Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"itt akármien mociról van szó,safee épp most szed szét 1 példánytmindent lebontassz?"
Ezt most miért mondod?

Egyébként ma csináltam erről a projektről egy rakás képet, csak kint hagytam a fényképezőt. Ekkora egy öszetákolt kókány hulladékot még nem láttatok! Ezen a trágyalé okádékon bármihez nyúlhatok, ennek minden része rossz! Szörnyű...

Egyébként tegnap reggel óta itt is jó idő van.
(ma délután már megint beborult, 5 után már esett is... )
itt akármien mociról van szó,safee épp most szed szét 1 példányt mindent lebontassz?
téleg,jó idő van már nállatok is? vagy ti még télidzsekibe mászáltok,felénk már 20fok van
Én most szedek szét egyet. Reggel megkukkantom, de szerintem nem.
rotax?sztem nem,mivel ez nem aprilia...én úgy tudom,hogy a 25ös mitoba se rotax van...
szvsz nem rotax,de ha tévednék,jön vmi okos,aki kioktat
Hali
Tudnátok nekem segíteni. Az lenne egy kérdésem hogy a Cagiva prima 50-nek rotax blokja van?? 94-es
épp suliból jöttem hazafelé és kb 1-1,5 km-t toltam hazafelé beöltözve tűző napsütésben! kiizzadtam az összes lehetséget amit csak lehetett
nem hál istennek mondjuk egy kicsit lehet mert nem csinált vele az önindító semmit. aztán később már forgatta
de az a dugócsere már amúgyis kellett volna csak nem így terveztem
és merre voltál amkor megragatt?hazatoltad?
megragatt a cucc?
de mostmár dugócsere után olyan mint állat
nem bizti hogy megragadt nekem olyan is volt hogy a gyári dugattyú nem lett kicserélve, 23000 km volt benne és egyszerűen átégett. jöttem hazafelé húztam neki behúztam a kuplungot és vége is lett. addig bírta a dugó

davidwrc nem számolok bele semmit mert most vettem meg az utódját egy gixert és ki kéne kászálódnom az adósságomból...de árban megegyezünk
Végtempón? :D
ht h őszinte legyek,nálam szar volt a hengerfejtömítés,bele ment a víz...ugyanez történ csak 80nál...és megragadt
visszahul es kesz.AZ a motort egyertelmu hogy megragadt.Nesze neketek kenyszerolajozas.Minden annak a hibaja legalabbis sokban hibas.
De ha megragad, akkor az önindító nem tudta volna utána forgatni, nem?
Szeki
az valószínüleg megragadt
mitho
cserét számítasz be a mitódba?
Nemtom mi baja van. 130-nál leblokkolt a hátsó kerék, utána nem indult be többet. Most a szerelőnél van.
hy én is jártam így nézd meg hogy a trafóról nem-e esett le a vezeték. én ezzel coptam be a miton
Én is így jártam csak az rs-el :( de én még haza tudtam vele jönni. Az enyémnek valszeg gyújtás elektronika baja van. Tiednek mi a gondja???
Hi!
Most jöttem haza motorozásból, de nem motorral. Lerobbant a Mito .
Igazábol énsem láttam még pirosat de létezik, mert olyat használnak az RS125 motor tanfolyamokon is! Igen, én kéket használok, és szerintem nagyonjó Aszthiszem olyan 3200 Ft. körül vettem tavaj összel
Viszont a teleszkópomban is IGOL teleszkóp olajvan és az szép málnaszörp piros
piros igol? oat nem is láttam még mer az mennyi huf körül van? te is kéket haszálsz?menyiér veszed?
én amikor a mito 1 et szettem szét,sztem azt is ua kell,:tank.hasidom,elülső oladalidomok,fejidom,és az ülésnél lévő faridom...ha jól emléxem.. de nem 1 nagy cucc szétszedni,maj meglátod,pár csavar és már le is kaptad a cuccot...
Helló skacok!

Valaki segítsen légyszíves. Le akarom venni az evom burkolatát. Hogyan álljak neki? Az alsó részt vegyem le alőször vagy egybe az oldalsóval. Külön vegyem le a két oldalt vagy azt is egybe egyszerre az egészet? Valaki aki már csákányozta egy-kétszer szét az segítsen hogy annyit ne szenvedjek. Köszi

Üdv