Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Z1000sx-et. Patent gép,tokeletes!
A cèlegyenes elotti balosban megyek a szuk iven,erre a bálna zzr1400al gondolja befèr még.Persze a bal hatso idomomnak nekimegy,hallom a csattanast .Szerencsere en rajta maradtam es kialltam. Megyek oda minden ok? Valasz nincs,jól van mondom megijedt,elesett nem fogja fel.Mondom figuelj felre allunk es megdumaljuk. Oda mentem nezegeti a zzrt, "szólok neki,hogu engem kapott el. Reakció nincs csak nèz rám. Kezdtem ingerult lenni. Mondom engem csaptal oldalba,de jol vagyok es a motor is megussza polirral. Reakcio nincs! "Haver nem kell ám elnèzest kerni,hahó,orulj nincs károm! Meg így sem esett le neki. Szòval ott hagytam a fenébe. El is ment a kedvem az egesztol. Kiprobaltam a z1000sz-et
:))) Sok a paraszt mi:))))
Motoros társadalom megy egy család vagyunk,ja ,f@szom! Na majd meselek a csodalatos napról
Rendben. most keltem
12.15-kor soroksári u.110 agip kút? Sajnos elõbb nem megy.Ha gondolod menj elobb.
sut a nap, tizensok fok... ha ilyen marad, akkor jot fogtok motorozni kakucson.
azert vigyazzatok, hogy ne lizingeljetek torott motort!

na még jó hogy ma mentem a jó időben.

lássuk hogy milyen lesz ... délutánra jó idő lesz mondták
hat nem akarok unnepronto lenni, de szopodjonfel
holnapi idojaras...
Ok. Megpróbálok minèl elobb írni. Csak ne essen!
Ülj fel hátra! Nem gáz
Hali, nem megyek mert el vittem kedden reggel a motort a szerelőhöz,és nem lett kész, gyíkom se tudja mit csinálnak de azt mondták hogy szerdára nem de csütörtökre talán kész lesz.És hivott hogy majd csaj jövőhét első felében ...és ez sem konkrét.Hát sajna igy szerepelnek le a dolgok.
Ez van de ki mentem volna.
Rendben. Akkor holnap.
A hìd után az elsô legyen? Abból csak 1 van Dèlelôtt ìrok ide, hogy mikor. Sajna elôbb nem tudok pontosat.
XIII.ker. ből megyek - soroksári u. jó lesz. mondjuk benzinkútnál ? melyik van ott ?
Sziasztok el kelt az autó tehát ez ügyben ne hívjon senki
Akkor nem is kellett volna izgulnom
a 99 km/h nem egyessel kezdodik... raadasul a 100 km/h-s szakaszon tok szabalyos ugyebar
Te nem jössz?

Deszka?
12-kor vhol? xi.-bôl megyek lagymanyosi híd,soroksári u.Honnan jössz?
Találkozzunk akkor még Pesten vagy ott?
Megnéztem még egyszer,nem bìrtam nyugodni Mert nem egyessel kezdôdött.Ez van olyan jól esett
Azért köszi!
nincs.
van egy doboz kicsit visszabb - hogyha befele jossz, akkor parszaz meterre az auchan-hoz atmeno feluljarotol visszabb, aztan tiszta a terep.
a gazdagreti lehajtonal ugye kezdodik egy kis lejto. azt szoktak csinalni a fakabatok, hogy beallnak a felhajtohoz es onnan lezerezik a felbukkano nepet, akik csak akkor veszik eszre oket, amikor mar nagyjabol keso :D
reggel velem is kicsit meglodult a (ketkereku) szeker - a nemet autopalyan termeszetesen
Srácok!Budaorsi tescotól befelé egèr útig van vmifèle sebmèrô? Kicsit elszaladt velem a ló
Nekem oké. email címem : ndru1979 (at) gmail . com