Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért félnék felgumizni a motort 70-90e forintért, mert egy apró szögtől olyan őszinte lenne a mosolyom, mint a botoxos kúrvának néger dákóval a hátsójában!
mondom is neki,hogy legközelebb ha a zebrán átmegy nézzen körül alaposan
Zirc ennyire jó volt ezt azért írtam mert tetszett a smiley jel...
remélem idén még senderedünk valamerre. gyros-os ilyen volt
kulturális eseményről annyit,hogy Tomi mire felért a várig alig kapott levegőt említettem neki,hogy abban az időben ekkor kezdődött el csak a matek...
na jó több smiley-t nem rakok bele. mindjárt hazamegyek megnézni az első gumit nem kaptam-e lassú defektet gyanús volt tegnap.
ez volt az utolsó...
Hallom jól sikerült a hétfő és még kulturális programot is csináltatok!
Tamástól búcsút kell vennünk, mivel el kell hogy intézzük, mert kiadta neked a Komáromi Top Secret gyros-osunkat...!
Benned egyenlőre még megbízunk...
ugyanúgy Zirc volt a cél és jól is sikerült. Tomi kérdezte "nézted a várat" mire Én" milyen várat?" A kaja hely nagyon jó, finom volt. Kisbéretől horror az út csak pattogtam. Visza a Zirc-i részhez: nagyon szuper!most voltam másodszor és nagyon tetszett jövőre vissza oda!út jó, falevél no, száraz aszfalt tuti volt. Neked tetszett?
Rendben! :)
Már átlinkeltem neki a fészen!
De azért te is megírhatod!
... úgy, de úúúgy megmondom Neki
Mond meg neki,örülni fog!
Judit szuper fotós, de ezt már korábban is bizonyította
YES
Örülök hogy jól érezted magad!
Folyat köv.jövő héten!
A holnapival már nem tudod bepótolni a mait...!
Kár hogy nem jöttél, szerintem egész jól sikerült!
Az elején volt egy kis kavarodás, meg tötymörgés..., de a végére egy kellemes kirándulás lett! Az idő már nem is lehetett volna jobb!
Holnap merre mentek és mikor?
köszönet a mai nagyszerű napért
nagy puszi a FOTÓSUNKNAK nagyon jók lettek a képek
Akit érdekel a mai Mátra túra képeit itt meg lehet nézni!
http://matra.milka1.fotoalbum....
Na gratu, akkor elkelt a tiéd is...
Nem baj, majd jövőre, már új vasakkal gurulunk egy jót!
sorry nem néztem a fórumot. már elmentek a többiek de ha jó az idő lehet hogy holnap is rendezünk valamit...
Szivem szerint Z1000SX lenne de még a Lotto-t kéne megnyerni
14 ora körül ? Nyugatinál ? valaki ?
Kawa lesz?
Adatlapomon,Eladó holmik-nál találsz egy hirdetést,azon keresztül küld el a számod,hogy tudjalak hívni vagy üzenni ha mennék gurulni egyet.
hát ennyi, a városban leszek (pest)
Mire összefutunk pancsi, öltözés, tankolás, stb... már jóidő lesz csak úgy bringázni... bárki bármivel, Pécel-- pest... aztán majd kikötünk valahol, hol talizzunk? odamegyek!
Ha jól láttam a lakhelyed,akkor egész közel vagyunk ,de itt elég nyálkás-trutyis minden
Milyen jó volt tegnap még motorozni. Most elvitték :/

Majd jövőre lesz új motorom remélem