jó nagyot kiàltok szerintem idėn a locsolàs divatjàt veszti ideiglenesen Nem tudom ki hogy van vele de engem flusztràl ez a sün kivàndorlàs,szögre akasztom a kabàtot azt hàzon belül àzunk el,fő a hagyomàny őrzės :)
Kellemes nyuszit mindenkinek ! :)
Hátha érdekel titeket. A pályán ki lehet próbálni az új Kawasaki tesztmotorokat és lehetőség van saját Kawasaki motorkerékpárral is a pályára felmenni. Az eseményen gyári Kawasaki ruházatokat és kiegészítőket is lehet kedvezményesen vásárolni.
Bakker, a töltőt el is felejtettem Bocsi, elviszem neked mikor vagy otthon?Enyém jó lett nézd meg az aksiban, lehet kevés rajta a viz,az szokott el párologni, enyémen kevés volt rá töltöttem vizet, no meg a töltövel egy 48 órát,és tuti igy.Rá egy hétre pöcre indul a gép.
Nem gondolkoztam,hogy mennyi legyen...Ha érdekel,akkor egyszer ha a 17.-ben jársz megnézed,és ha kell akkor biztos megegyezünk.Esetleg mail címre tudok képet küldeni.
eredetileg honda szalon es szakszerviz, de mivel valsag van, mindent elvallalnak.
lattam mar naluk mindenfele-fajta motort, szoval szerintem nyugodtan vidd hozzajuk
Jaa akkor az Honda szerviz gondolom... :(
Nagyon keresek itt a környéken valakit aki hozzá tud nyúlni kawához hogy ne kelljen a világ végére kivinnem :)
hja es azert irkalok a budapesti motorosok topikba, mert az I. keruletben dolgozom. meg Leviekkel mar tavaly motoroztunk egy karikat esztergom, dobogoko, visegrad es kornyeken
egyik sem
érden lakom, de mivel a honda takoberrel nagyon meg vagyok elegedve, ezert ha valami olyan van, akkor hozzajuk viszem az egyseget szervizeltetni. ok vannak a 17. keruletben, a pesti uton
nem tudom igazabol mi lehet a problema.
tavaly szeptember kornyeken lett novicsento fekbetet rakva bele, meg fekfolyadek, Takiba'ek alapos munkat vegeztek, mert szepen letakaritgattak mindent es akkor meg kokemeny nyomaspontja is volt a feknek.
a telet egy csomo takaro es pattogos folia alatt toltotte fedett, de nem futott helyen a kerti szaletliben. ho, eso nem erte, a hideg meg amennyire a takarok engedtek.
remelem, hogy a fekolajcsere es a legtelenites megoldja a problemat! :)
Mindenkinek Kellemes Elázást
Kellemes nyuszit mindenkinek ! :)
Hát nem is tudom kit èrdekel ez
Naná ott leszek
Hátha érdekel titeket. A pályán ki lehet próbálni az új Kawasaki tesztmotorokat és lehetőség van saját Kawasaki motorkerékpárral is a pályára felmenni. Az eseményen gyári Kawasaki ruházatokat és kiegészítőket is lehet kedvezményesen vásárolni.
További kellemes napot!
Jó szerelőt is tudok a közelben,megbeszélhetjük azt is
lattam mar naluk mindenfele-fajta motort, szoval szerintem nyugodtan vidd hozzajuk
honlap
Nagyon keresek itt a környéken valakit aki hozzá tud nyúlni kawához hogy ne kelljen a világ végére kivinnem :)
érden lakom, de mivel a honda takoberrel nagyon meg vagyok elegedve, ezert ha valami olyan van, akkor hozzajuk viszem az egyseget szervizeltetni. ok vannak a 17. keruletben, a pesti uton
tavaly szeptember kornyeken lett novicsento fekbetet rakva bele, meg fekfolyadek, Takiba'ek alapos munkat vegeztek, mert szepen letakaritgattak mindent es akkor meg kokemeny nyomaspontja is volt a feknek.
a telet egy csomo takaro es pattogos folia alatt toltotte fedett, de nem futott helyen a kerti szaletliben. ho, eso nem erte, a hideg meg amennyire a takarok engedtek.
remelem, hogy a fekolajcsere es a legtelenites megoldja a problemat! :)