Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. Majd csütörtökön pontosítunk. Olajszűrő lazítód,vagy nagy franciakulcsod van?
Akkor péntteken inkább mert ma rohangáltam egy csomót.
Egèsz nap. Meg pénteken mèg.
Mikor vagy otthon?
bingó, akkor jó volt a tipp - jártam már pontosan ugyanígy, csak akkor a gyertyapipa oldalán volt "bezöldülve" a kábelvég
Jelentem úgy néz ki megvan.
A gyertyakábelek egy része erősen ki volt rohadva a trafó oldalon. Visszavágva, összerakva és hidegen megelen pöcc röff :)
Ha raersz es gurulnal atjohetnel feldobni a plexit
Aki bújt aki nem én voltam Azért nagyon jo volt,kicsit hideg volt de nem érdekelt.volt sok motoros,meg bringas.Ami jo hír hogy uj út van Pilis.Sz. utanig,de utána a régi szar.
Ma sem jön senki?
mi van veletek?
ha csak melegen csinálja, azt trafó/gyertyakábel és a biztitábla bénázása is okozhatja, érdemes meglesni, felfrissíteni azt is (gyakran elég kicsit visszavágni a kábeleket, már sokat segít)
Oksa. Majd még egy dolgot megnézek a gyujtótekercsek környékén mert felmerült a gyanú hogy a meleggel valami kontakt is beadja magát mivel kipróbáltam, melegen leállítva bikázó akksival sem indul. 5 perc múlva pöcc röff... :( Egyébként még fogyasztókkal sem nagyon ment 12 volt alá és azért azon a feszültségen még mennie kellene. Szóval lehet hogy a lefulldoklás miatt esik a feszültségem is, és nem a feszültség miatt fulldoklik :)
Hát én úgy emlékszem hogy a motor akkor is jármünek minősül ha tolod.Erre emlékszem a vizsgámról ezt az egyet rontottam el valami olyasmi volt a kérdés hogy :a lerobbant motorkerékpárt ha van bicikli út az út szélén tolhatod e ott?és bukta volt mert nem tolhatod ott mert jármünek minősül.
simán akksi gond, de (ha jól értem) fogyasztókkal már nem tölti rendesen a generátor, ami sajnos utalhat arra, hogy a gyenge akksi adott a fesz.szabályzónak is.
első körben töltsd fel vmi frankó, okos töltővel, és ha továbbra is fennáll, akkor mielőbb cseréld ki a telepet -anno túl sokat vártam, próbálkoztam vele, és a fesz.szabályzót is megette a négyszázas kawában a rossz akku...
motorra nem kell fizetni, sehol, de ha fel állsz a járdára hol jó széles ott is jó, a kutya sem cseszeget.
Szia, simán.de lehet hogy az aksi is tönkrement hogy nem volt benne elég motyó, nem nagyon szereti ha nincsenek elfedve a cellák.Próbáld meg feltölteni csontra és ha nem jó akkor lehet hogy aksi csere.Zseléset vegyél az tovább birja és nem kell feltölteni soha
Haliii, hát nagyon fasza volt,mentem egy kört és az alagútban találkoztam a citadellásokkal,nem is tudtam hogy van most Citadella motorozás.Hozzájuk csatlakoztam egy darabon:)voltak páran.
Na milyen volt?
Sziasztok.ma delutan valaki?menni kéne egy karikat
akkor tuti nem te voltàl :) minden esetre gyönyörű szivet melengető dübörgėssel hasìtott el mellettem. Sikerült megegyezni meg alàìrtam a papìrokat,kevesebbet kapok,ìgy megúszom a gtk-t,viszont a csizmàt gatyàt elintėztem hogy avultatàssal együtt felvegyėk cserėre,a kórhàzi ellàtàst meg a rehabot is önrėsz nėlkül fedezik,szóval,màr csak azt a talicska pėnzt kell utaljàk ami ràm vonatkozik
Igen. Ezt írtam a 6318-ban :)
Fekete-fehér bőrkabim van és piros sisakom! Holnap délelőtt jön az átnézés és délutánra van betervezve az első idei kör...

Na sikerült mindent elintézni?
Bocs, én még itt a story elejéhez szólnék hozzá.
Megállni tilos az úttestre vonatkozik, így ha a járdán rakod le a motort megállni tilos után azt nem büntetheti. Direkt kipróbáltam BP III. Kerületben (Okmányiroda, Visegrádi), amikor láttam, hogy ott "vadászik" a közterületes. Mellettem ment el, de egy szót se szólt...
A (motor) tolás az nem egyszerű kérdés....
akkor úgy mondom, h a közteres kedvén múlik. Én a váciban dolgozom, ismerem az összeset, azt mondták, elvileg nem lehetne, de ha nem zavaró helyen van akkor nem gond, de hivatalosan bünti. (szoktat kis kapni a motorosok, pont nemrég olvastam valamelyik fórumon)
kérdeztem én is pár jogban otthonosabban mozgó embert, és a válasz az volt hogy értelmezés kérdése. Mert a nagymotor megitélése különbözik a segédmotor/kerékpár/kerekesszék triótol. Mig a hármat tolva gyalogosnak minősül az ember, a nagymotort tolva nem gyalogos. Viszont nem is gépjárművezető. Így mivel tolás közben nem vezeted a gépjárművet elvileg nem is büntethetnek érte hiszen a behajtás a jármű vezetésével valósul meg. Tehát jelen esetben nem jelenthető ki sem az hogy nem tolhatod be, (mert nem vagy gyalogos) vagy betolhatod (mert nem vagy járművezető).
Vezető: az a személy, aki az úton járművet vezet, vagy állatot hajt (vezet). A segédmotoros kerékpárt és a kerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek.

Ergo motortolásnál sityak, jogsi, no behajtani tilos, etc...