Nincs is jobb gyógymód rehab közben, mint egy jó kis motor bügykölés! Az azért jól hangzik, hogy augusztus tájékán már motorozhatsz is...
Én most egy kicsit ki vagyok purcanva! Kakucskálás után elfáradtam, mint a kutya... Nesze neked állóképesség...
A lényeg, hogy baromi jól esett (a pályázás és nem pedig én...)
Ma sehova, már a jövőhétre készülök. Hétfőn nyitásra Kakucs, szerdán pedig a szlovák túra. Hát 560 km. Egy picit soknak tűnik, de amikor a Bükkbe mentem, akkor is 500 fölött volt...
Én múlt héten voltam fönt Dobogókőn. Szombat este 6-15-kor indultam el és kb. 7 körül értem fel. Na akkor baromi jó volt, mert már alig volt fönt valaki. Se biciklis, se túrázók, lehetett tempózni.
A hátránya viszont, hogy a napon még akkor is meleg volt, de a legkisebb árnyék is tele volt szúnyogokkal...
Ma valaki valamerre? Tegnap mentem egy gyors kör dobogókőre késő délután este de még voltak biciklik az úton és talán még gyorsabb mint az autók a kanyárban... sztem tólni gyorsabb lett volna és persze hogy szemben mindig jött forgalom is na mindegy van ilyen is néha
fújass bele defektemeglőző trutyit! A legeslegnagyobb találmány, amit valaha kitaláltak gumikhoz. Kerekeknként 2 rongy körül szokták, és onnantól soha többet nem kell fosnod a defekttől.
a gumis ott erden mar ugy jott ki, amikor meglatta, hogy begurultam az udvarba, hogy "megint defekt?"
ha megjon jovoheten a fizuatutalasom, akkor dobom le mindket gumit es mennek fel a slickek...
hat ezt komolyan nem hiszem el. alighogy megcsinaltattam a defektes hatsom (hetfon), ma az elso gumim eresztett le gatyara, mikozben a melohely elott parkoltam. befele uton semmi, nap vegere meg olyan lapos, hogy alig tudtam felgurulni a benzinkutra. felnyomtam 2.3 barra, mire hazaertem, 1,7 volt benne. szappanos viz, spricni, elore-hatra guritgatas, aztan meglett egy apro lyuk kb pont a futofelulet kozepen, de a szog, vagy csavar, vagy akarmi sehol... valaki nagyon nem akarja, hogy motorozzak
ezek utan a vadiuj gumiszett vasarlasanak gondolata kilove. marad az olcso hasznalt gumma, meg a defektjavito szett az ules ala.
Nekem volt már. Mentem esőben is, de akkor úgy sem kened neki szóval mindegy. Kopásra ua, mint a supercorsa, d211, bt016... Kb ugyanúgy melegszik is, csak tovább bírja . Nem kell félni tőle! Annyi, hogy szórja a beletapadt kavicsot. A xx.-ban 25 a pár szerelve. Az első elmegy kb 9000kmt, a hátsó 3-5e.bár haver busán lenyomatta 1500 alatt, de az nem normális
mennyire kopik gyorsan egy ilyen slick?
van azert nemi dilemma, mert minden reggel-este autopalya, szinte csak egyenes, meg ebben a hulye idojarasban fogalmam sincs, hogy peldaul esoben mennyire tapad, mennyire csuszos?
meg mennyire kell odafigyelni a gumimelegitesre, stb?
eddig mindig utcai gumit rakattam fel...
Én most egy kicsit ki vagyok purcanva! Kakucskálás után elfáradtam, mint a kutya... Nesze neked állóképesség...
A lényeg, hogy baromi jól esett (a pályázás és nem pedig én...)