Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11- után tudok csak.
Én is azt térveztem. Mikor indulsz?
Kakucsra jön vki pénteken? Ha nem esik megyek.
Sziasztok
Hátha valaki ilyet keres
Seat Inka 1.4 benzin 1996.10
Vizsga:2013.5.31
Benzin-gázos de gázt csinálni kell mert nem jó
Irányár 160ezer
06307423741 ezen lehet zaklatni
azt majd en is le fogom csekkolni nemsokara, mert a zasszony tapioszelen lakik :)
Én tudom javasolni a 31-es utat pesttől délnek. Ha megbirkóztál az első pár km minősíthetetlen km-el akkor kb 70 km jó minőség, és kanyar vár rád. Én még csak kocsival jártam arra, de amint időm lesz motorral is felderítem.
en ha hazafele (erdre) egy kicsit kanyargosabb utat szeretnek, mint az M7, akkor altalaban a lagymanyositol kifele meno utat (azt hiszem szeremi ut?) szoktam valasztani. jo az aszfalt, van nehany kanyar, aztan kb ennyi. vagy masik alternativ ut, hogyha az M7 bevezetonel leterek a balatoni utra es a regi 7-esen megyek erdre. ott is van par egesz jo kanyar.
de amugy varoson belul motorozasra alkalmas helyet keresni tok ertelmetlen. nincs jo hely. ki kell menni a varosbol. en peldaul szeretek visegrad fele csurogni szentendrerol pilisszentlaszlon keresztul (aka visegradi szerpentin), dobogokot nem szeretem, mert sok a kavicsfelhordas, matraba kb 4 eve nem voltam.
mielott osszetortek, akkor az euroringre voltam nagyon raizgulva. nem olyan pici, mint kakucs, nem csak 2-esben kozlekedsz rajta es nem is olyan faraszto, mint kakucs es supermoto-sok sincsenek, akik keresztben csuszva sodrodnak be eled az idealis ivre
Hát sajnos akkor nem egyedi problémával állok szemben :( igen a XI.kerben az Alle mellett a mindenféle színű házban.
Na most látom xi.,én is.
Szia!
Így vagyok én is csak én 2 éve. Nekem nem sikerült találnom semmit.Dobogót nem szeretem.Sok a biciklis,ôrült szembejövô.Nem szeretem a közismert motoros helyeket.
Annyit mondhatok máázlista vagy gyonyorû a tizes. Merre laksz?
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Tavaly költöztem fel Budapestre és egy 2005-ös ZX10 R-em van.A tavalyi szezonban sikerült sok utat és látványosságot látnom Pesten,de igazi motorozható utat nem találtam.Tudnátok ajánlani valami helyet amit érdemes felkutatni?vagy minden kisebb motorozásomnál felejtsem el Pestet?Vagy váltsak motort?(Amit persze nem szeretnék)mert 2-esnél feljebb nem is sikerült még váltanom.Természetesen a kérdésemnél a kisebb motorozásokra gondolok,messzebb én is tudok jó helyeket.Köszönöm a segítségeteket.
Egyszer próbáltam fz6-ot.Nekem is a nagy semmi volt fura a kormany elott.Neked nem nekem
Kakucsra elmennék és lehet megpróbalom a zx6r-t esetleg a zzr-t.Csak a para bennem van,nem szeretnék rèszletre töröttet venni Még jó,hogy ilyenre nem gondoltam mikor kiprobaltam az s1000rr-t. Na az nem semmi volt
Szevasztok!

Van bárki is aki volt kint 04.07-én a Hungaroringen és csinált fotókat és/vagy videót, a pályán motorozókról, vagy ismer olyat aki ott volt fotózni? Nem tudtam elhívni magammal senkit, így abba bízom hátha lőtt valaki egy véletlen fotót rólam is :D

Köszi szépen előre is! :D
amikor par eve kimentunk a motorkiallitasra es ott felultem a zx6-ra, ott nekem is az volt a furcsa, hogy a fejidom nagyon kozel van hozzam. szinte lattam a motor elso kereket... bazifurcsa volt es nem is nagyon tetszett.
az akkori Z-kkel meg az volt a bajom, hogy kicsit olyan biciklifiling volt. a tok keskeny, pici motor elveszett a labam kozott, pedig egyatalan nem vagyok nagydarab
Ezt mondom nekem is ez volt annyira fura, láttam az aszfaltot, fent ültem a magasba.... hát ne tudd meg.
SV után irtó fura volt hogy gyakorlatilag semmi nincs előttem csak az út.
KB tartott a furcsaság az első kanyarokig.

Nem egy vonat hosszúságú az angol gépes.
Biztos hogy meg lehetne szokni, és meg is szeretni, de nem 10 perc alatt az biztos:)
A Kép Le maradt....
Az ergonómia...............jah értem.
Rövidség csak elsőre fura..............de kurvajó.
Csak neked:)
Annyi hogy k-va magasan ülsz,mintha egy sziklán ülnél a szakadék szélén mert annyira rövid hogy elsőre félelmetes volt.És a hátsó fék sem volt valami hű de hű, lehet az ABS miatt.
Mi a problem a Z800-al?
Sziasztok!
Én kimentem, mindent ki próbáltam, mindenen részt vettem...és a pályára is sikerült fel menni....hát mit mondjak ...fasza volt minden.
A rendőrök sok okosat tanitottak,kellett ez,ki próbáltam a Kawákat is...na ott aztán ért meglepetés....a Z800 egy ritka nagy csalódás volt.De az a retronak álcázott valami annyira tetszett, már nem külsőre hanem mozgásra kezelhető volt gyorsult minden ok azzal a csuda géppel.
Volt egy kanyar levágásom ami után kinéztem a beton részre a pályán, de rendben volt a dolog.Jól el fáradtam.
A társaság is Remek volt Kutya nagyon jó arc, sok okosat mondott ő is , segitett a teknikai résznél, szóval 10es!
hat igy elso motorozasnak en azert felmentem volna szivesen a ringre.
meglatogattam a kedvenc varosbeli kanyarjaimat es hat nem voltam egy hude magabiztos, amikor donteni kellett a motort. szoval jo lett volna az a kis kacskaringozas...
Mindenképp köszönet a rendezőknek, hogy megszervezték és hogy ingyen látogatható volt!
Én személy szerint jól éreztem magam! A Ring-re nem mentem föl (ruha probléma), de a rendőrbácsikkal rutinoztam, ami nagyon jól jött így évkezdésnek...
Viszont úgy a többi annyira nem jött át... Volt streetfighter, veteránok, rendőrautók (-motorok), meg Kawa és Harley stand, de valahogy olyan kihalt volt az a rész, hogy inkább gyors el is jöttem onnan...
Összességében akkor is jó volt!