egy csinos kis zsìrpaca figyel a rendszàmon egy smiley-val spėkelve,mert ez egy koszos öreg gyöngyszem egyre jobban szedi a pacskert,tegnap voltam vele Budaörsön fesszabàlyzóėrt,kövi hėten megjön a gencsi aztàn lesz vėgre töltėsem is
Nekem pont ez volt idén és tavaly is a meglepő, hogy nem érzem azt, hogy gyorsan megyek... Előzök egy "lightosat" a 60-70-es táblánál, ránézek az órára és 100-110. Ilyenkor jön a "húazannya", majd fékezés...
Most van még az az átmenti időszak, amikor nem várják hátulról a motorost. Na most kell nagyon észnél lenni! Főleg neked, még most se gyógyultál föl teljesen...
Tavaly jártam úgy, hogy reggel fél 7 körül némileg kómásan gurultam be a melóba. Igazából akkor tűnt fel, hogy 70-el megyek a szinte tök üres úton, ahol 50-es tábla van, amikor a bokor mellett "bújócskázó" rendőrautó rám villogott. Mivel szembe mentem vele, így a fotó elmaradt, de azért "rámszólt", hogy "héé lassabban".
Még jó, hogy nincs elől rendszám...
Fèl2kor elviszem kocsival az idomokat.Aztàn ràèrek 5ig, mert megyek dolgozni.Szóval 3-5-ig ha ráèrsz ès nem gáz vàrlak . Fúró van. Nèzegettem,de kèt kéz kevés. Kicsit màs ,mint a règi. Az alapján bejelölni nem lehet.
apám is ezt mondta, amikor becipelte a mázsás ágyat anno... utána a stabil oldalfekvésnek már kevésbé örült, de akkor már késő de a magunkfajta már csak ilyen, szeret nehéz, nagy dolgokat cipelni, az olyan "macsó" vagy mi
àhh,ėn csak a csatt miatt nyomom rehab gyanànt,megvallva a frankót a làbbusz nem ėn műfajom.kikapcsolòdàsnak tök jó,de azon kivűl csak 2kerėk az endurózàs is jó edzės,a gs-el megjàrtam pàr lankàs erdei csapàst,több volt mint izgalmas ezzel a hombàr nehėz motorral
szia!
tudom h a gyári bélés horror árban van,ezért szerintem a legolcsóbb megoldás,h ne hulljon a sisakodból a szivacs,ne maradjon a fejeden a bélés...
és ne izzadj bele ha felveszed!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
jaja, ismerős nálunk hatkilométeres gyors séta játszik, erős emelkedőkkel, lassan lenyomjuk a guglimaps számolt idejét muszáj lesz vmi olcsó endurót beújítani, h következő télen ne legyen ilyen hosszú szünet, sokat lendít a formán a hóban, sárban csapatás.
most hasonlókėpp tuningolom magam is,környėken kocogok,ės pozitìv tapasztalat hogy egyre nagyobb a tàv amit tudok egy huzamban,azėrt a közėp maratonra nem neveznėk mert csúnya ėgės lenne
más topic, hol lehet Pesten motort fóliázni ? ééés kell egy idóm hegesztés is (apró javitás plusz esetleg új fényezés vagy fóliázás)
a vázra gondoltam. az is lehet hogy nem kell szetszedni mindent ehhez?
Még jó, hogy nincs elől rendszám...
Van egy titkos projectem.
Önjáró bútor tőszavas parancsokkal.
-Húzzá le a platóról be a raktárba.
-Na mars fel a 3.-ra.
És felmennének.
tudom h a gyári bélés horror árban van,ezért szerintem a legolcsóbb megoldás,h ne hulljon a sisakodból a szivacs,ne maradjon a fejeden a bélés...
és ne izzadj bele ha felveszed!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264