Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nos hàt igaz,de az is pėnzbe kerül sok esetben,ez az amit nem sajnàlok tőle.igyekeztem gyàri minősėgű alkatrėszeket szerezni,olajból,gumiból is prėmiumot,csak agip 98at zabàlt,egy kurva szava nem lehetne.minden hėten pucolva waxolva,amit kellett kenni azt megtettem.Egy szó mint szàz: nàlam hülyėbb ember a földön nincs.. Lehetsėges gėpek közül amik bejöttek nekem az a z750 /1000 s,ehhez viszont mėg sokat kell taposni
az eladàst kėrdőjelek övezik,csupàn a nyugdíjazàsról volt szó.gizike fütyül inkàbb,bàr a franc tudja,bukón keresztül nekem egykutya
Szerintem meg nem költeni kell egy motorra, karban kell tartani.Mikor költeni kell akkor már elgondolkodik az ember.Annyi pénzből már vettél volna egy jó kis gépet.
Azt nem tudom... Csak a sor4 visítását hallottam, a vizuális élmény elmaradt!
Na igen, az a motorozás élményét veszi el, hogy ha mindig közbe jön valami... De eladás előtt azért még megnézném!
Az idei 100 km-m után a pályázás még kizárt! De a többi program jól hangzik. Ha nem esik, részemről jó lehet!
Bárkit ismerek ès tudom mit használ,az mindenkinèl 5.1! Szerinted az èn 20 èves motoromra mit ìrnak? Biztos nem 5.1-et,akkor nem is volt mèg,de használom,mert jobb minôség ès magasabb forràspont.
nagyon jól tudtam mit teszek ės hogy pėnztemető,akàrmennyire is szeretem,be kellett làssam hogy nem nekem valò egy ilyen kaliberű veteràn gėp úton tartàsa.A motor olyan amire költeni kell,nem sajnàlom a pėnzt rà ezt tudja mindenki,de ! Belefàradtam abba hogy egy hibàt elhàritok,egy darabig minden ok aztàn jön 3 màsik. Egyre megbìzhatatlanabb.Motorikusan okė ez az egy biztos.hasznàlni muszàly mert nem bìrom letenni,de a napi szintű hasznàlatból kivonom
osszeraktam vegre a gepet. hihetetlen, hogy hiaba gyujtottem egy kis dobozkaba az osszes kurva csavart, amikor szedtem le az idomokat a geprol, most osszerakasnal hianyzik ketto
a fekhez vegulis nem mertem hozzanyulni, mert ilyeneket irogatnak a szervizkonyvben, hogy csak DOT4-es fekolajat rakjak bele. aztan annak a csomagolasan amit vettem, azon meg olyanokat, hogy ne keverjem ossze mas tipusuval, ne hasznaljam magnezium akarmis feknel, mert fekhibakat okozhat... szoval elbizonytalanodtam, mert ismerosom mondta hogy neki pl nem lehet 5.1-es fekolajat rakni a gepebe, mert valamit megzabal, vagy valami ilyesmi.
holnap felhivom a szerelom es megkerdezem tole, aztan itt a kornyeken kiprobalom hogy mennyire fog a fek es vagy begurulok, vagy nemtudom... nincs mar semmilyen berletem, ugyhogy muszaj mar motorozni
Fb oldal
IV. Szezonnyitó Motoros felvonulás és LECSÓ Party
Ok, jol van akkor pénteken el dobom.A ring meg az idő fügvénye szerintem.....
Nem gâz,írtam is.Dolgozom ès holnap is. Ha holnap feléd járok hívlak.Ha nem akkor pènteken hozhatnád. Gyere a ringre vasárnap!Persze,ha nem undorító az idô.Körülnézünk,max dumálunk,vagy kimerèszkedünk
Időjárás függő:(((((
nagyon jó kezdeményezés, de inkább jetskivel lenne érdemes menni
sziasztok,
hétvégén jön valaki erre?ingyenes pályanap a Hungaroringen
Hát ha vissza olvasod a tavalyi első nagy pénznyelésnél mondtam hogy cseréld le mert csak a pénzedet viszi és nem tudsz motorozni......jó sokáig birtad.Én már rég a Dunába dobtam volna az is tuti
B@szki! de k-va nagy bével, nem tudom hogy a francba de totál el felejtettem,este jutott eszembe 11kor.Mondom fasza, de elviszem ma. mikor vagy otthon?
piros-feka vadbarom koromcsìkkal? Jelentem voltam kint,elgurult a gyógyszer...elhatàroztam magam,szeptemberig fut a vas aztàn nyugdìjba vonul.vizsgàval együtt àtszàmolva mindent 200k,hozzàteszek mėg a malacperselybe..nagyon gondolkodom egy olyan jószàgon,amit lehet hajtani ės nem rettegek minden reggel hogy mi jön elő megint..megöli az ėlmėnyt.imàdom ezt a nagy hajót de kezd egyre megbìzhatatlanabb lenni
Már én is szétpucoltam mindent. Arra gondoltam kiveszem az elsô lámpákat ,kimosom,polírozom,nem is tudom,vagy csak visszarakom utána plusz ledeket èpìtek be,vmit csinâlok mèg csak ne polírozzak,mert elfogy a festék a motorról
Már én is szétpucoltam mindent. Arra gondoltam kiveszem az elsô lámpákat ,kimosom,polírozom,nem is tudom,vagy csak visszarakom utána plusz ledeket èpìtek be,vmit csinâlok mèg csak ne polírozzak,mert elfogy a festék a motorról
Rohadtul kezdem már én is unni a telet! Már ott tartok, hogy még a rendszámtábla világításomat is rendbe raktam! De nem nagyon tudok már mit csinálni...
Majd a féket, de ahhoz motorra kéne ülni és el kéne menni megcsináltatni a fékcsövet.
Locsolás gyalogosan, motor addig pihenget...
Azért hallottam, hogy a 10-es úton volt néhány próbálkozó.
Ma meg "ügyintézős napom " volt, így a várost jártam és még Hayabusát is láttam... Én maradtam a Swiftnél!
Nem tudom Ti hogy vagytok,de én már agyvérzèst kapok lassan.Megint esik a hô Jó-jó egyszer nyár lesz,de hol a tavasz,a kellemes meleg?

Deszka!
Ráèr a töltô penteken vagy szombaton is.
Elvileg itthon leszek egèsz nap. De ha változik jelzek.Köszi
elviszem neked mikor hol leszel?vagy jársz a városba valamerre?