Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na felrakram én is a plexit, nem lett nekem sem 100%os. dehát annyi pénzért mit vár az ember,ha 15 lett volna akkor szétb@aszna az ideg.No de majd még alakitok rajta.....Látom megjött a redlines akcióóó na majd most kérdezem meg mi van:)))
ha gondolod àtcsapatok làbbusszal azt megcsinàlom neked közben dumàlunk egy jót de amúgy tėnyleg nem nagy cucc.az a gurulhatnėk mėg odėbb van,gatyàba kell ràzni a vasat
Lényegében öcsém is ezt mondta, hogy kb. ennyi a fékfolyadék csere. Mivel szeretem egy picit túlbonyolítani a dolgokat, így nem hittem neki, hogy csak ennyi...
Nem egy túl nagy meló a folyadékcsere.
Kiszivogatni sem nagyon kell.

Csak pumpál megnyit pumpál megnyit míg nem tiszta folyadék jön a csőből.
Értjük mi azt!
Köszönöm a részletes leírást. Még végiggondolom, hogy bele merek e vágni. Egy csomó hasznosabb dologra tudnám költeni azt a pénzt, amiért egy szervizben megcsinálják, így lehet, hogy csak belevágok!
Majd írj a fórumra, ha rád jönne a mehetnék és gurulunk egyet!
De ezt csak viccbõl írtad ,ugye? Mert nem így van!
drágák vagytok és hanyag a munkátok na de mind1
Sziasztok!

Szezon Nyitó Akció 2013. Április 15-ig !

Szervizelés Off-Road motorok, Supermoto, Quad-ok számára:

-Szelephézag ellenőrzés
-Gyújtógyertya csere
-Motorolaj csere
-Első teleszkóp olaj csere
-Fékfolyadék csere
-Légszűrő tisztítása
-Himbarendszer zsírozása

Munkadíj Bruttó: 12.000 Ft

Szervizelés Szupersport, Sport/Naked, Sport Túra motorok számára:

-Szelephézag ellenőrzés
-Gyújtógyertya csere
-Motorolaj csere
-Első teleszkóp olaj csere
-Fékfolyadék csere
-Karburátor szinkron

Munkadíj Bruttó: 18.000 Ft

A munkadíjak az anyagárat nem tartalmazzák!

Bővebb információk weboldalunkon..

További Kellemes Hétvégét Mindenkinek!
Te az vagy? Van egy jobb oldali idomom ,amit fényezni kellene zöld-kék-gymetfehérre.
szerintem igen
Az ülés megy segítség nélkül is:()))
Sziasztok!
Ismer vki precíz fényezõt Bp.-en? Aki nem horror áron dolgozik.
Reggel nyitom az ablakot és látom hogy már megint esik a hóóó de miééééért.
Sziasztok csibészek
Újra vagyok ha valaki hiányolt és nem talált az nem az én bajom
Valakinek ülés gondja van szóljatok mert van rá egy nagyon ügyes barátom
06307423741 ezen persze még mindig elérhető vagyok
Pontos j-vel bocsanat.
nem lesz,pedig nagy kutyás vagyok,viszont zsuzsika kemény csaj,nem tűri meg az ilyet :)
idáig télen is motoroztam,de mostantól leszokom róla.télen busz vonat,néha kocsi nyáron meg kétkerék,alap nem volt egyszerű a hazajutás,főleg az hogy a tél miatt még mindig tiszta retek a főút,a kertben meg sártenger de a végeredmény a lényeg.egy közös gurulás már tényleg esedékes tavaly valahogy nem sikerült.a fékfolyadék cserét én úgy tenném a helyedben,ha úgyis betétet cserélsz lekapod a nyerget,a dugattyút ha nincs gyárilag porvédője akkor megtakarítod a fékportól de patikára,utána visszatolod teljesen bele az új betét és összerakod,aztán a tartályból kiszívod fecskendővel az egészet,feltöltöd teljesen.a művelethez kell egy mipoláncső meg egy edény amibe a használt cuccot rakod.kinyitod a légtelenítőt és elkezded átpumpálni az anyagot,ha tiszta elzárod.a tartályra figyelj hogy mindig legyen benne.végén még párszor pumpálj rá majd nyomva tartod és belenyitsz,ezt addig ismételd amig levegős,ha beton kemény akkor jól csináltad,de utána egy fékpróbát tegyél olyan helyen ahol van hely. jó melót hozzá,majd egy visszajelzést kérek milyen lett
Szombaton én se voltam valami jó bőrben, de ha nem lett volna jeges az udvar, azért bevállaltam volna egy rövid gurigát.
Valszeg egy laza "Hungária körrel" nyitom az idei évet. Rendkívül szórakoztató a szlalomozás a 3 sávoson hétvégén, visszafelé pedig útba ejtem Budán az alagutat. Az kell a fülnek!

15 még odébb van! Arra majd még térjünk vissza! 2-án lesz Citadella is. Ha nincs szar idő lehet, hogy kinézek. Azon már rég voltam...
... és nem lesz rajta kiskutyás matrica?

Rohadt kíváncsi leszek egyébként, hogy fog kinézni!
Majd egyszer talán egy S1000...R valami, de akkor már inkább egy RSV4. Mondjuk a K sorozat is gyönyörű, nem is beszélve a B2-esekről, de nem az én stílusom egyik sem...
Gratu, végre egy jó hír! Azért te se vagy egyszerű: télen (ma még esett a hó), nem éppen 100%-os lábbal... De abszolút respect!
Örülök, hogy "fut a szekér"! Lassan aktuális lesz egy közös gurulás!

Én még pihentetem a vasat, de márciusban már nagyon nem akarok kocsival melózni járni...

Nekem a fék-melók maradtak. Most már kb. 100%, hogy hátra is jön a fém fékcső, + a betétcsere + fékfolyadék csere.
Most jön a hülye kérdés: ezt meg lehet csinálni itthon? Leginkább a légtelenítésnél nem tudom, hogy kell e hozzá az a "ketyere", vagy van e valami más módszer?
Hát én qrva beteg voltam a hétvégén
De már én is mennék. Peti majd valami úton közöld már velem léccci, hogy ha mész egy laza karikát valamerre, veled tartok
Amúgy 15.-e Góly Budapest? vagy mi lesz?
karbon lesz,eldöntöttem méghozzá telibe a tankon meg a farok idomon
jó motorokat csinál a bmw,de nem az én stílusom,viszont a jó öreg katanám után is forgolódnak,összerezzennek vajon ki ez az állat és így utólagosan jelenteném a díszes társaságnak: gurul a vas állati jó érzés volt végre a nyeregben ülni megint,viszont a lábam olyan mintha nem az enyém lenne még mindig,vagy csak elszoktam a váltástól,..ki tudja pihennem kell még mert hamar elfáradtam,a leszállás macerás volt nem kicsit,de most a nagy öröm mindent überel.már csak a pénzt kell lássam a biztosítótól meg a tankot kell rendbehozni mert foltosan nem maradhat
nalam is meg egy olajcsere varat magara - csak elobb az olajat is meg kene vennem - aztan ruhajavitas. remelem marcius 19-en mar ragyogo ido lesz, mert akkor jar le a berletem es nem akarok mar tomegkozlekedni