Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorozással kezdtem a mai napot! Fölültem éjfélkor a motorra és bementem kicsit a városba. Én azt hittem, hogy ilyenkor már nem is nagyon van autó... Hát tévedtem, de azért így is jól szórakoztam! Ráadásként gyorsultam egyet egy 1000-es SV ellen.
Na igen, zakó után ne is gondolkodj Kakucsban... Ráér az majd jövő tavasszal! :)
Nekem is nagyon bejön a vonalvezetése. Beszéltem a pályán egy Gixxeres sráccal. Ő azt mondta, hogy a Kecskemét-i pálya az, aminek még baromi jó a vonalvezetése... Lehet, hogy nyáron lenézek majd oda is!
mennyibe fáj 1 ilyen? nekem tetszik
Sziasztok.

Azért írok nektek, hogy megosszak veletek 1 jó dolgot.
Egy GPS alapú nyomkövetőket forgalmazó cégnél dolgozok. A javaslatomra fejlesztünk egy a motorosokra programozott rendszert. Sentinel néven fog futni a program. Mint az a nevéből is kiderül, örző védő funkcióval rendelkezik. Telefonra le kell tölteni 1 applikációt és ott lehet élesíteni ill. kikapcsolni a riasztót. Ez a program jelez a telefonodon rögtön ha:
- gyújtást adnak rá
- elhagy egy bizonyos területet
- megmozdítja valaki a motorod.
Éppen te vagy a telefonod nem elérhető, akkor sincs gond mert a diszpécserszolgálatunk is megkapja a riasztást és azonnal tudja hívni a rendőrséget. Ha mégis ellopják a motorod azonnal tudod nézni a telefonodra letöltött applikáció térképes felületén a mozgását és tudod értesíteni a rendőrséget.
Nem hirdetni szeretnék csak a véleményetekre lennék kíváncsi.
Várom a véleményeteket és kritikáitokat.

Köszönettel:
András
én voltam 1et :D
Belaludtam ..
takaroggy.. :D a honda topicba.. na ott lehet okoskodni.. :D
Ulj le ! Egyes...
oksi! én megyek azért :P
Én is vevő vagyok bármikor egy kis motorozásra
Jól elkiabáltam
El kell mennem, de a számodat elmentetem és valamelyik nap bepótoljuk, ok ?
Bocsesz
oksi nekem tök 8 :) írj smst vagy elérhetőséget h tudjunk éjfél fele egyeztetni helyszínt meg időt :)
Bejáratós vagyok, szóval ha bírod a szédületes 40et, akkor megyek Aztán ha bejáródtam, akkor mehetünk 110fölé is
hát éjfélre érek haza (oktogonra) gyorsan felöltözök és én ready vagyok. :P most költöztem pestre tehát még nemtom nagyon mi merre van.. akkor jönnél velem 1 et? 06 húsz huszon6 39 2ötvennégy a számom ha jönnél írj smst mert felvenni nemtudom, és írd oda a neved h tudjam kivagy
Hány óra és merre felé pontosan?
valaki 1 kört éjfél fele? akkor érek haza munkából sajnos, és gondoltam hátha van 1 éjjeli bagoly :P
tdm 850hez van valakinek lábtartója?
Sziasztok!
Szeretnék venni a motoromra (Sherco 4.5i) első sárvédőt. Gyárit biztosan nem találok, valami univerzális is megteszi. Új vagyok Bp-n, tudnátok mondani olyan motorosboltot, ahol találok? Petőfi hídnál lakom, lehetőleg minél közelebb.
megtalaltam, koszi!
Breki néven hírdet, .25 a pár és 90'/, körüli. Sajnos 24-én lesz először szabadnapom Most is 0-24 nyomom a volton vasárnapig
Sorry
tudsz egy elerhetoseget adni ehhez a 20. keruleti gumishoz?
25 penzert milyen allapotut lehet amugy kapni?
jovoheten felpattintatnam a vagott slick-eket, hogy egy kis idom szokni a "hegyesebb" profilt igy kakucs elott
12-e akkor eddig ugy nez ki, hogy oke?
ma valami bolondokhaza van... tele van a varos rendorokkel, 2 baleset mellett jottem el, az egyiknel azt hittem lecidazom magam, amikor az egesz savom tele volt uvegszilankkal. ugy hianyzik megegy defekt, mint pup a hatamra
az biztos jó is lenne :)) Kakucs kimarad idėn örülök ha motorra ülök,szėp lassan megint összeszokunk aztàn lehet tempózni pàlyàn kell is a kondi pàlyàra,tapasztaltam :) jó az a pàlya tetszik nagyon
Nekem ez a szezon lehet,hogy véget ért....Elvitték a gépsárkányt.Keresem az utódját,de nem akarom elkapkodni ,jelöltek már vannak de mind "túl az Óperencián" ...