Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam Yoshi Bharat felél a mély hangokért.

Akárhogy nézem, azért jól megszívtad ezt a zakót, hogy ennyi idő a felépülés, az viszont jó hír, hogy már megy a séta.
Királyi élet: rendszeres masszázs, stb.
Nekem nagyon bejön a carbon, így ha az lesz a befutó, akkor kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Feketében, vagy esetleg valami más színben gondolkodsz?

Én konkrétan 1 éves használt gumit vettem utoljára (DOT szám alapján), az új ár 5-ödéért, így én még mindig a használt gumi híve vagyok.
köszönöm elkaristolok,már egyedül mászkálok egy hete de még mindig térdgépezek sajnos,így kívánja a szerkezet.gyógytorna masszázs,egy szavam se lehet el vagyok tunyulva még így is,szépen fokozatosan el kell kezdjek edzeni.a karbon fólia azért jutott eszembe mert királyul fest térhálós a felület,a tankom meg elég szögletes alapból,most hogy ki van pofozva a horpadás már foltos is gumiból csak újat veszek mert ez is használt volt már kemény mint a beton.húzom a szám mert elég drága lesz,de csak összeokoskodom az árát.a jelenlegit meg szertartás szerűen lefüstölöm robbanásig,nincs sok híjja már kilátszik a fémszövet helyenként
garázsban elég vad az sv az tuti volt kolegámnak egy nyitott finster dob volt a 650esen,a fülem menten leszállt ahogy kicsit meghúzta a gázt.
Első kérdés: te hogy vagy? Lábadról lekerült az a valami, vagy fölkerült-e már rá a koptató?

Használt gumi most jó áras, csak találj olyat, ami pont jó neked.
Karbon fólia? Jó kérdés.. Ha úgy érzed, hogy jól fog kinézni vele, akkor simán! Talán valamivel olcsóbb és karcállóbb.
Jogos... Csináltam a hétvégén egy pár videót, hogy unalmas estéken, legyen mit hallgatni. Garázsban jól szól!
nagy matek előtt állok,tavaszra glancba kell szedni a bringát fényezés vs. karbon fólia ez a nyűgöm,melyik legyen? a tankot mindenképp kezelésbe kell venni,nem maradhat foltosan.csizma,gatya,bukó már megvan,kabátom javíttatva. már csak egy jó gumis kell februárban
a jóidőmotoros.. kibekkeli hogy rendben legyen az idő
legalább van mit járatnod unalmas perceimben a tavalyi videókat nézegettem,hiányzik már nagyon az az öreg nehéz vasaló a seggem alól
te sem vagy egy elveszett ember zsír hangja van a vasnak.Alig várom már hogy lerúgjam magamról ezt a vackot aztán lehessen csapatni egy izmosabb kanyart
De kib@szott jó hangja van!
Kezdem papírkutyának érezni magam, hogy én csak a garázsban járatom...
De alig várom, hogy jöjjön a jó idő (5-10 Fok) és végre melóba is motorral mehessek.
Lustavagy:D a medvék alszanak téli álmot a motorok nem:D de szétfagytam:P
mennék én is, de épp téli tároláson pihen a Fazerem! :)
Direkt vettem tavaly thermo aláöltözőt. A Suzuki GS-sel mentem is hidegben, csak a gumi nem igazán szerette. :S
Ma is megyek egy kört,...forr a vérem.-)))))
Apááám te sem vagy 100as:)) marha jó hangja van a dögnek:)))))
Hát nagy Király vagy, mert még nem vettem meg fóliát,de nem sok kellett hozzá.Nekem is hihetetlennek tűnt hogy ennyi pézért kapni lehet ilyen plexit.De mikor haza értem, ponyva fel és oda raktam a régire.....hát fülig ért a szám
Majd valamikor ki kell még fúrni, meg a régi leszedése sem 3 perces mutatván:)))
ezer köszzzzz még 1x Misi
Hát én:))))))))
http://youtu.be/1IOyDUwqE1M
Nah,ki az a hülye,aki ma motorozott?
Nah ki?:D.......
Nekem átlátszó,más néven víztiszta plexim van és én is régóta szerettem volna már lecserélni,de nem igazán találtam sehol.Amikor megláttam a leírásban,hogy ZXR-750 először arra gondoltam,hogy a "J" és attól újabbakhoz lesz csak,ezért csak a face-n írtam nekik.Aztán amikor visszajött a válasz néhány nap után,és azt írták,hogy van az enyémhez is,gondolhatod mennyire megörültem,de csak másnap meló után tudtam menni érte.Mikor már itthon volt a plexi és megbizonyosodtam,hogy nem csak beetetés hanem frankó akció rögtön megosztottam veletek.(kapóra is jött,hogy deszka épp fóliázni akarta a plexijét)
Örülök,ha tudtam segíteni.
Egy Isten vagy, hogy szóltál nekünk errôl az eksönrôl! Régóta akartam egy füstöst a kék helyett.
Hát én is sokallom az át irást, meg minden, de azért a 2 kió is soknak tűnik nekem,nem tudom milyen motorról van szó de 17 egy eredet vizsga,6 a forgalmi,6 törzskönyv,70 körül van az illeték egy 1000 Cm3 110 Kw-os motorra 4-8 év között,minél kisebb annál kevesebb,és még a biztositás,durván 100 ezer plusz a bizti:)))) vagy rosszul számolok?
Ha bejönnek a jobb idők,akkor összeugorhatnánk egy össznépi plexi felszerelős meetingre...
Szia!
Köszi,már itthon van Nagyon szííp!
agyrém, de aligha lehet vele mit kezdeni. külföldi rendszámmal folyton cseszegetni fognak (motort pláne), nem hiányzik a plusz igazoltatás... Barbi vasára az átírás/er.vizsga és az éves teljesítményadó majdnem két kiló volt
ez a nagy költség, nem a kétforintos benzináremelés meg a tízrugós műszaki...
Meg lett a plexi,Füstös volt még 1:))) nagyon jól néz ki:))))Enyémet is fúrni kell