Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vaci utcaba es hasonlo parkolhatatlan helyekre evekig motorral mentem. Ugy tudom hogy a kresz szerint a kerekpart. (Motoros vagy motortalan) tolo ember gyalogosnak minosul. Ezert tolhatod at peldaul a zebran.
Az az erdekes hogy magatol nem merul le az akksi. Tehat most telen ket het allas utan is beindult. Meglehet hogy csak elhanyagoltak. Holnap kap egy eles tesztet befele :-)
Szia
Szerintem aksit kéne cserélned mert zárlatos
De ha gondolod van egy jó szerelő cimbi aki keni feni az elektromoságot is
sétálón azért óvatosan. ode nem mehetsz be vele. tolni sem.
pėnteken bemegyek pestre,elintėzek mindent.neked van sàrga fehėr fekete bőrdzsekid? Làttam ma hazamenet egy fekete sv-t pest irànyàba
Nem. Ugyanúgy leteszed mintha egy bicikli volna mivel a behajtási tilalom a sétáló utcába nem tiltja a betolást. Én a Bartókon az iroda előtt parkolok egy éve a többi motorral együtt.
szóval azt mondod, ha egy városközpontba a sétálón leparkolom a motort nem fog beszólni a közterületes h toljam odébb?
Bárhol parkolhatsz motorral. Akár járdán. (persze megállni vagy megállni és várakozni tilos tábla után az úton nem :) )
helló mindenkinek! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet nagy motorral szabályosan parkolni a belvárosban ahol csak fizetős parkolok vannak fenntartva, vagy hogy működik ez. előre is kosz.
Üdv Urak.
Egy vélhetően elektromos kérdésem lenne. mióta megvettem a motort, azóta csinálja hogy 10 perc vagy hosszabb használat után esik lefelé az alapjárat. Ha nem figyelek oda, le is áll a motor. Ilyen esetben próbálhatom újra indítani, de semmi. Pörög rendesen de nem röffen be. Viszont betolásra egyből indul (400-as motorral izgalmas) Ma kiszedtem az akkut és az összes cellában kb 15-20 ! %-on állt az elektrolit szint. EZt most feltöltöttem. Lehetett ez az oka? EGyébként még eredeti állapotban ránéztem este, alap 12,3 volt, persze még melegen pörög de nem indul. Bikával pöccre. Csak magában a töltés 14,5 könyékén áll stabilan, de lámpa felkapcsolásakor szépen lassan elkezd csúszni lefelé míg 13 volt környékén megint hallatszik hogy meg akar halni. Persze húztam feljebb az alapjáratot, de az sem megoldás mert úgy meg melegszik a városban :) Elképzelhető hogy az alacsony szint okozta a galibát?
sziasztok! nem olcsó a gyári bukósisak bélés!

Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....

06303282168v06303874264
Biztosítótól azonnal el kell hozni a pénzt, ha "megítélik", mert képesek rá és meggondolják magukat... Bocs, de eddig csak negatív tapasztalatom van Kötelező Biztosítás kapcsán. Előző munkahelyemen (fuvarozó cég) azért volt káreset és mindig g@ciztek... Annyi, hogy volt Casco is minden kocsin, így pl. szélvédőcseréket mindig arra csináltuk, úgy hogy önrész=0....

Én nem bírom tovább!
Hétvégére tavasztot mondanak az okosok, ez egyet jelent: szombat délutáni gurulást!
már megegyeztek,igazából,az én hanyagságom meg az időhiány miatt csúszik a dolog,elkezdtem melózni újra persze csak korlátozottan.át kell néznem a papírokat,átvenni aláírni aztán folyósítják,a motorban és a ruhában tett kárért 120at kapok illetve a koeházi ellátást meg a rehabot is térítik visszamenőleg.3000 ft napidíj nem csekély,úgy hogy 6 napig bent voltam.bennem is ott van a gurulhatnék de még tudom kezelni a dolgot pár hetet még kibírok
sziaztok. Egy kis segitség kellene veresegyházán az omv benzinkuton ki lopták az autóbol az övtáskámat benne minden iratomal ha valaki megtalálná a bene lévő cimre jutasa már ell feb.25 16/45_kor történt a kamerák egy bordó opel kadetet vedtek fell a rendörség már körözi a megtalálót jutalomba részesitem előre is köszönöm.
3 kerületben a bojtár utcában láttam a minapokban egy Ducatit...vagyis inkább picit láttam majd hallottam az a hang öcsém ami abból a gépből jött
Monsternek néztem valami kékes vagy lilás színű volt csak azt nem tudom milyen ccm és mikori pontosan de odabaszós volt
Igazi mélyről jövő mennydörgéses pokoli hangorkánt nyomott
Ma mentem egy kör a benzinkúthoz

Kicsit nehézen indult a téli szünet után de indult. Most már jó
Reméljük nem g@cizik sokáig a biztosító és onnan is befolyik némi elkölteni való...

Szezon nyitás: pont kezd a t@köm is kilenni, hogy 2 napja még 11 Fok körül mondtak hétvégére, most megint ott tartunk, hogy csak 6... Minden áron nem akarok menni: hideg út=-nem sok tapadás, de úgy egyébként már nagyon mennék...
rendben,megbeszėltük a tėnyleges szezonnyitàs nekem mėg odėb lesz,ideiglenes pėnzmag hiàny miatt áll a projekt
Sziasztok : ajánlom figyelmetekbe.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Van nekem egy nagyon ügyes barátom aki áthúzta a mocin az ülést tehát valakinek ilyen gondja van szóljatok szépen dolgozik és nem drágán
Sziasztok csibészek
Szivesen , mikor lenne neked jó? vagyis nekem ma nem jó és a jövő hét sem igazán asszony dolgozik, autót is elviszi, de hét közben napközben én itthon vagyok.
Én ugy csináltam hogy le szedtem a fej idomot és be hoztam a házba, itt meg tudjuk a tied is csinálni ha gondolod.
Van kedved segíteni feldobni az enyèmre ?
A fékbetét és a fékfolyadék már megvan, már csak a fém fékcső kell hátra. De ahhoz meg kell a jobb idő, hogy oda menjek motorral a címre, hogy akkor erre kell a fékcső... Valamikor március közepére jön össze minden...
Azt nagyon meg tudnám köszönni! Majd ha már megvan a fékcső is, akkor lehet, hogy zargatnálak ezzel kicsit!

Amint kész a gép és rádjön a mehetnék akkor majd írj!
Nekem most már kb. 99%, hogy jövőhéten végre előkerül a masina a garázsból. Szombat délelőtt "üzembe helyezem", majd délután...