szombaton lecsekkoltam oda-vissza a 31-es utat, amit itt korabban valaki emlegetett.
ahogy kiersz a varosbol, kurvajo. polir beton, egesz jo kanyarok, viszont cserebe eleg nagy a forgalom rajta, szoval nem lehet tulzottan veretni. az ut Mendeig hibbbbatlan!
utana az en igencsak feszesre allitott futomuvemnek kicsit pattogos, de amugy egesz jo. Sulysap utan viszont megszarabb.
de ha az ember nem akar messzire mereszkedni, akkor az a kis szakasz Mendeig eleg jo. van 4-5 hasznalhato kanyar is, szoval hogyha nagyon nem tudsz merre menni, akkor egynek erdemes arrafele elgurulni.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Sajnálon,de èn hètköznapi motoros vagyok.Hétvége titkân jô.
Tegnap a Bocskai úton 3 motoros bukott,pont belefutottam mentôvel. Nem volt sûlyos sérült,de a motorok Vmi felvonulás volt.
na megvolt az idei elso szarra azas... eljen a sok buzi autopalyan 2km/h sebessegkulonbseggel elozo nyomorek. amig megelozi a masikat, addig csak 28 hektoliter vizet ver a pofamba
ahogy kiersz a varosbol, kurvajo. polir beton, egesz jo kanyarok, viszont cserebe eleg nagy a forgalom rajta, szoval nem lehet tulzottan veretni. az ut Mendeig hibbbbatlan!
utana az en igencsak feszesre allitott futomuvemnek kicsit pattogos, de amugy egesz jo. Sulysap utan viszont megszarabb.
de ha az ember nem akar messzire mereszkedni, akkor az a kis szakasz Mendeig eleg jo. van 4-5 hasznalhato kanyar is, szoval hogyha nagyon nem tudsz merre menni, akkor egynek erdemes arrafele elgurulni.