Hááát a fényező azt mondta vigyem el oda,és majd egyszer kész lesz:))) Inkább hanyagoltam mert ez a majd egyszer nekem nem gyere be.
De alakul már.Ma felkerült a fejidom, lámpák,plexi, és a farok idom.
A fakor karbon, fekete fehér.
A többi majd Plasti Dip-el lesz le nyomva. matt fekete.MedMax:)))majd egybe rakok fel képeket:)))
nekem az oktatóm mindig azt mondta: az Isten küld jeleket, ha nem akarja , hogy motoros legyél! lehet az esetedben próbál figyelmeztetni, hogy elég lesz?
B@szki, most hogy nagyjából te és a motor is rendbe jött, már megint elütöttek? Drukkolok, hogy megúszd műtét nélkül és hogy minél hamarabb meggyógyulj!
idėn valószìnű nem motorozom többet,szerdàn a vàrosban elkaszàltak...kedden kiderül kell-e műteni a kezem,ìrni most tanulok jobb kėzzel baszki engem ver a sors vagy a motorom van elàtkozva de ennyi szerencsėtlensėg nem törtėnt mėg velem..zsuzska nagyobb karcolàsokkal megúszta meg egy generàtor fedėl csere.be kell ruhàzzak egy masszìvabb blokkvėdőre
idėn valószìnű nem motorozom többet,szerdàn a vàrosban elkaszàltak...kedden kiderül kell-e műteni a kezem,ìrni most tanulok jobb kėzzel baszki engem ver a sors vagy a motorom van elàtkozva de ennyi szerencsėtlensėg nem törtėnt mėg velem..zsuzska nagyobb karcolàsokkal megúszta meg egy generàtor fedėl csere.be kell ruhàzzak egy masszìvabb blokkvėdőre
Sajna nekem most nagyon nincs rá pénzem lakásra vertem el a pénzt de a fedél az talán lényegesebb mint egy jó túra
De azért idén valamikor igérem meg látogatlak
Azért elképzelem azt a szitut, amikor egy balta esik rá a gépre!
Nekem még olcsóbb is lenne, ha "békávéznák, de a f@szomat. Napi kb. 3-3,5 óra lenne az utazás, így meg 1. Az idő pénz, így határozottan marad a motor napi közlekedésre.
Arpádhíd buszsávon (Szentendrei úttól - Hungária krt. felé) van egy csomó kő/kavics ! Vigyázzatok ha arre felé mentek. Nagyon csúnya volt de tudtam még kikerülni.
Most buszból láttam egy Suzuki SRAD amit úgy tünt bement egy nagy fekete Audiba (hátulról) (nem tudom mit történt) "csak" két rendőr autó ott volt úgy hogy remélem nem történt a motorossal (sok) baj !
Háát nekem a napi 80 megvan. Munkába és vissza a nulláson majd a 4-esen. Le lehetne redukálni 40-50-re is, csak akkor egy óra az út befelé. Így a feléből kijövök időben :)
De alakul már.Ma felkerült a fejidom, lámpák,plexi, és a farok idom.
A fakor karbon, fekete fehér.
A többi majd Plasti Dip-el lesz le nyomva. matt fekete.MedMax:)))majd egybe rakok fel képeket:)))