a gėp az maghasadàsos lett,ràsett a balta.kb egy àrba lenne nekem a bėrlet meg a benzin,de ìgy 2óràval többet alszom hasìt most a gėp,viszont utàl hajnalba kelni,akkor pàràs a levegő
napi 100 km az tenyleg huzos.
nekem atlagban napi 40 kilometer szalad a vasba, edzos napokon kb 60... ha hetvegen megyek a baratnomhoz, akkor meg 200.
benzinben sajna ez is sok, pedig most csak 5,6-ot fogyasztott - bar ebbol kb 170 km orszagut es falvakon keresztul (70-110km/h) a maradek 80 km meg varos + autopalya (0-200km/h )
Ma voltam gurulni egyet. Tinnye és Jászfalu között nagyon fasza kis szakasz van! Kb. 3 km., de rég vigyorogtam már ennyit egyhuzamban! A rövidsége egyszerűen orvosolható: mentem 2 oda-visszát!
A Sprinter viszont nagyon nem volt szimpi a sávom közepén! Mutattam is az ujjam...
Persze, most már mükszik az "öreglány", még jó, hogy inkább motorozol, mint hogy a gép előtt ülj!
A gép teljes KO? Nem éri meg javítgatni? Ha csak netezel, akkor nem kell túl extra konfig...
Na igen, hogy visszajöjjön a 10 kg (főleg, ha nem sörhasként szeretnéd ), ahhoz azért kell idő...
Sérülés? Mutas egy olyan rendszeres használatú gépet, amin nincs... (persze tisztelt a kivételnek...). A lényeg, hogy jön-megy!
Napi 100? Bazz, az sok! Nekem ez a napi 50 is pont elég (legalábbis benzinben...).
penteken a viharban megvolt a szarra azas ugy kb 90 km-en keresztul
nem fincsi... foleg hogyha a szembejovo autok fejtetoig felkurjak a vizet.
aztan masnap palinka fesztival - karpotlaskent
ma reggel meg megvolt a hatso fekbetet csere is. kiderult, hogy a muszaki vizsgan miert mondtak, hogy nemjo az elso fekem. mert verseny fekbetetek vannak benne es az melegen fog rendesen... de a lenyeg, hogy atment
Tényleg nem bújik meg sehol egy apró Helló Kitty matrica sem?
Na,egyszer összefuthatnánk,hogy lecsekkoljam a bringád és azt,hogy mennyit is tudsz beszélni
Jimmy a padkakirály? Mit tudsz?
az a nagy harci igazsàg hogy ja,tėnyleg rėg voltam itt meghalt a gėpem,ìgy csak mobilon tudok netezni,szemezgettem màr pàr notebookkal de egyik se nyerte el a tetszėsem igazàn.A tėrdem sose lesz a rėgi de köszönöm kėrdėsed,jól vagyok,bàr jócskàn összeestem.10kg lekopott a betegàcsi alatt,edzek de ez hosszú idő lesz.Az öreglànyon mėg van pàr sėrülės de nem olyan gàz,most a vizsgàra rakosgatom össze,amúgy megyeget.munkàs szamàr lett belőle,napi szinten egy 100ast szerintem lecsavarok vele,amióta akksit generàtort fesszabot cserėltem nem volt vele gondom,csak makacs..nėha nehėzkesen szedi össze magàt a 4 henger
Ja én is már halottam róla. Újat nem vettem volna de most gyorsan kelett valamit és 15e mind a kettőért sztem nem volt rossz. Mindenesettre jobb mint a most már kőkemény kopott/repett sport-túra gumi. Majd szezon vége felé ha már hidegebb lesz majd jön valami más....
Barmit feltennèk csak contit nem! Jópáran elszalltak miatta a haveri kõrben. nekem is volt raceattak,kalap sz@r. csak óvatosan vele! nem jelez vissza csak eldob egyszer csak!
nekem atlagban napi 40 kilometer szalad a vasba, edzos napokon kb 60... ha hetvegen megyek a baratnomhoz, akkor meg 200.
benzinben sajna ez is sok, pedig most csak 5,6-ot fogyasztott - bar ebbol kb 170 km orszagut es falvakon keresztul (70-110km/h) a maradek 80 km meg varos + autopalya (0-200km/h )
A Sprinter viszont nagyon nem volt szimpi a sávom közepén! Mutattam is az ujjam...
A gép teljes KO? Nem éri meg javítgatni? Ha csak netezel, akkor nem kell túl extra konfig...
Na igen, hogy visszajöjjön a 10 kg (főleg, ha nem sörhasként szeretnéd ), ahhoz azért kell idő...
Sérülés? Mutas egy olyan rendszeres használatú gépet, amin nincs... (persze tisztelt a kivételnek...). A lényeg, hogy jön-megy!
Napi 100? Bazz, az sok! Nekem ez a napi 50 is pont elég (legalábbis benzinben...).
nem fincsi... foleg hogyha a szembejovo autok fejtetoig felkurjak a vizet.
aztan masnap palinka fesztival - karpotlaskent
ma reggel meg megvolt a hatso fekbetet csere is. kiderult, hogy a muszaki vizsgan miert mondtak, hogy nemjo az elso fekem. mert verseny fekbetetek vannak benne es az melegen fog rendesen... de a lenyeg, hogy atment
Köszi fzr.andi!
De van rajta hello kitty-s matrica... na de az +2 lóerő
Na,egyszer összefuthatnánk,hogy lecsekkoljam a bringád és azt,hogy mennyit is tudsz beszélni
Jimmy a padkakirály? Mit tudsz?
NEM mostam le
Lekopott...
Tetkós kép hova lett?csak nem lemostad
Andi és jimmy jól elbeszélgettek
Start: ma 13h, M1/M7 kivezető, Agip/McDonalds parkoló!
Átdobod a zámod megint? Sajnos telefont cseréltem és a jelek szerint jó ideje nem szinkronizáltam le a listámat :(