Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Kawa Z750-el hasonlo cipoben fogsz jarni a futomu miatt. Ha palyazni szeretnel, akkor az sem lesz az igazi, csak locsolhatod bele majd a penzt.
Nem is beszélve erről, amikor a motor külseje került előtérbe és kitalálom, hogy olasz akarok:
Duci 749
MV Augusta F4 750

De ezek rendszeres (ha nem is mindennapi) használtra már nem igazán alkalmasak...
Egyébként én is agyaltam azon, hogy vajon milyen lenne, ha beszabadulnék egy bontóba, hogy tessék itt egy SV komplett eleje (felni, fék, villa, vagy csak a villa...), kérnék mondjuk egy K4-K5-ös 600-as GSXR komplett elejét ráfizetéssel... Nekem egyébként K3-as, így gondolom már nem kopatibilis a SRAD-al... Vagy igen?

A 600-as "nyomaték hiányát" viszont biztos nehéz lenne megszokni... SV-vel előztem már 5-ikben, 60-ról és ugyan nem lőtt ki, de simán ment. Hasonló 600, sor4-el tutira nem menne.

Ilyen köztes megoldásként Kawa Z750-en gondolkodtam még. Viszont ez inkább túra, mint pálya gép...

Tényleg az a jó, hogy még van időm kitalálni, mert augusztusra tervezem a cserét, de én szeretem megvizsgálni előre a lehetőségeket.
ja, nagyon
A ZX6R 636 én is kipróbálnám bár hosszabb túrara biztos K4-K5 GSXR750 jobb... A 600as azért főleg az országutón már nagyon pörgetni kell...

Kipróbálhatsz a 1998 ZX6R.em de ez inkább még egy kicsit kényelmesebb mint az új fajta meg 106LE és nem 120LE meg a 636 szemben hiányzik a midrange power egy kicsit
egy sv1k vagy hagyományostelós srad futómű (elvileg ugyanaz), kívül-belül FULLRA állítható, olyat lőhetne be magának, h beszarik. pályán, utcán egyaránt.
Ha még nem láttátok volna ( ne szórakozz a lengyel robogóssal!) :D
http://youtu.be/gtEni0R18Qw
Na ja.Hulye koznyelv.
A lenyeg hogy Adam jol mondja egy vetel-eladasos temaval annyi zsetont tolnal bele amennyibol igen faja kisesvet lehetne faragni.
Mar ha nem a dupla loero ami kell.
Maradjunk annyiban, hogy a köznyelvben a 600-as motor, az 6 kilós (valamelyik Superbike újságban is volt olyan, hogy Hatkilósok tesztje), ha 120-al megyek, az a kiló-húsz, ha adok 200 Ft jattot a pizza futárnak, az 2 kiló, stb. (nagyjából motoros példák...)

Az már más kérdés, hogy a köznyelvben helytelenül van használva, mert ahogy a legesleghitelesebb forrásban (Wikipedia) is olvashattuk a kiló az valaminek az 1000 szerese. De ki a f@szt érdekel, így használjuk és kész!

Lassan térjünk vissza a motorokhoz itt a fizikai és filozófia kérdések után.
Műszaki egyetem?
De nem kekeckedésből kérdeztem, csak érdekesen hangzott és érdekelt hogy valaki csinált-e forgalomba ekkora motorra :)

http://en.wikipedia.org/wiki/K...
A kilo az 1000. Kilométer=1000 méter. Kilogramm=1000 gramm Kilonewton=1000 newton és a KPa =1000 Pascal :)
Hideg és esős az idő nameg melózom.
Depi a köbön.
És csesztetnek hogy a hatkilós az 6000 köbcentis.
Nem jartam a bolcseszkaron sohasem szerencsere. Na meg poen is volt am.

Valami anti-poen tablettat reggeliztel?
Ma kötözködős nap van?
A bölcsészkaron szabadnap van?
636 vagy a rák tudja pontosan.
580-680-ig sorold be az összes gyöszt és akkor kijön hogy KB mit veszek egy kalap alá.
635os Kawa? Lemaradtam valamirol?
Újjdekemény elvonási tünetek vannak ha már itt ezen témázunk hogy a hatkilós az mit jelent.....
Átlagmagyarként én a hattkilós motornak hívom a 600 köbcentis motorokat átlagosan.
Ide sorolom a 650-es sv-t is meg a 635-ös kavát és az én 675-ös motoromat is.
Ha nem jó akko majd a Grétsy tanárúr rábasz a kezemre egy körmöst.
ha már: a motor elhelyezkedését a főtengely iránya határozza meg, vagyis a sornégyes átlagmotor keresztben van beépítve, míg egy guzzi hosszanti V2. (az sv pedig keresztbe v2 )
ha azt nézzük hogy 1 liter az 1000ccm akkor az és 1 liter ~ 1 kg akkor az 1kilós az 1000es vagyis a 6kilos az 6000es bölcsész
a kiló az ezer valójában, de kb minden hétköznapi ember kilónak mondja motornál pénznél a százat
vfr, cbr-f
600.Tudtommal a kilo az 100.
De na neked 1000 akko csak 0,1 hatkilós.
Asszem az a horvát 8-ason volt.Az kb kakucsa csak gyorsabb és nem körbe-körbe hanem fel-le és jobbra-balra.Az viszont oda-vissza 300 km.
Hatkilós? Ki gyárt motort 6000-es űrtartalommal? Ez nekem újdonságként hat.