Szóval augusztustól "friss" műszakival eladó a vas.
Mondjuk ráfizetéssel szívesen odaadnám egy ilyenért :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750_k4-6914453
Jelentem a műszakin sikeresen átment a masina. Azért még megszopatott, mert tegnap kiégett a helyzetjelző... Naná, hogy nem volt itthon! Most már van bőven tartalék!
Legalább megúsztad a műtétet, de 6 hétig gipszben? B@szki, az sok!
Az "Öreglány" akkor egy igazi túlélő művész. Még szerencse, hogy nem sérült meg komolyabban...
Neked pedig jobbulást!
szervusz,köszi màr jó irànyba haladunk.csuklómat nem kell műteni ìgy kaptam 6hėt teli gipszet,a vàllam is helyre került,a vas ismėt dokinàl pihen..szerinte minden a helyėn van azt mondta ezzel döggel falat is bonthatnėk,szėtkapta a telókat olajat cserėl,a hàtsókat felújítja.alig vàrom hogy újra nyeregbe üljek
Hello,
Tudom meg korai, de nem tervez valaki egy lekerekezest Alsoorsre jovo szombaton (jun. 8.) a Harley fesztivalra? Egyedul nincs kedvem, szeretnek valakihez vagy valakikhez csatlakozni!
Udv
Szeretnék egy segítséget kérni tőletek!
A kolléganőm férje júni elsején tartja az 50. szülinapját. Régen említette feleségének, hogy mikor betölti az 50-et akkor szeretne egy chopper motoron utazni. Ehhez kérnék segítséget, mivel a chopper clubban kedvesen elutasították az ötlettel. Ha van valakinek Pesten egy choppere és hajlandó lenne egy kört vinni a motorján azt nagyon megköszönném.
Ha nincs az se baj de megpróbáltam legalább.
Van kedved? Vki? Gondolkozom, vagyis tudom csak maszekot kell lemondanom hozzá de biztos besz@ràs.