Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van nyitva meddig?
Este már belépő sincs ezért
Minden este nyitott vagyok a gurulásra,persze amikor éppen nem sörözöm végig a napot ebben a hőségben
Baromira megörültem az ötletnek, de utána néztem, hogy csak 8-ig vannak nyitva, én még 6-ig dolgozom a XV-ben, így kb. 7-re érnénk oda...
Mondjuk úgy, hogy az igazából már csak részletkérdés.
Na majd írj, ha van egy ráérősebb délutánod/estéd és majd gurulunk egyet...
Holnap este esetleg megnézhetnénk milyen a víz a gyömrői-tónál..esetleg egy laza pancsolással egybekötve
Na,igen...A sör fogyasztás... Biztos lenne valami megoldás
Na igen az a napi 2*25 km, amikor a melóba megyek, az inkább helyváltoztatás, mint motorozás... Viszont meg van az az előnye, hogy akár már melóból is tudok menni motorozni, ha van konkrét terv!
Az zsír, minél többen annál jobb! Sütögetésben bármikor benne vagyok, csak közben baromi nehéz megállni a sör fogyasztást!
Ma este már annyira nem jó(router javítás),mert néhány sör legurult,de általában mobil vagyok
Egyedül karikázni annyira nem izgi....Meló oda-vissza nagy esemény ám
Tesóm is jönne,ha van konkrétum.(cbr600f4i)Lehetne még a végén nálunk egy sütögetés is
Igen, egy kicsit megállt itt az élet, pedig itt a nyár!
Lehet túrázni, strandolni, Kakucs-kálni, stb.

Én a júli. 1.-ei héten szabin leszek. Biztos megyek egy komolyabb túrát (talán SK, a hegyekben kellemes hüsi van) és tutira megyek egy Kakucsot is. Idén még nem voltam...
Rövidebb hétvégi és esti körökben is benne vagyok ám. Akár egy esti BP, vagy egy laza meló utáni Dobogókő...
Kellene egy kis élet ebbe a topic-ba is!
Hol vagytok Budapesti motorosok?
Valami gurulás vagy sütögetés vagy strand vagy valami?
Gyömrő valaki?
kutya, nem mentel ma veletlenul 17:40 kornyeken az M1-M7 bevezeton kifele?
aztan az M1-en tovabb...
Sziasztok! Ma valaki valahová valahol valamikor?
Műszaki újabb 2 évre kipipálva. Helyben volt és gördülékenyen ment,árban jó(9300Ft),egy magazint nem tudtam rendesen átlapozni és már kész is volt.
Nem lesz befejeztem bőven elég volt a motorból inkább beruházok egy jó autóra

Lesz másik? Sajnálom, szép volt!
Eladom a motort ha minden igaz már a héten jönnek érte és a gyári dobbal kérték az illetőnek nem jön be a sport kipuf nekem meg nem kell már így elpasszolom
Csö! Lecserélted?
Eladó ha valakit érdekelne
Vehettél volna akkor már RSV-t is... :D
jimmy1!

Köszönöm a segítséget a vizsgáztatással kapcsolatban! Ma reggel standby megmutatta, hova kell menni! :)
hat en is vakartam a fejem rendesen, mert meg csak nem is razkodos, rocogos V2-nk van, amire inkabb jellemzo, hogy kirazza a csavarokat. szoval csak arra tudok gondolni, hogy a budapesti kivalo minosegu uthalozat lehet benne a ludas...
de tegnap rendeltem ebay-rol 5000 penzert valami karbonmintas cuccot, szoval jon az utanpotlas
Ok:))))
két hét és motorozhatunk. Meg kéne lennie valahogy az államvizsgának, hogy diplomás halott egyek ha nem adja ki
én is elhagytam egyiket. Hogy a faszba?