Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segyítséget Urak.
A 110/70 megoldódott itt Pestről. Már csak egy 140/70-eset kellene találnom valahol :)
Köszi! minden rendben, remélem a héten a motor is meg gyógyulódik!Marad a fehér,de nézem nagyban a gyöngyfehér nem olyan jó mint láttam kicsibe:((((Igy marad a matt fehér vagy a carbon matt fehér:)
jò nagyot kivànok.Esztergomi vonalon szaporodnak a 4kerekű köcsögök,van egy kėt agresszivabb darab is.amúgy minden szép és jó
baszki Levi
jobbulast neked is es a motornak is!

a mattfeka szerintem jo cucc. olyan madmax-es. bar a gyongyhazfeher nekem is a gyengem
ERDÉLYI MOTOROS TÚRA!

Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!

Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.

A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
Lehet majd matricát gyártatok vele.Már kicsit bénán de photoshop-ban ki fehéritettem,no meg megnéztem neten pár fehér motort.Tetszik.És találtam fehér gyöngyház fóliát má alig várom:)
Alakul ez dekoros tud csinalni latvanytervet. Úgy konnyebb,mint elkepzelni. Ha kell tudok jó dekorost,a xxii-ben meg. xx-ban dolgozik.
:)Köszi, én is le tettem a matt feketéről,Hó fehér lesz. Matt vagy gyöngyház még nem tudom, és ugye pár Yamaha matrica. Plexi és a lámpa füst vagy sárga ez még eldöntendő.
Szerintem se szép a matt fekete ezért is fényezem le a sajátom is
Egyetértek,én sem ajánlom a matt feketét
Ne matt feketét az nem szép. (nekem)
Két év kellett nekem,hogy ûjra a règi legyen,pedig kicsit estem. A mûszaki allapot mindig fontosabb volt.
:)))Az kicsit sok az 50, én kevesebbbet számoltam,De lehet hogy matt fekete lesz, karbon feketével kombinálva+Pár matrica, lehet kivágatom dekorossal karbon vagy sima fólia.Feliratot.Yamaha meg ilyenek.
Fólia olcsóbb,megbàntam a fenyezest en is. A ket oldalabol meglett volna az egesz motor. kb50 az egesz. Flip-flop kek-bordo-zold?
Valószínű... Az szerintem szép lesz
A jimmy ajánlatától jobbat szerintem nem igen fogsz találni,és itt már referenciamunka is van,ezért szerintem azoknak is mutasd meg mindenképp.
Meg Várom a Hétfőt mit mond az ember:) és utánna meglátom hogyan tovább.De le lesz fóliázva az egész.Csak még nem tudom milyen szín legyen
Tippek javaslatok?
Az enyèmnek a jobb oldalát,meg kicsit a balban 6000ftert csinálta. Nem tudom milyen ár,de ügyesek az tuti. Elötte más csinálta es semmit sem èrt,ûjra kellett csinàlni,mert jott szèt. Szóval nem mindig az olcsó a jó.Vhol az Örs környèkèn van.
Milyen áron dolgozik?Mert én is tudok, de még nem mondott árat.
Tudok egy jó mûanyagost, ha kell. Sajnálom,tudom mit èlsz át
Nekem nincs bajom.Müanyagosnak lesz dolga:((((
Mi nem tartott soká?
Ugyan azt tudom leirni sajnos.Esti órákban odafelé NAPSZEMÜVEG!

Azonkívül hogy szét b@sz az ideg semmi, picit a könyökömön érzem hogy volt valami.
Esztergom felé haladtam és egy kanyar ki szúrt velem, késő volt már sehol nem volt napsütés ,csak ebben a kanyarban,semmit se láttam, marhára lejtett és igy benéztem.
Nagyából ennyi,fejre álltam motorostul mint a rajszög.
Azonkívül hogy szét b@sz az ideg semmi, picit a könyökömön érzem hogy volt valami.
Esztergom felé haladtam és egy kanyar ki szúrt velem, késő volt már sehol nem volt napsütés ,csak ebben a kanyarban,semmit se láttam, marhára lejtett és igy benéztem.
Nagyából ennyi,fejre álltam motorostul mint a rajszög.
A francba tesó! Remélem jól vagy!? Bármiben segìtek,csak szólj!
Szia, üdv itt!
Köszönöm szépen, de nekem is van 15-ért garantáltan átmenős címem, csak azon elmélkedtem, hogy megpróbáljak-e megspórolni egy 10-est, de inkább nem...
Több motort vittem még anno a Mozaikba, mert külföldi papíros motort csak ilyen helyeken lehetett műszakiztatni.
Szerintem kb. 10-15 motort vittem összesen és abból 2 bukott meg. Mind a kettőnél a fék ütött, de egyiknél se lehetett érezni, hogy "ütne". A fék jól fogott, de a gép azt hozta ki, hogy üt... Na ez az egy parám a Mozaiknál...