Én is műszaki előtt állok.
Elég nagy dilemma, mert a motor föl van készítve műszakira: minden világít, fék fok, van gyári kipufogóm is, van egy csomó helyen E-betűm... De, akkor is para betolni a Mozaikba. Mert ha ott nekiállnak g@cizni, mert éppen olyanjuk van, akkor tuti találnak valami apróságot. (bukógombában pl. nincs "E-betű").
Anyagilag kb. 10E Ft a különbség a Mozaik és a biztos között...
Még van 2-3 hetem kitalálni...
Hétvégén csak a két ominózus kanyarban volt kavicsos (ami lényegében non-stop az), a többiben lényegében nem (volt forgalom, így lehordták), de ami most van az utakon, az valami brutál, így biztos nagyon sz@r Dobogókő is...
Útminőség:
- Egom-Dobogókő: hát az nem jött be. Az északi oldal nehezen szárad, így vizes és kavicsos, valamint sz@r, kivéve a rövid új részt P.Szentléleknél.
- Dobogókő-Csobánka: a fönti lassú rész nem az igazi (sok kátyú, hülye helyeken)... A közepesen gyors rész P. Szentkeresztig elmegy, de feszesebb futóművel már nem mertem volna így tempózni. Utána megjelent előttem a rendőr, majd satu, stb. Ezt a részét már elmondtam. Szentkereszt után nekem nagyon bejött. Persze nem tükör az aszfalt, de végig jó volt!
Nekem oda-vissza kb 55 km, így én "ide járok haza". A környéken nekem ez a legjobb, ha csak rövid kiruccanásról, "agy szellőztetésről" van szó, viszont van némi "para" ebben a szakaszban... Sajnos a hétvégén ezt meg is mutatta...
Dobogókő is gáz volt.vissza Visegrád felé mentünk,butál sz@r amúgy is,nem hogy az esők után. Sportmotorral (nekem) élvezhetetlen. Rengeteg kátyú,kereszt úttörés..stb. 2-es út a nyerő
az a sar- es kavicstenger a visegradi szerpentinre vonatkozik?
ugye nem? ha jol alakulnak a dolgok, akkor szombaton tennek arra egy karikat haverral... de ha ilyen tre' most az ut, akkor lehet hogy valami alternativ utvonalat kell neznunk.
catPee: dobogoko milyen allapotban van? mennyire volt kavicsos, hordalekos?
kb. 3-4 nap munka 150,000Ft fizetés. 60m2 tető csere. Állványt és segédet hozzon, ne igyon.
Nincs esetleg valakinek még vizsgaképes 110/70 R17 vagy 140/70 R18-as gumija eladó?
Mi volna az a pénz amit kérne érte?
Rendes társaság.
Elég nagy dilemma, mert a motor föl van készítve műszakira: minden világít, fék fok, van gyári kipufogóm is, van egy csomó helyen E-betűm... De, akkor is para betolni a Mozaikba. Mert ha ott nekiállnak g@cizni, mert éppen olyanjuk van, akkor tuti találnak valami apróságot. (bukógombában pl. nincs "E-betű").
Anyagilag kb. 10E Ft a különbség a Mozaik és a biztos között...
Még van 2-3 hetem kitalálni...
Szombaton szerintem elugrom Vácra. Lemaradtam a múlt heti Citadelláról és már hiányzik egy felvonulás!
Útminőség:
- Egom-Dobogókő: hát az nem jött be. Az északi oldal nehezen szárad, így vizes és kavicsos, valamint sz@r, kivéve a rövid új részt P.Szentléleknél.
- Dobogókő-Csobánka: a fönti lassú rész nem az igazi (sok kátyú, hülye helyeken)... A közepesen gyors rész P. Szentkeresztig elmegy, de feszesebb futóművel már nem mertem volna így tempózni. Utána megjelent előttem a rendőr, majd satu, stb. Ezt a részét már elmondtam. Szentkereszt után nekem nagyon bejött. Persze nem tükör az aszfalt, de végig jó volt!
majd irok ide is, hogyha van kedvetek, akkor tudjatok csatlakozni
ugye nem? ha jol alakulnak a dolgok, akkor szombaton tennek arra egy karikat haverral... de ha ilyen tre' most az ut, akkor lehet hogy valami alternativ utvonalat kell neznunk.
catPee: dobogoko milyen allapotban van? mennyire volt kavicsos, hordalekos?