Inkàbb tölts utana ha megeszi,de asvanyit ne tegyel bele. 10-50et hasznalok es nem eszi. Mindig ellenorizni kell es kesz. A kenes a legfontosabb. Magas fordultra kell a jó cucc.
poliroznam en is, hogy szep fenyes legyen, de meg elo kell banyaszni a teli kuckojabol, mert termeszetesen minden szarral korbe lett pakolva... de majd holnap! meg az olajat kell lecserelni, de mar ahhoz is minden megvan.
apropo szerintetek mennyire fontos az, hogy milyen olajat rakok a vasba? liqui moly resszintetikus olajat akartam rendelni bele, de az eppen nem volt raktaron, aztan ajanlottak helyette a repsol racing 4t-t, ami full szintetikus.
vajon jo ez a fullszinti olaj az egysegbe?
marmint valahol szaz eve azt olvastam, hogy az oregebb vasakba asvanyit szoktak rakni ('02-es cbr954-rol van amugy szo). ez mennyire oreg vasakra vonatkozik?
Sziasztok csibészek
Ha véletlen valakinek hiányoztam az telefonáljon
Már csak egy pár hét és lehet gurulászni megint pl dobogokőre ahol jól elhagytatok
Telo számom 06307423741 ja persze nem változot
Mennèk már èn is. Arra jó volt ez a pàr nap,hogy szétpolìrozzam a vasat A héten nem dolgozom de már nem tudok mit csinálni vele full tiszta màr csak a plexi van de egyedul nem akarom elrontani. Bezzeg jheten jon a tavasz,dolgozom is orrba-szajba.
nahh, tegnap hazahoztam a borrucim a javitasbol. patentul kicsereltek a cipzarat benne es kb feleannyiert, mint amennyit mashol ajanlottak... az ide is irkalo "rdobo2" neven futo borruha javitohoz vittem, Emesehez. csak ajanlani tudom mindenkinek, mert nagyon korrektul tolja az ipart
remelem ez az atmeneti hideg hetvegen elvonul a faszba, mert jovohet hetfon jar le a bkv berletem es kedden mar jo lenne motorral kozlekedni
Üdv,gumma ebben a hónapban se lesz ,viszont cserébe van töltésem,így már nem leszek villany motoros.motor reszelős topicban kaptam egy linket kelle.hu elég patent cég ha valakinek esetleg önindító ill. töltésproblémája lenne.a generátoron elvileg több rétegű menetnek kellene lenni,nos ez nekem egybe nőtt,így nem is csoda hogy lefüstölt tavaly a járgány.Mondanom se kell a Fullgas-nál érdeklődtem elsőre,a gyári szabályzóm 63e nettó és másfél hónap rendelési idő,mondtam is hogy köszi de nem,kicsivel több mint a feléből kijött minden :)
Sziasztok, Urak (és Hölgyek)! El vagyok tűnve, mint szürke szamár a ködben. (: Millió vizsga, most meg épp írogatom a szakdolimat, úgyhogy meghalni nincs idő :D
De egy jó gurulásra mindig lesz, főleg, hogy jövő héten már tényleg jön a tavasz! Remélem idén sokat tudunk közösen is túrázni, mert a tavalyi néhány alkalmat nagyon élveztem!
Deszka: Ha kell, én is tudok kölcsönözni egy töltőt ;)
Széles utat, gumi fákat!
Lassan elkönyvelhető, hogy március 15.-én nem nagyon lesz motorozás... Kivéve, ha valaki szeret hóban motorozni...
Na sebaj, egy hétre rá, újból itt a tavasz. Lesz még bőven idő pótolni!
szia!
tudom h a gyári bélés horror árban van,ezért szerintem a legolcsóbb megoldás,h ne hulljon a sisakodból a szivacs,ne maradjon a fejeden a bélés...
és ne izzadj bele ha felveszed!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
igazàból tavaly füstölt le minden,aztàn blokkot kellett cserėljek,az abban lėvő csillag tekercs is rosszalkodott,kilőtte az új szab.ot ami valószinű el lett kötve.Na ez most mind meg fog javulni szereztem egy hozzà való mikuni Bst36-os karbi sort is,mert a jelenlegi gyanús hogy nem hozzàvaló
apropo szerintetek mennyire fontos az, hogy milyen olajat rakok a vasba? liqui moly resszintetikus olajat akartam rendelni bele, de az eppen nem volt raktaron, aztan ajanlottak helyette a repsol racing 4t-t, ami full szintetikus.
vajon jo ez a fullszinti olaj az egysegbe?
marmint valahol szaz eve azt olvastam, hogy az oregebb vasakba asvanyit szoktak rakni ('02-es cbr954-rol van amugy szo). ez mennyire oreg vasakra vonatkozik?
Ha véletlen valakinek hiányoztam az telefonáljon
Már csak egy pár hét és lehet gurulászni megint pl dobogokőre ahol jól elhagytatok
Telo számom 06307423741 ja persze nem változot
remelem ez az atmeneti hideg hetvegen elvonul a faszba, mert jovohet hetfon jar le a bkv berletem es kedden mar jo lenne motorral kozlekedni
De egy jó gurulásra mindig lesz, főleg, hogy jövő héten már tényleg jön a tavasz! Remélem idén sokat tudunk közösen is túrázni, mert a tavalyi néhány alkalmat nagyon élveztem!
Deszka: Ha kell, én is tudok kölcsönözni egy töltőt ;)
Széles utat, gumi fákat!
EZ holnap délre mond 10-20 centit :(
Na sebaj, egy hétre rá, újból itt a tavasz. Lesz még bőven idő pótolni!
tudom h a gyári bélés horror árban van,ezért szerintem a legolcsóbb megoldás,h ne hulljon a sisakodból a szivacs,ne maradjon a fejeden a bélés...
és ne izzadj bele ha felveszed!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Tel.:202054038