Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simán, anno a hatkilós is ugyanígy meglepett minden tavasszal, hogy húúazannya, de megy
a seb.hatàrokkal ėn is folyton küzdök,az óràt 100fele belövöm a többit fülre ,nem sokat mentem vele mėg idėn,de akkor is 10-120 között,az tetszik neki.Az erő pedig megszokàs kėrdėse,hiàba 750 16szelep,nem ėrezni azt a 100lovat mėgis okoz nėha meglepit,ezėrt jó az öreg karbis technika
így van, k... sok a négy hónap. de egyszer már eltöltöttem pár jelentéktelen félévet különböző egészségügyi intézményekben, mert korábban egész télen motoroztam - egyszer elég volt, nem kívánok repetázni a "jóból"
előre lőni ėn is tudok,hàtra fele mint apàink 1000ėvvel ezelőtt lòhàton,na az mėg nem megy de minden gyakorlàs kėrdėse minap voltam a nagyfaluba,egy fókuszos madàr elfelejtett belenėzni a tükörbe àrpàd hìdon ùgy jött be elėm simàn fėkezėsre kėnszerìtett ,szerencse hogy csak làjtba gurultam mert a falàb nem szereti a ràzós utat,bekopogtam a kis buzinak menten be is paràzott ės odėbb ment vissza ahonnan jött,ės ez mėg nem is a belvàros :)
hàt annak ėn is örüök,főleg hogy megvan a helye màr:)
hàt annak ėn is örüök,főleg hogy megvan a helye màr:)
mert túl sokat hagysz ki
Ma 120 Km ment bele a mociba pesten belül, cikk-cakk minden fele. Na jó a budaörsi meki is útba esett, de az is egy köpés az egéren...
Végre itt a tavasz, már alig bírtam magammal. Az idő qrva jó volt!
Na ez igaz.Küzdök velük egyfolytában.
Inkább egy jó néptelen kanyargós.Ott csak magam miatt kell parázni.
Nekem is volt ilyen, de nem vészes.figyelni kell mindig mindenre.De ki hogy van vele:)))Nem mindenki szeret küzdeni az Állatokkal:)))
Már ütött el majdnem öreg papa keresztben 3 sávon a Kerepesin a hungária felé sávban.Simán a blokkhoz paszírozta a lábam.
Mindíg kifogok pár balfaszt a Matiz vs. alto ki tud lassabban menni egymás mellett versenyben és satöbbi.
Inkább kerülök.
Pedig néha jó a szakadozott forgalomban 80-100-al cikcakkolni a kocsik közt.De az állatság.
De ki a fene tud 50el menni motorral? én szeretek Pesten motorozni, kivéve a nagy Körutat, túl szűk de amúgy nincs gond....
No igen,dehát ilyen ez a pop szakma:)))
Zárt versenypálya?

Amúgy nem gáz.Előről lőhetnek.Hátra meg figyelni kell.

De utálom a várost.

Főleg pestet.
ne is mondja... blokkoló ugye OFF szeptembertől, így meg állandóan az órát kellett lesnem a gyösz autó után folyton azon kaptam magam, hogy a négysávos kivezetőn 80-90 körül táncol a mutató.
hiába, minden tavasszal leszögezem, hogy túl erős ez a vas
Próbáld városon kívül.Ott nagyobb a határ.
Mondjuk inkább úgy, hogy a sebesség határokkal voltak problémák.
Ezek betartása jelentett problémát...
Mi a baj a sebességgel?
Na szombaton megvolt az első karika (Alagút, körbe a körúton, majd Szentendrei...). Kicsit meglepődtem, mert azt hittem, hogy többet fogok felejteni... Azért ez csak 4 hónap volt, de szépen jött vissza minden...
Menet közben volt sok vigyorgás, ez már nagyon hiányzott!
Ami még bajos, az a sebesség. Majd megpróbálok jobban odafigyelni rá...
Örülök neki, hogy végre kezd lezárulni ez a része. Remélem most már nem ülnek sokáig a pénzeden...
Simán,megbeszéljük.Fúró és fúrószár a plexihez?
Nekem is akkor jó. De lehet elugrok a fènyezôhöz az Örs kornyeke. Max gurulunk egyet elotte
:)))az is jó megoldás:)) nem fog ott maradnia szürő tuti:))
:) Én simán átütöttem rajta egy csavarhúzót és letekertem :)
Ok,rendben.de olyan 14 óra után ok.Nincs egyik sem,én egy csatos övel szegtem le az enyémról:))