na milyen volt a hring?
en is motoroztam ma egy keveset. kivittem a Zasszonyt a keletihez, szoval volt egy erd - keleti palyaudvar odautam, meg egy keleti - mindenfele a varosban - erd hazautam.
eleg jol esett, ugyhogy szerintem holnap mar nem a sokkereku tomegkozlekedos sargaval, hanem a ketkereku sargava megyek dolgozni
Nem hiszem,hogy elkèszülök addig. Még melóhelyen vagyok. Azt sem tudom,hogy osszeszedem-e magam. Sz@r volt az ejjel. Jelzek még 1 óra mûlva. Max majd utanad megyek.
Szia,semmi képpen nem 10 előtt.De annyira nem tudom nem beszéltem meg a többiekkel.3 kávé 4 dedbull és 500 kalória édesség:))) minden rendben lesz.De reggel 9 fele már minden kiedrül.
mikor tervezed sz indulàst? Mert akkor pihenek kicsit reggel. Remèlem rá tudok ülni ûgy hogy nem forduljak le. Nehezen bìrom az èjszakázást. Ma reggel ìrok ide.
zsuzsika mėg csak nem is olyan szėp,viszont ritka ės öreg,ėn voltam a legjobban meglepődve :) ezėrt sìr a szàm hogy nem tudok benne megbìzni màr sajnos.megvàlni nem fogok tőle,de egy újabb vas idővel lesz mellė
És én a '90-es ZXR-hez ? .... talán egy kamionnyi elég lesz
Nem nagyképűségből,de tavaly osztálytalálkozó után még beültünk az Örs Vezér terén egy helyre,néhányan motorral voltunk,a motorok persze a kocsma előtt ,páran a vendégek közül kimentek fotózkodni a motorommal,amit nem nagyon értettem,hiszen nem egy mai "csodamasina" ,de mégis büszke voltak a kicsikémre Ennyit arról,hogy öreg motor nem vén motor
árban kb 750-800 max korban pedig 2004-2006 környėkieket nėztem,igazàból a z750 tűnt eddig a leg univerzàlisabbnak,na nem krosszozni akarok viszont egy padlócirkàló gixxernek a hasàn csúsznėk hazàig rohadt földutak..
en is motoroztam ma egy keveset. kivittem a Zasszonyt a keletihez, szoval volt egy erd - keleti palyaudvar odautam, meg egy keleti - mindenfele a varosban - erd hazautam.
eleg jol esett, ugyhogy szerintem holnap mar nem a sokkereku tomegkozlekedos sargaval, hanem a ketkereku sargava megyek dolgozni