Ma megyek Pestre ,lányomnak bőrruhát nézni ,hova érdemes benézzek ahol nagy választék van (csípője elég erős ,nem egyszerű a ruha vásárlás ) - ha lehet cégnevet , "címet" írjatok !
nahh, vizsgaztatas egyelore ugrott...
odamentem reggel 8-ra, leadtam a papirokat. kijott egy csavo, nezegette a motort, kerdezi, hogy gyari kipuff van? mondom nincs... hat az baj. nezi, hogy le van torve a fekkar vege, arra is mondja, hogy hat ez is baj. mondom neki, hogy tudom, pont ezert jottem a Zsoltihoz.
fel ora mulva jon Zsolti, mondja, hogy vissza tudnek-e menni delutan, mert most kaptak egy ellenorzest es igy szopolade van. megegyeztunk holnap reggelben
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
motor lemosva, csillog-villog, holnap megyunk vizsgara a Zsoltihoz. remelem nem lesz draga. bar ahogy neztem, tavaly meg csak 4.360 Ft volt a vizsgadij, iden mar 11.000 kokemeny konvertibilis netto magyar forint lett ha jol latom.
annyibol tuti nem uszom, meg mint amit jimmy mondott, de remelem nem lesz sokkal dragabb
meg nem fizettem be a teljesitmenyadot sem es arra kell a tobbi penz
Hát azért a szupermotyókkal más menni mint a mifélénkel:)))a ringen is múltkor volt pár ember aki hatalmasat ment meg gyorsult , de párat féktávon leverem az első 6 dugós nyregem-el
javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');docum
ent.frmmsg.body.focus()
Végre kész lett a motorom!
Most hoztam el a RedLine-tól ....mit mondja érzek külömbséget :))Azt mondták nem volt sok állítani való rajta, de egy kevéske volt.Meg vagyok elégedve a szerelői munkával.Kedvesek segítőkészek,leszámítva az 1 hetet amit ott töltött a gép, fogjuk a tavaszi tumultusra és a Kawa nyílt napra.Minden ok
Ajánlom őket.
Jimmy rád is emlékeztek, mondtam te küldtél oda
az vegulis mindegy, legfeljebb szabit veszek ki arra a napra. a lenyeg hogy ne legyenek sokan, mert nem szeretem, amikor kerulgetnek
elso elmenyem kakucsrol az volt, hogy voltak vagy 30-an, felmentem hogy kiprobaljam, a supermotosok meg keresztbecsuszva erkeztek meg a nekem idealis ivre keresztbe elottem. es annak ellenere, hogy az elejen becsokiztam, nagyon elveztem :)
kakucs ha lehet, akkor majusban legyen, mert most fogok egy valag penzt "kibaszni" az ablakon... majusban meg tudok erre kolteni. ebben a honapban mar nem :S
Jó volt a gurulás, bár az útminőség itt-ott hagy kívánnivalót maga után... (pl. fehér aszfalt kanyarban fölmarva, had vigye a kereket...)
Köszi még egyszer a gépcsere lehetőséget! Végre kipróbáltam egy 600 Sor4-et!
Ma megyek Pestre ,lányomnak bőrruhát nézni ,hova érdemes benézzek ahol nagy választék van (csípője elég erős ,nem egyszerű a ruha vásárlás ) - ha lehet cégnevet , "címet" írjatok !
Köszi !
Lejár a forgalmim és el kellene vinnem vizsgáztatni a motort. Aprilia Red Rose 125.
A XIV. kerületben lakom. Tudtok tanácsot adni hova vigyem, ahol korrektül elintézik?
Előre is köszi.
odamentem reggel 8-ra, leadtam a papirokat. kijott egy csavo, nezegette a motort, kerdezi, hogy gyari kipuff van? mondom nincs... hat az baj. nezi, hogy le van torve a fekkar vege, arra is mondja, hogy hat ez is baj. mondom neki, hogy tudom, pont ezert jottem a Zsoltihoz.
fel ora mulva jon Zsolti, mondja, hogy vissza tudnek-e menni delutan, mert most kaptak egy ellenorzest es igy szopolade van. megegyeztunk holnap reggelben
http://motorosruhajav.blogger....
annyibol tuti nem uszom, meg mint amit jimmy mondott, de remelem nem lesz sokkal dragabb
meg nem fizettem be a teljesitmenyadot sem es arra kell a tobbi penz
javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');docum
ent.frmmsg.body.focus()
Végre kész lett a motorom!
Most hoztam el a RedLine-tól ....mit mondja érzek külömbséget :))Azt mondták nem volt sok állítani való rajta, de egy kevéske volt.Meg vagyok elégedve a szerelői munkával.Kedvesek segítőkészek,leszámítva az 1 hetet amit ott töltött a gép, fogjuk a tavaszi tumultusra és a Kawa nyílt napra.Minden ok
Ajánlom őket.
Jimmy rád is emlékeztek, mondtam te küldtél oda
elso elmenyem kakucsrol az volt, hogy voltak vagy 30-an, felmentem hogy kiprobaljam, a supermotosok meg keresztbecsuszva erkeztek meg a nekem idealis ivre keresztbe elottem. es annak ellenere, hogy az elejen becsokiztam, nagyon elveztem :)
Köszi még egyszer a gépcsere lehetőséget! Végre kipróbáltam egy 600 Sor4-et!