Köszi! minden rendben, remélem a héten a motor is meg gyógyulódik!Marad a fehér,de nézem nagyban a gyöngyfehér nem olyan jó mint láttam kicsibe:((((Igy marad a matt fehér vagy a carbon matt fehér:)
Augusztus 17-20 között Erdély-Székelyföld motoros túrát szervezünk!
Tervezett útvonal: Budapest-Szolnok-Berettyóújfalu-Ártánd-Kolozsvár-Marosvásárhely-
Szováta-Gyergyószentmiklós. (kb. 650 km.)
Visszafelé: Gyergyószentmiklós-Szászrégen-Dés-Zilah-Nagykároly-Nyíregyháza-
Budapest.(kb. 700 km.)
Szállás Gyergyószentmiklóson, félpanziós ellátással 3 éjszaka.
Első nap késő délután érkezés a szálláshelyre.
Második nap Gyilkos tó-Békás szoros-Békás víztározó-Karácsonkő-Bákó-Gyimesek-Marosfő-Gyergyószentmiklós
. (kb. 350 km.)
Harmadik nap Csíkszereda-Tusnádfürdő-Szent Anna tó-Bálványos-Kézdivásárhely-Csíksomlyó-Gyergyószentmiklós. (kb. 350 km.)
Negyedik nap reggeli után haza indulás.
A túra szállás-félpanziós ellátással, túravezetéssel 75 euró/fő. A benzint és zsebpénzt egyénileg. Amennyiben érdekelne a túra, jelentkezzetek:
06204724166 Szigeti Istvánnál (Motor: Piaggio X9)
06309061066 Bakos Sándornál (Motor: Aprilia Scarabeo 500)
Lehet majd matricát gyártatok vele.Már kicsit bénán de photoshop-ban ki fehéritettem,no meg megnéztem neten pár fehér motort.Tetszik.És találtam fehér gyöngyház fóliát má alig várom:)
:)Köszi, én is le tettem a matt feketéről,Hó fehér lesz. Matt vagy gyöngyház még nem tudom, és ugye pár Yamaha matrica. Plexi és a lámpa füst vagy sárga ez még eldöntendő.
:)))Az kicsit sok az 50, én kevesebbbet számoltam,De lehet hogy matt fekete lesz, karbon feketével kombinálva+Pár matrica, lehet kivágatom dekorossal karbon vagy sima fólia.Feliratot.Yamaha meg ilyenek.
Valószínű... Az szerintem szép lesz
A jimmy ajánlatától jobbat szerintem nem igen fogsz találni,és itt már referenciamunka is van,ezért szerintem azoknak is mutasd meg mindenképp.
Meg Várom a Hétfőt mit mond az ember:) és utánna meglátom hogyan tovább.De le lesz fóliázva az egész.Csak még nem tudom milyen szín legyen
Tippek javaslatok?
Az enyèmnek a jobb oldalát,meg kicsit a balban 6000ftert csinálta. Nem tudom milyen ár,de ügyesek az tuti. Elötte más csinálta es semmit sem èrt,ûjra kellett csinàlni,mert jott szèt. Szóval nem mindig az olcsó a jó.Vhol az Örs környèkèn van.
Ugyan azt tudom leirni sajnos.Esti órákban odafelé NAPSZEMÜVEG!
Azonkívül hogy szét b@sz az ideg semmi, picit a könyökömön érzem hogy volt valami.
Esztergom felé haladtam és egy kanyar ki szúrt velem, késő volt már sehol nem volt napsütés ,csak ebben a kanyarban,semmit se láttam, marhára lejtett és igy benéztem.
Nagyából ennyi,fejre álltam motorostul mint a rajszög.
Azonkívül hogy szét b@sz az ideg semmi, picit a könyökömön érzem hogy volt valami.
Esztergom felé haladtam és egy kanyar ki szúrt velem, késő volt már sehol nem volt napsütés ,csak ebben a kanyarban,semmit se láttam, marhára lejtett és igy benéztem.
Nagyából ennyi,fejre álltam motorostul mint a rajszög.
Szia, üdv itt!
Köszönöm szépen, de nekem is van 15-ért garantáltan átmenős címem, csak azon elmélkedtem, hogy megpróbáljak-e megspórolni egy 10-est, de inkább nem...
Több motort vittem még anno a Mozaikba, mert külföldi papíros motort csak ilyen helyeken lehetett műszakiztatni.
Szerintem kb. 10-15 motort vittem összesen és abból 2 bukott meg. Mind a kettőnél a fék ütött, de egyiknél se lehetett érezni, hogy "ütne". A fék jól fogott, de a gép azt hozta ki, hogy üt... Na ez az egy parám a Mozaiknál...
A 110/70 megoldódott itt Pestről. Már csak egy 140/70-eset kellene találnom valahol :)