Olyat kerestem aminek jóhíre van,egyenlőre nem kell csak érdeklődés szinten.megkérdezem a kovácsolt dugókat,gondoltam arra is hogy beépitek egy kis csigát
Google a barátod
Az én tapasztalatom: 1 nem vállalják a motorkerékpár dugót;2 vállalják,de nincs garancia;3 horror áron garival megcsinálják spéci műhelyben
Dugó,henger kuka?Miért keresel készítőt?
hát van igazság amit mondasz, de alapvetően szeretem a stílust amit nyomok. a bütykös gumiról meg annyit hogy vannak azok az agresszív pocsolyák... most ez csúszott ide.Remélem idén még tuduk menni valamerre!Ja nov. 23-án megbeszélés Dokypapával, helyszín még nem ismert.
Terepre kéne már kimenni...!
Nem sport gumit kellett volna venned, hanem bütyköset..., így nem kéne állandóan az időképet nézegetned, mert terepen tök mindegy milyen idő van!
Szevasztok!
Nincs még annyira rossz idő... esti összeröffenés? 19-20h? egy kávé valahol? Munka után jó volna picit bringázni Vagy mindenki siet haza?H-P. a hétvége más tészta
Ha van mód,vegyél gyárit dugóból,gyűrőből!
Bár igaz nem tudom milyen vasról lenne szó!
Az én tapasztalatom: 1 nem vállalják a motorkerékpár dugót;2 vállalják,de nincs garancia;3 horror áron garival megcsinálják spéci műhelyben
Dugó,henger kuka?Miért keresel készítőt?
Dugattyú készítőt ki ismer pest környéken?
Örömmel látunk benneteket
Még az időpont nincs lerögzitve de sürgetem a választ
Megyünk páran : dunakanyar környéke ,csatlakozhatsz ha nem nézed le a yamahásokat
Nem sport gumit kellett volna venned, hanem bütyköset..., így nem kéne állandóan az időképet nézegetned, mert terepen tök mindegy milyen idő van!
Nincs még annyira rossz idő... esti összeröffenés? 19-20h? egy kávé valahol? Munka után jó volna picit bringázni Vagy mindenki siet haza?H-P. a hétvége más tészta