Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elviekben jóóó,De Kutya ha nem megy Kakucsra reggel ő is benne van a délutánban.Leget teszünk egy kicsivel nagyobb kört mint dobogókő.de még reggel eldől.Ha nem jön a Dobogókö nekem tuti.Max Esztergom.
Szia!
Benne vagyok a délutáni programban is. Ma kicsit széthajtottam magam, úgyhogy lehet, egy kis Dobogókő körrel is megelégszem
3-as indulás a Mozaikból?
Sok boldogat!
Lesz még közös gurulás, úgyhogy semmiről sem maradsz le
boldog szülinapot!
Isten éltessen sokáig!
én csak 2 után tudnék menni, pont akartam írni valaki olyan tájba motorozik valamerre?
Ismer vki vtn fóliàst lehetôleg budán?
fincsi karika, de sajnos nekem nemjo. szulinapom van holnap es lesz nemi "ereszdelahajam" buli... aztan tul is kell elni valahogy, szoval rapihenek az estere
Sziasztok!
Mit szólnátok egy holnapi közös túrához?
CatPee egy hete posztolt egy fincsinek ígérkező karikát.
http://goo.gl/maps/JnxSv
9-es indulás a III. ker Mozaik utcai MOL kúttól, aki mondjuk Szentendrén csatlakozna (hali01? ), azzal a Dobogókői úti Spar parkolóban találkozhatunk negyed órával később.
mk
Köszönöm ,megoldódott !
Köszönöm ! Shoxban sikerült találni .kedves /csinos hölgyemény segítségével :))
unatkozok.valaki egy kis karikázás Pesten?
Köszi a segítséget.

Jó lenne, ha nem a díj befizetése után derülne ki, hogy mondjuk valami miatt bukó a dolog.

Dió, esetleg tudnál adni elérhetőséget?
mail címem: totesz1804@freemail.hu
nem nezik at elotte.
vizsgara elvileg mar felkeszitve kell vinned a motort.
megnezik a motorod altalanos muszaki allapotat, padon csekkoljak az elso-hatso feket, talan meg CO-t is mernek, de ez nem biztos, mert motorra ugye nincs zoldkartya...
szerintem vedd fel a kapcsolatot Dio-val, o megadja a kontaktja telefonszamat es majd tole kapsz idopontot.
Szia!
Elviszed a vastat legyen ott az akinek a nevén van vagy kell meghatalmazás.......
Ott annyit csinálnak h felületesen átnézik+ motorszám , alvázszám, km óra állás fényképek stb......
fél óra az egész ha minden rendben van vel
Illetve itt át is nézik előtte? Megnéztem a honlapjukat, de nem teljesen egyértelmű nekem a dolog :(
Csak kérek időpontot és elviszem? Bocs a hülye kérdésért, de ez az első vizsgám :). Mikor vettem, akkor egybe intézték nekem az átíratást, vizsgát, mindent.
Szuper!
Majd szólj elõtte,csak ne verjük nagy dobra,nem akarok balhèt
megvolt a vizsgaztatas, nem volt gond a sportkipuff meg a letort fekkar vege sem.
annyit mondott csak a Zsolti hogy az elso fekemet nezessem meg, mert az a gep szerint nem jo. erdekes, mert amiota megcsinaltam siman fejre tudnek allni vele... mindenesetre majd begurulok vele a Takoberbe es atnezetem veluk is, biztos ami biztos alapon.
amugy tenyleg annyi volt, amennyit mondtal... nem is ertem, hogy hogyan, amikor a hatosagi dij is tobbe kerul. de nem is akarom erteni
lehet hogy juniusban kuldom majd hozza az ismerosomet is, mert neki gyari tuning kipuff (ducati performance) van, de rendes gyari nincs neki hozza. hivatkozhat o is rad majd?
Szia mozaikba vidd, ha kell segítség van ott kontaktom, és tuti nem húznak el.
Szia felső középkategóriás ruhák vannak a Superzone-ban 1032 Budapest, Bécsi út 170. Tel. :06-1-2380576, vagy

Bp. III ker. Shox Szentendrei 89 ott minden van elérhető áron.

Vagy belváros Karasna közel van a nyugatihoz, ott felsőkategóriás cuccok vannak nem túl occón.
Wohoo. Asszony megjött és vele együtt végre a rendes motoros ruha :) Be kell vallani kicsit para volt minden protector nélkül egy kabátban farmerben kavarogni eddig :)
Sziasztok valaki valahová valamiért, vagy csak úgy.
ilyen jó időben vétség nem csapni 1 kört.....
vki?
Hát akkor majd máskor.Lehet én megyek egy karikát.
Valaki más?