Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyat kerestem aminek jóhíre van,egyenlőre nem kell csak érdeklődés szinten.megkérdezem a kovácsolt dugókat,gondoltam arra is hogy beépitek egy kis csigát
Üllői úton van a Béketér előtt egy gépműhely, ott gyártanak.
Ne mássz bele!
Ha van mód,vegyél gyárit dugóból,gyűrőből!
Bár igaz nem tudom milyen vasról lenne szó!
Google a barátod
Az én tapasztalatom: 1 nem vállalják a motorkerékpár dugót;2 vállalják,de nincs garancia;3 horror áron garival megcsinálják spéci műhelyben
Dugó,henger kuka?Miért keresel készítőt?
Halihó,
Dugattyú készítőt ki ismer pest környéken?
Mi holnap megyünk Dobogóköre 13 óra körül fent vagyunk
Hali
Örömmel látunk benneteket

Még az időpont nincs lerögzitve de sürgetem a választ
Én elfogadom kinek mi van... nem nekem vették, hanem maguknak, és gondolom ők is úgy szeretik mint én a sajátom Szal mikor indulnátok és honnan?
Mikor mentek
Hali
Megyünk páran : dunakanyar környéke ,csatlakozhatsz ha nem nézed le a yamahásokat
hétvégén valami program? szombat vagy vasárnap?
Má hivom is de ki az a Guszti
Beszélj Tóth Gyuszival
Valaki nem tud profi yamahás szerelőt?
tettem vele
...ráadásul célzás értékű is!
Ebben a pocsolyás dologban érzek egy kis szarkazmust...!

hát van igazság amit mondasz, de alapvetően szeretem a stílust amit nyomok. a bütykös gumiról meg annyit hogy vannak azok az agresszív pocsolyák... most ez csúszott ide.Remélem idén még tuduk menni valamerre!Ja nov. 23-án megbeszélés Dokypapával, helyszín még nem ismert.
Terepre kéne már kimenni...!
Nem sport gumit kellett volna venned, hanem bütyköset..., így nem kéne állandóan az időképet nézegetned, mert terepen tök mindegy milyen idő van!
Szevasztok!
Nincs még annyira rossz idő... esti összeröffenés? 19-20h? egy kávé valahol? Munka után jó volna picit bringázni Vagy mindenki siet haza?H-P. a hétvége más tészta
ja most ez van
kéne no defekt, let's go somewhere any idea?
Mentek mostanában valamerre?
no defekt !megnéztem még keményebb mint tegnap volt! ez a gumi magát felfújja! és végül