Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gėp az maghasadàsos lett,ràsett a balta.kb egy àrba lenne nekem a bėrlet meg a benzin,de ìgy 2óràval többet alszom hasìt most a gėp,viszont utàl hajnalba kelni,akkor pàràs a levegő
napi 100 km az tenyleg huzos.
nekem atlagban napi 40 kilometer szalad a vasba, edzos napokon kb 60... ha hetvegen megyek a baratnomhoz, akkor meg 200.
benzinben sajna ez is sok, pedig most csak 5,6-ot fogyasztott - bar ebbol kb 170 km orszagut es falvakon keresztul (70-110km/h) a maradek 80 km meg varos + autopalya (0-200km/h )
Ma voltam gurulni egyet. Tinnye és Jászfalu között nagyon fasza kis szakasz van! Kb. 3 km., de rég vigyorogtam már ennyit egyhuzamban! A rövidsége egyszerűen orvosolható: mentem 2 oda-visszát!
A Sprinter viszont nagyon nem volt szimpi a sávom közepén! Mutattam is az ujjam...
Persze, most már mükszik az "öreglány", még jó, hogy inkább motorozol, mint hogy a gép előtt ülj!
A gép teljes KO? Nem éri meg javítgatni? Ha csak netezel, akkor nem kell túl extra konfig...
Na igen, hogy visszajöjjön a 10 kg (főleg, ha nem sörhasként szeretnéd ), ahhoz azért kell idő...
Sérülés? Mutas egy olyan rendszeres használatú gépet, amin nincs... (persze tisztelt a kivételnek...). A lényeg, hogy jön-megy!
Napi 100? Bazz, az sok! Nekem ez a napi 50 is pont elég (legalábbis benzinben...).
penteken a viharban megvolt a szarra azas ugy kb 90 km-en keresztul
nem fincsi... foleg hogyha a szembejovo autok fejtetoig felkurjak a vizet.
aztan masnap palinka fesztival - karpotlaskent

ma reggel meg megvolt a hatso fekbetet csere is. kiderult, hogy a muszaki vizsgan miert mondtak, hogy nemjo az elso fekem. mert verseny fekbetetek vannak benne es az melegen fog rendesen... de a lenyeg, hogy atment
Szivi jimmy1

Azèrt mondja,mert biztos látott ülni a padkán ès király voltam.
Köszi fzr.andi!
Én semmit nem tudok

De van rajta hello kitty-s matrica... na de az +2 lóerő

Tényleg nem bújik meg sehol egy apró Helló Kitty matrica sem?
Na,egyszer összefuthatnánk,hogy lecsekkoljam a bringád és azt,hogy mennyit is tudsz beszélni
Jimmy a padkakirály? Mit tudsz?
padkakirály...
Nincs is rajta rózsaszín matrica
Bocsi! Nem hagyhattam ki
Tuti elkezdi a dumalàst ès csak csacsog folyamatosan,a mûkörmökrõl termèszetesen,max a motoron lèvô ûj rózsaszín matricâkról!
Addig örülj amíg csak ennyit beszélek

NEM mostam le
Lekopott...
Mindig ennyire bőbeszédű vagy?
Tetkós kép hova lett?csak nem lemostad
há ja
Szuperul lemaradtam ,mert 13:30-kor néztem fel ide a következő gurulást remélem nem késem le
Andi és jimmy jól elbeszélgettek
Ha valaki csatlakozna: Majki-tó, óvatos gánti kanyargás és vissza, némi fagyizással.
Start: ma 13h, M1/M7 kivezető, Agip/McDonalds parkoló!
Sikerült beszèlni a mûanyagossal?
az a nagy harci igazsàg hogy ja,tėnyleg rėg voltam itt meghalt a gėpem,ìgy csak mobilon tudok netezni,szemezgettem màr pàr notebookkal de egyik se nyerte el a tetszėsem igazàn.A tėrdem sose lesz a rėgi de köszönöm kėrdėsed,jól vagyok,bàr jócskàn összeestem.10kg lekopott a betegàcsi alatt,edzek de ez hosszú idő lesz.Az öreglànyon mėg van pàr sėrülės de nem olyan gàz,most a vizsgàra rakosgatom össze,amúgy megyeget.munkàs szamàr lett belőle,napi szinten egy 100ast szerintem lecsavarok vele,amióta akksit generàtort fesszabot cserėltem nem volt vele gondom,csak makacs..nėha nehėzkesen szedi össze magàt a 4 henger
Ja én is már halottam róla. Újat nem vettem volna de most gyorsan kelett valamit és 15e mind a kettőért sztem nem volt rossz. Mindenesettre jobb mint a most már kőkemény kopott/repett sport-túra gumi. Majd szezon vége felé ha már hidegebb lesz majd jön valami más....
Barmit feltennèk csak contit nem! Jópáran elszalltak miatta a haveri kõrben. nekem is volt raceattak,kalap sz@r. csak óvatosan vele! nem jelez vissza csak eldob egyszer csak!
Ceva Maestro.

Átdobod a zámod megint? Sajnos telefont cseréltem és a jelek szerint jó ideje nem szinkronizáltam le a listámat :(