a seb.hatàrokkal ėn is folyton küzdök,az óràt 100fele belövöm a többit fülre ,nem sokat mentem vele mėg idėn,de akkor is 10-120 között,az tetszik neki.Az erő pedig megszokàs kėrdėse,hiàba 750 16szelep,nem ėrezni azt a 100lovat mėgis okoz nėha meglepit,ezėrt jó az öreg karbis technika
így van, k... sok a négy hónap. de egyszer már eltöltöttem pár jelentéktelen félévet különböző egészségügyi intézményekben, mert korábban egész télen motoroztam - egyszer elég volt, nem kívánok repetázni a "jóból"
előre lőni ėn is tudok,hàtra fele mint apàink 1000ėvvel ezelőtt lòhàton,na az mėg nem megy de minden gyakorlàs kėrdėse minap voltam a nagyfaluba,egy fókuszos madàr elfelejtett belenėzni a tükörbe àrpàd hìdon ùgy jött be elėm simàn fėkezėsre kėnszerìtett ,szerencse hogy csak làjtba gurultam mert a falàb nem szereti a ràzós utat,bekopogtam a kis buzinak menten be is paràzott ės odėbb ment vissza ahonnan jött,ės ez mėg nem is a belvàros :)
Ma 120 Km ment bele a mociba pesten belül, cikk-cakk minden fele. Na jó a budaörsi meki is útba esett, de az is egy köpés az egéren...
Végre itt a tavasz, már alig bírtam magammal. Az idő qrva jó volt!
Már ütött el majdnem öreg papa keresztben 3 sávon a Kerepesin a hungária felé sávban.Simán a blokkhoz paszírozta a lábam.
Mindíg kifogok pár balfaszt a Matiz vs. alto ki tud lassabban menni egymás mellett versenyben és satöbbi.
Inkább kerülök.
Pedig néha jó a szakadozott forgalomban 80-100-al cikcakkolni a kocsik közt.De az állatság.
ne is mondja... blokkoló ugye OFF szeptembertől, így meg állandóan az órát kellett lesnem a gyösz autó után folyton azon kaptam magam, hogy a négysávos kivezetőn 80-90 körül táncol a mutató.
hiába, minden tavasszal leszögezem, hogy túl erős ez a vas
Na szombaton megvolt az első karika (Alagút, körbe a körúton, majd Szentendrei...). Kicsit meglepődtem, mert azt hittem, hogy többet fogok felejteni... Azért ez csak 4 hónap volt, de szépen jött vissza minden...
Menet közben volt sok vigyorgás, ez már nagyon hiányzott!
Ami még bajos, az a sebesség. Majd megpróbálok jobban odafigyelni rá...
Végre itt a tavasz, már alig bírtam magammal. Az idő qrva jó volt!
Inkább egy jó néptelen kanyargós.Ott csak magam miatt kell parázni.
Mindíg kifogok pár balfaszt a Matiz vs. alto ki tud lassabban menni egymás mellett versenyben és satöbbi.
Inkább kerülök.
Pedig néha jó a szakadozott forgalomban 80-100-al cikcakkolni a kocsik közt.De az állatság.
Amúgy nem gáz.Előről lőhetnek.Hátra meg figyelni kell.
De utálom a várost.
Főleg pestet.
hiába, minden tavasszal leszögezem, hogy túl erős ez a vas
Ezek betartása jelentett problémát...
Menet közben volt sok vigyorgás, ez már nagyon hiányzott!
Ami még bajos, az a sebesség. Majd megpróbálok jobban odafigyelni rá...