en is elobanyasztam a teli kuckobol a vasat, felraktam toltore az akksit, holnap lecserelem az olajat... aztan nezem most ezt a kibaszott idojaras, koponyeg, idokep es tarsait es elkeserito, amit hetvegere, meg jovohetre mond
Grat! Nagyon csinos lett a kicsike.
Deszka úr is lecserélte?Képek?Az enyém folyamatban,mert a rendes tavaszi állítgatásra elküldtem szerelőhöz.Na,meg azért,mert az előző szezon végén sikerült össze-vissza eltekergetni a karbisoron minden csavart.
az a vicc csattanója hogy nincs kėp róla a fullgas-nàl,1,5 hónap rendelėsi idő,ės ha nem jó bukom az előleget.Hiàba vagyok most vastag , köszönet a biztosìtónak,puszira nem rendelek be ilyet.Bontò ebay vatera stb ezeket màr nėztem.Akartam etz-ből összeėpiteni de lehülyėztek kapàsból, Budaörsön a Kellė-nėl kaptam egy univerzàlis de felfogatàsban egyező erősìtettet,15690ėrt,mėg egy 20as volt az újra tekercselės.Ajcsiba kaptam àrnyėkolt szilikon vezetėket,szòval,karàcsony van :) Csütörtökön viszont telibe vert ez a havas ónos eső,lefagyott a plekó meg a a fėk amúgy nem volt nagy para
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Állapottól függően!
postai utánvétel is !
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
koszi, ezekszerint jo lesz az olaj.
ritkan hasznalom magas fordulatszamon, plane nem tartosan. altalaban 5-7ezer kozott, neha befigyel az 1-es, 2-esben 11ezerig, ha nagyon kapkodni kell a papucsot, de ennyi :D
Most már rohadtul unom a telet! A tegnapi 5 cm hótól teljesen kész voltam... Auchan parkolóban láttam egy 600-as túragépet, hát nem irigyeltem...
Többféle méretben vágott slickek eladóak.
Középen akár 6mm(!) profilmélységgel.
még 2 hét tél lesz kb... elegem van. kiveszem szabadságot és megyek motorozni görögországban.
ki jön velem ?
Deszka úr is lecserélte?Képek?Az enyém folyamatban,mert a rendes tavaszi állítgatásra elküldtem szerelőhöz.Na,meg azért,mert az előző szezon végén sikerült össze-vissza eltekergetni a karbisoron minden csavart.
Ha jól rémlik Gizi 750 blokkot mondtál? Gixxer 750 fórum?
Így se olcsó, 35 píz...
Mit kerestél csütörtökön motoron?
Még jó, hogy nem pénteken... Mehettek volna érted is T72-essel...
Szakdoli írás: üdv a klubban!
Állapottól függően!
postai utánvéttel is!
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Jimmy szivesen bármikor.
Köszi Deszka Úr a segìtséget! Ha valakibek plexit kell felfúrni szerintem vállaljuk!
Ìme a mû..
Állapottól függően!
postai utánvétel is !
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
ritkan hasznalom magas fordulatszamon, plane nem tartosan. altalaban 5-7ezer kozott, neha befigyel az 1-es, 2-esben 11ezerig, ha nagyon kapkodni kell a papucsot, de ennyi :D