Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat 16óràtól Tökölön 402m gyorsulás
Van kedved? Vki? Gondolkozom, vagyis tudom csak maszekot kell lemondanom hozzá de biztos besz@ràs.
2 hėt ės levàgom,lassan megtelik a festmėny a gėp is alakul,vizsgàra is felkėszitem
Tuti megázunk
ok, jó lesz:)
Lurdy parkolò fél4?
Nemsokmindent csinálok. , benne vagyok, hol találkozzunk?
4 körül mit csinálsz? El kell gurulnom a Ròna utcába fél 4 -re, összefuthatnánk, meglesném a motorod.
Szóval augusztustól "friss" műszakival eladó a vas.
Mondjuk ráfizetéssel szívesen odaadnám egy ilyenért :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750_k4-6914453
Jelentem a műszakin sikeresen átment a masina. Azért még megszopatott, mert tegnap kiégett a helyzetjelző... Naná, hogy nem volt itthon! Most már van bőven tartalék!
Legalább megúsztad a műtétet, de 6 hétig gipszben? B@szki, az sok!
Az "Öreglány" akkor egy igazi túlélő művész. Még szerencse, hogy nem sérült meg komolyabban...
Neked pedig jobbulást!
mailben ment a link.
Nem áztunk meg jó volt nagyot mentünk.
A műanyagos szàmàt meg tudod adni? Elàztàl tegnap? Gàz lesz ez a nyàr ezekkel a mindennapos esővel.
Rajta vagyok ezerrrel:))))
nagyon csecse!
langnyelveket kene meg rakni a tankra, meg az oldalso idomra
hááát igen
még matricát akarok rá egy albumot fogok csinálni elejétől a végéig.
Sajnos dolgozom. Akkor kész van?
Balatoni túra?
12 órakkor indulunk a M1M7 kivezetői Meki Agip Shelről.
szervusz,köszi màr jó irànyba haladunk.csuklómat nem kell műteni ìgy kaptam 6hėt teli gipszet,a vàllam is helyre került,a vas ismėt dokinàl pihen..szerinte minden a helyėn van azt mondta ezzel döggel falat is bonthatnėk,szėtkapta a telókat olajat cserėl,a hàtsókat felújítja.alig vàrom hogy újra nyeregbe üljek
Hát alakul lassan.De még az idomra várok, és azt kell le fújni meg a tankot.Ja meg félig a tükröket.remélem a hétvégén kész lesz.
Cső!
Hogy àllsz a motorral?
Hello,
Tudom meg korai, de nem tervez valaki egy lekerekezest Alsoorsre jovo szombaton (jun. 8.) a Harley fesztivalra? Egyedul nincs kedvem, szeretnek valakihez vagy valakikhez csatlakozni!
Udv
Sziasztok!

Szeretnék egy segítséget kérni tőletek!
A kolléganőm férje júni elsején tartja az 50. szülinapját. Régen említette feleségének, hogy mikor betölti az 50-et akkor szeretne egy chopper motoron utazni. Ehhez kérnék segítséget, mivel a chopper clubban kedvesen elutasították az ötlettel. Ha van valakinek Pesten egy choppere és hajlandó lenne egy kört vinni a motorján azt nagyon megköszönném.
Ha nincs az se baj de megpróbáltam legalább.

Köszönettel Zsolt
Szia
Jobbulást neked
tized màsodperc alatt megcsùszott a gėp,nem bìrtam elkerülni,a gumi keresztbe felrepedt..csak nem kell műteni
csak ezzel a motorral ver az isten,az mz-vel nem volt ennyi gond,pedig elėg deffenzìven vezetek szerintem