Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huh fesszab és generátor is megadta magát? Rád jár a rúd :(
egy csinos kis zsìrpaca figyel a rendszàmon egy smiley-val spėkelve,mert ez egy koszos öreg gyöngyszem egyre jobban szedi a pacskert,tegnap voltam vele Budaörsön fesszabàlyzóėrt,kövi hėten megjön a gencsi aztàn lesz vėgre töltėsem is
Amennyiben a lėpcső fordulókban tudsz döntögetni,akkor simàn
Nem kell rá idom a motorozáshoz majd indexelsz kézzel:)))
Fènyezès is csak 2O- a korul lesz kèsz. Kèsz csôd. Szívás a kawa diszkó szìnei.
Ok a jövőhét hétfő még necces, de utána nem gond megoldjuk.Esőt mondanak jövőhétre nem maradsz le semmiről:)))
Ok nem gond. 3 èjszakàt nyomok most,akkor legyen hètfõ vagy kedd vagy bármikor.
Halaszunk má, mert még nem végeztem a melóval, és még egy csomó dolgom lett, pedig azt hittem 10kor végzek.holnap mit dolgozol?
az én motoromnál a műszerfalon a km óra mérföldés sztem ez a korrekt sebesség. na jó van egy kisebb km/h szkála is ...

más topic, hol lehet Pesten motort fóliázni ? ééés kell egy idóm hegesztés is (apró javitás plusz esetleg új fényezés vagy fóliázás)

a vázra gondoltam. az is lehet hogy nem kell szetszedni mindent ehhez?
Nekem pont ez volt idén és tavaly is a meglepő, hogy nem érzem azt, hogy gyorsan megyek... Előzök egy "lightosat" a 60-70-es táblánál, ránézek az órára és 100-110. Ilyenkor jön a "húazannya", majd fékezés...
Most van még az az átmenti időszak, amikor nem várják hátulról a motorost. Na most kell nagyon észnél lenni! Főleg neked, még most se gyógyultál föl teljesen...
Tavaly jártam úgy, hogy reggel fél 7 körül némileg kómásan gurultam be a melóba. Igazából akkor tűnt fel, hogy 70-el megyek a szinte tök üres úton, ahol 50-es tábla van, amikor a bokor mellett "bújócskázó" rendőrautó rám villogott. Mivel szembe mentem vele, így a fotó elmaradt, de azért "rámszólt", hogy "héé lassabban".
Még jó, hogy nincs elől rendszám...
Ott jó.Majd hívlak ha elindultam Az Örsrôl,kb fél3kor.
okpok Jól van, csak nem tudom hogy hol laksz, vagy találkozzunk a kúton ahol múltkot és onnan megyünk együtt.
Fèl2kor elviszem kocsival az idomokat.Aztàn ràèrek 5ig, mert megyek dolgozni.Szóval 3-5-ig ha ráèrsz ès nem gáz vàrlak . Fúró van. Nèzegettem,de kèt kéz kevés. Kicsit màs ,mint a règi. Az alapján bejelölni nem lehet.
Na mi lesz holnap?
Szeret a rosseb...........

Van egy titkos projectem.
Önjáró bútor tőszavas parancsokkal.
-Húzzá le a platóról be a raktárba.
-Na mars fel a 3.-ra.
És felmennének.
apám is ezt mondta, amikor becipelte a mázsás ágyat anno... utána a stabil oldalfekvésnek már kevésbé örült, de akkor már késő de a magunkfajta már csak ilyen, szeret nehéz, nagy dolgokat cipelni, az olyan "macsó" vagy mi
Ehhh....................pedig keztem örülni hogy én vagyok a lefittebb.
nem, de remek megoldás a különböző sérvek sikeres kinövesztésében, már ha ez a cél főleg, ha van benne rendesen anyag
A franciaágy a 3.-ra számít valmit a motors felkészülésben?
àhh,ėn csak a csatt miatt nyomom rehab gyanànt,megvallva a frankót a làbbusz nem ėn műfajom.kikapcsolòdàsnak tök jó,de azon kivűl csak 2kerėk az endurózàs is jó edzės,a gs-el megjàrtam pàr lankàs erdei csapàst,több volt mint izgalmas ezzel a hombàr nehėz motorral
szia!
tudom h a gyári bélés horror árban van,ezért szerintem a legolcsóbb megoldás,h ne hulljon a sisakodból a szivacs,ne maradjon a fejeden a bélés...
és ne izzadj bele ha felveszed!

Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....

06303282168v06303874264
jaja, ismerős nálunk hatkilométeres gyors séta játszik, erős emelkedőkkel, lassan lenyomjuk a guglimaps számolt idejét muszáj lesz vmi olcsó endurót beújítani, h következő télen ne legyen ilyen hosszú szünet, sokat lendít a formán a hóban, sárban csapatás.
most hasonlókėpp tuningolom magam is,környėken kocogok,ės pozitìv tapasztalat hogy egyre nagyobb a tàv amit tudok egy huzamban,azėrt a közėp maratonra nem neveznėk mert csúnya ėgės lenne