betegségem ez a egzotikus faszság??? Jahj meg igen komoly és aranyos is volt a kiscsaj amelyik a motoros sörözőbe invitáltaz embereket.

Csak én mondtam, neki, hogy egy sör nem sör. Tehát szállást is kell intézni, ha én betévedek a sörözőbe vagy legalább valami járművet ami hazavisz mert a motor már olyankor bizonytalan úttartást biztosít!
hát azér nem rossz nénik voltak,meg volt azé ot jópár moci...
nem fotóztál?va n1 kp a kínairól,maj megkeresem..
Szia Zsolti!

Először is az a kérdés, hogy rendezett papírokkal szeretnél venni, vagy 50-esként használnád? 100-200 pénz között szerintem nem érdemes nagyon nézelődni. Ennyiért szerintem kapsz egy lepukkant darabot, amire aztán ráköltheted a gatyádat is. Ha nem értesz annyira a motorokhoz, vigyél magaddal v.kit aki konyít valamelyest hozzájuk (én is így tettem), nehogy rádsózzanak valami szart. A Cagivákról mondanak jót is meg rosszat is, nem szabad általánosítani. Amelyik gépre vigyáztak, azzal nincsen semmi probléma.
Figyeld a hírdetéseket, ne kapkodd el, és itt biztos találsz olyat akinek Mito-ja és szívesen segít majd neked.
Sziasztok!

Zsolti vagyok és mostanában akarok új gépet venni. Most egy malaguti cx-em van, ez enduró, de most átállok a gyorsaságiakra. Ez a cagiva mito kegyetlenül megtetszett. Lenne egy olyan kérdésem hogy naon sok internetes oldalon láttam 100.000 és 200.000 között ilyen gépet. Érdemes megnézni ezeket is, vagy ne is próváljak jót kapni ilyen áron? Azt hallottam - egyik havernak régen cagiva-ja - hogy elég gyakran beszarnak, akkor is ha "normálisan" használják. Ez igaz, vagy csak a gyereknek volt rossz tapasztalata? Ha vkit érdekel amúgy a malaguti 60000ft, nincs baja. Na szóval hol érdemes körülnézni ha jót akarok venni és kb. mennyibe kerülne ez nekem?
Hááát főnök én is kint voltam.

Én mindent tudok rá mondani, de hogy nagyon jó volt azt NEM!!!
Alig volt motor. Volt egy két Festett anya. Azok vonzották a szemet FŐŐLEG A DANGERnél a kínai picsa ányáááááám. De egyébként az egészre nyugodtan azt lehet mondani, hogy izzadtság szagú volt. Megnéztük utána Angyal Zolit, és go haza. Ne vertem a seggemet a főldhöz attól amit láttam az intervheel keretein belűl.

De a matt szűrke evo mito. Hmmmmn!
Naaa Bazd meg!!!

Látod a kanyarvadász dolog sem jó, minden áron!
Gondolom volt adrenalin túladagolásos lábremegős élményed. Amikor 170-nél a kanyarban egyszer csak satu a hátsó lerék felől. Húú bazd meg ezt még átgondolni is szar.
Na gyerekek jóó napom volt ma !! Naon jót motoroztam ma és gyorsultam egy NSr-el és egy AF1-el de mindkettöt én nyertem Nemhiába Cagiva Na én elteszem magam holnapra mert még lehet h bennem van a tegnapi alkohol na jóóccakát
Ilyen volt nekem is baleset napján még el tudtam aludni regel nem nagyon bírtam felkelni!!!
Az kemény volt... De másnap azért elmentem bulizni szallagszakadással a jobb karomban (akkor még nem tudták a dokik) mondjuk jól be whisky-ztem akkor nem fájt annyira!!!
ez így szokott lenni, egyből ne jön elő semi, csak napok mulva.
nekem mikor volt a baleset a korházból úgy jötem haza hogy az ágyból nem tudtam saját erömből fölkelni, segíteni kellet.
de azért mihamarab gyogyulást kivánok neked és a mito nak is.
jajam nemlesz olcsó,,, de mára kritikussá vált a helyzet,, így mindenem fáj mint állat
húú hát ezt jól haza vágtad...az újonnan üzletelt sárga idomod...sokba lesz ez...henger megragatt,idomok index,tükör,gondolom a mocis ruhád is szétment...
őőő hát az az igazság hogy kurvára elfelejtettem
de elküldöm majd neked.
nemfizetnek,,, saját hibám.
biztosításod volt legalább?
fizetnek? vagy még nem is kérdezted?
húú most jöttem interwheelről,nagyon fasza volt,.minyá dobok pár képet..
hátha elfér ott annyi akkor miért ne? énse megyek tartósan annyit... ezt az 1km-ert bírhatta volna..
170-nel?
gratulálok. ezeknek a moccoknak nem szabad annyival küldeni mert akkor vége lesz!! nem arra találták ki. 130-140-es utazó a plafon!
na jó nem azt mondom h egyszer se húzd neki addig én is kíváncsi voltam 1*1* odacsavartam de azt se tartósan
Kishapsi hogy állsz a battai szerelővel???
no para
legalább gerinek lesz meloja
shell vsx,,, eddig még soha EGY SZAVAM NEMVOLT A GÉPRE,, mostmeg gondolt egyet és minden előjel nélkül 170-nél kanyarban megragadt... azthittem, hogy meguszom azzal, hogy csal eltört a kisujjam,, de nem,, kezd kiforni minden,, vááááá
Dadis mi a helyzet a moccal??? Milyen olajat használsz? Te kevered be vagy kényszerolajzás, mert ha kényszeres akkor legalább van mire fogni :D
hát baszod vissza kettő nekem aztjelenti, hogy visszarugtál 2 gangot...
vissza 2-es... érted 2.dis sebesség