Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok róla semmit. De nekem mèg mindig nem tetszik ez az út
Ma se volt semmi a melóból hazafelé...

Szombaton belefutottam Dobogókőn egy nem éppen szép balesetbe. Egy Yamaha (R6-nak tűnt) állt ki a szalagkorlátból. Elvileg amikor megjöttek a helyszínelők le is zárták az utat. Annyit találtam még a neten, hogy egy súlyos sérült volt, az utas, akit mentőhelikopter vitt el. Lehet tudni róla valamit?
Látod mondtam én neked:)))Majd valamikor megyünk egy Magas Tátrát:) na oda gyere el, olyan utak meg kanyarok vannak.....
Brutálisan rossz volt ma a túra. Krosszal kellett volna menni.Vègig a szentlèlek tartott az úton,vagy is a sártengeren,vagy full kavicson.
Szép napot mindenkinek, eladó sok alkatrész és sok is apróság, pitbike, quad, yamaha fzr....stb

http://macipiaca.c8.hu/

Kellemes napot mindenkinek!
Na kialakult! Esztergom a cèl. Ha vki csatlakozna Szentendre fèl11 spar (ugye az szokott?) Vagy 10kor bpen vhol a xi.ben.3an vagyunk,sajna lassabbak,jöhetne vki gyorsabb is
Ok
Szia,ma nem fog menni.Meg nem tudom merre mennyi eső esett, de itt áll a viz az utcán.Majd máskor.:)
kb 14..15kor be kell mennem dolgozni eddig is ráérek. Mi a helyzet?
Azt nem tudom lemondom,mert fèl 10kor indulnak. De dèltôl kaphatô vagyok vmerre!
Oké várom
Túra?hova merre?
Nem tudom.Haveromnál vana pincébe.Le fotózom majd és meg kérdezem.
Szia mi volna az ára ?
Sõt!Lehet 12 óra lesz. Na majd reggel ìrok! Ha vki csatlakozna,ìrjon!
Dèlelôtt 10?Mert akkor van egy b verzió is. Vmi túra szerû. Hárman vagyunk.Fèl11kor xi. irinyi u. kollegium. ?
Van egy fehér Tenere tank+ fejidom eladó ha érdekel:)
dolgozok, meg edzésre megyek.Mondjuk az edzést át tudom szombatra tenni,de 10ig dolgozok.
Kakucs holnap dèlelôtt?
Köszi
De majd egyszer valamikor még szép is lesz
Szia
Yamaha xt 600 tenere de srx blokkos a kicsike tehát 620
WTCC-n vasárnap reggeltől kinn leszek, bár szerintem nem motorral megyek, haver visz ki kocsival
Akkor senki többet Kakucs holnap?
+1

Egyebként megy valaki a hétvégen Bakonyra?(KAWA KANYAR)

vagy/és Hungaroring WTCC-re?
Mi is mentünk ma egy jót:)Bp-Esztergom-Sahy(szlov.)-Vác-Tahi-Visegrád:)))
Az a 2es út rohadt jó, de egy magas Tátra is be van terveze,Azok a Szlovák utak.....tiszta h-ring. sőt még jobb.
Nagyon nagyot mentünk:)))