szombaton felkerekedtunk asszonnyal es az M0-ason atgurultunk pecelre motoros cimbihez. ott ok is osszecihelodtek, aztan legurultunk ott egy benyakutra tankolni. haver eszrevette, hogy szog ment a hatso gumimba. 2 honapon belul a masodik... a pofam leszakad, baszki. 8 even keresztul soha semmi, mostmeg 2 honapon belul 2 defekt
aztan ott a benyakuton csereltunk motort, en a monsterrel, haver a cbr-rel, atgurultunk szentendrere, ott ellenoriztunk egy guminyomast es rendben volt. aztan a visegradi szerpentinen mentunk egy oda-visszat. visszafele mar visszacsereltuk a motort, mert nem volt bejovos a ducati hullamzos futomuve.
amugy nem is volt horror a szerpentin. kb olyan, mint mindig szokott lenni. igy is allandoan a tukrot bamultam, mert haver 1 eve nem vitte a baratnojet - mert a lany nem szereti a monstert - es hogy ne maradjon tulsagosan le, meg amikor az enyemmel mentek, akkor azert fel szemem a motoromon tartottam... egy ideig, mert azert elobujt belolem a kisordog, hogy a ducinak is le kell koptatni a majrecsikjat
ma reggel meg alig tudtam kitolni a motort a helyerol, annyira lapos volt a kerek. 0,3 bar
felfujtam, aztan kigurultam a gumishoz megjavittatni.
lehet, hogy kakucs elott feldobatok elore-hatra egy par slick-et...
jo a pentek is, csak az nem egesz nap, hanem ugy max. 16:00-ig. ilyen egynapos szabiknal azert egy hettel elotte jo, hogyha szolok, szoval meg van ido, hogy kideruljon a tuti. addig csak nyomom nekik sero ala, hogy ne erje oket meglepeteskent.
Nem tudom miért 10-ét mondtam, az nem is jó péntek a jó 12-én. Ezer bocs! Mennyivel előbb kell kérned? Mert nekem bármikor beeshet egy kis maszek, amire nem illik nemet mondanom, mert utána a kutya sem hív. Eddig a 12 jó, de nem akarom, hogy miattam szìvj.
Baromi szívesen mennék veletek 10-én Kakucsra, főleg, hogy eddig valahogy mindig kénytelen voltam egyedül menni, de sajnos az 1.-ei héten vagyok szabin, a következő héten pedig a főnököm, így 10-én nem tudok menni.
Én per pill úgy tervezem, hogy 1.-én Kakucs, 3-án SK túra.
jaja, csak valami olyan idopontban, amikor nincsenek sokan, plane nem supermotosok...
nem az zavar, hogy korbemotoroznak, hanem hogy teljesen mas iveken kozlekednek es ezzel szaratjak be az embert
lehet akar hetkoznap delelott is, legfeljebb aznapra szabit veszek ki... ugyis ramfer mar.
Aha, így már értem , én innen informálódtam: http://www.gyomrotofurdo.hu/.
Ezt lehet, hogy inkább a jövőhéten...
Ha rád jönne a mehetnék dobj egy e-mailt (profilomban). A "Műmájer Meseíró Topik" miatt sajnos a céges gépen le van tiltva a Sportmotor...
aztan ott a benyakuton csereltunk motort, en a monsterrel, haver a cbr-rel, atgurultunk szentendrere, ott ellenoriztunk egy guminyomast es rendben volt. aztan a visegradi szerpentinen mentunk egy oda-visszat. visszafele mar visszacsereltuk a motort, mert nem volt bejovos a ducati hullamzos futomuve.
amugy nem is volt horror a szerpentin. kb olyan, mint mindig szokott lenni. igy is allandoan a tukrot bamultam, mert haver 1 eve nem vitte a baratnojet - mert a lany nem szereti a monstert - es hogy ne maradjon tulsagosan le, meg amikor az enyemmel mentek, akkor azert fel szemem a motoromon tartottam... egy ideig, mert azert elobujt belolem a kisordog, hogy a ducinak is le kell koptatni a majrecsikjat
ma reggel meg alig tudtam kitolni a motort a helyerol, annyira lapos volt a kerek. 0,3 bar
felfujtam, aztan kigurultam a gumishoz megjavittatni.
lehet, hogy kakucs elott feldobatok elore-hatra egy par slick-et...