Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a Bridgestone bt016pro kinéztem magam de kékholdnál nem volt raktáron csak PilotPower meg 2CT. Az is jó lett volna csak már nem volt időpont a szerelésre és most szabira megyek motorral

Úgyhogy most másik forrásból került használt Conti RaceAttack a felnikre. Goodybe RoadTec Z6
Szia
Gondolod hívj fel és meg mondom hol nézd meg persze kedden le dumálom van e
Érdekesen alakult a szerdám. Jöttem haza melóból, amikor hallok a motor hátulja felől egy nagyon durva csörgést. Kiderült, hogy leszakadt a komplett rendszámtábla tartóm (tőből letört). Baromira boldog lettem... Cucc be a táskába, én meg óvatosan hazacsorogtam.
Én azt hittem, hogy ez hetek lesz, mire újból rendben lesz. De hazaértem fél óra alatt szétkaptam a hátulját, öcsém meghegesztette, majd egy laza 1,5 óra alatt újra menetkész lett.
Viszont hátsó idom nélkül se rossz a gép!
Rég jártál már erre! Felépültél már teljesen? Mi van az "öreglánnyal"?
en is a bridgestone-ra tennem le a voksom!
Bridgestone bt016 van most,szeretem,mindenhol megallja a helyet. palyan es kozuton is. racetec is volt,az mèh puhabb,esoben sokkal rosszabb,palyan jobb. szóval neked kozutra a bt016 a nyerô de csak a 016 a tobbi bakelit,,csuszos.
Hozzáértők véleményére vagyok kiváncsi, mit ajánlanátok hátra nekem.180/55-ös Metzeler Racetec vagy Bridgestone Racing Battlax
Ééénn? Téged? Soha!

Nem èr kiröhögni!
Hát nem tudom, holnap meg lesz a farok másik fele feketéből.Majd akkor ki derül hogyan tovább.Nem feltétlen törött motorra kell gondolni, de ha elg vad lesz mint Stndbay mondja akkor marad
Csak a relét kellett megszorìtani,kis kontakt hiba
Matricáztatás vagy fóliáztatás nem lenne jobb?
A fekete az olyan (már bocsánat) törött motor szín...
Kép le maradt
ILyen lett a farok rész:((( de ami a képen nem látszik, átüt a minta a fehér alatt. Na és koszolódik...ááááá utcai tiszta kézzel meg simítottam már látszott. Tehát fekete lesz, majd valami fehéret variálunk bele.
Kézzel is lehet indexelni:)))))
a weboldalukon kozel sincs fent az a kinalat, ami ott van naluk a polcokon. hivd fel oket szerintem, mert igy meg tudod mondani nekik, hogy mit keresel, mennyi penzed van ra...
Köszi az ötletet. Megnéztem az oldalukon és van is 80%-os. Bár a 15 ropi kb annyi amennyit a kettőre szánnék együtt. Arra hogy reggel bejöjjek az irodába és este haza menjek, nem szívesen költenék csilli-villi gumira. :(
fektimuvek gyalon!
en hozzajuk jarok, mert mindig van elfekvoben hasznalt 190-es gumijuk viszonylag szeles valasztekban es olcson!
amikor utoljara naluk voltam, akkor is utcaibol volt 6-7 db, vagott slick-bol meg szarasig voltak. egy eleg jo allapotu hatsot lottem 12K-ert + szereles + jatt = 16ezer penz.
fel is szerelik ott helyben es meg csak messze sincsenek.
es tuti van naluk 140-es is!
telojuk: 0620/9462465
Köszi. Ő talált 110-est de 140-es neki sem volt raktáron :(
Van jó is, meg rossz is.
De ez csak az én egyéni tapasztalatom, lehet, hogy nekem akkor véletlen pont a rossz jutott...
Szia!
Miért? Rossz tapasztalatod van? Most is a tôle vett gumival megyek,tokeletes.
Jó éjt!

Elromlott az indexkapcsolóm
Vki tud vmit?
Én is ajánlottam őt kowee-nak,mert vettem már tőle gumit és minden rendben volt.A gumi nagyon jó,szuper ára volt és a szerelésre is tudott megoldást.Ja!és a legszebb,hogy a kinti kupacból még ajándék gumit is kaptam
Szóval,nekem pozitív a véleményem,de az is igaz,hogy nagyon sokan árulnak gumit
Hááát...
Te tudod...
Pestimotoros néven árul egy srác gumikat. Ajánlom!