Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alaplap fő kábele volt a hiszti tárgya ki volt lazulva meg ne kérdezd,hogy miért
az APC fagyott le?
Ezt nem igazán értem :) Ha a gép fagy akkor takarítás és a proci újra pasztázása szokott segíteni :)
Minden Miklósnak boldog neve napját
remélem takarítás megoldotta de azért ki tudja
Asszony gépe hülyült de lehet most már jó lesz
lefagyot meg ki kapcsolt de takarítás meg kábelek igazítása ha minden igaz megoldás lett tehát majd meg látjuk
Javítottam anno. Mi vele a baj?
Szia
Mondtad ha valami bajom van szóljak
Nem tudsz valakit aki ért apc-hez?
Ok,nemsürgős,hisz én betakartam és majd csak akkor veszem elő ha lehet vele menni.úgyhogy majd jövőre.Mikor már alakul majd az idő akkor majd elkezdem csinálgatni.
Te meg vigyázz magadra,inkább fél óra pluszba kocsival mint legyen valami baj!
Oksa. Ha van legalább 15-16 fok akkor szabadon. (mert alatta megfázik a gyanta és szétreped)
Viszont holnapra csapadékmentes időt igérnek. Erősen gondolkodok a motorral munkába kavargáson... Ha nem borít mindent jégpáncél :)
Hát sokan vannak igy ezzel:((((nem is tudom minek ül az olyan ember kocsiba aki fél a hótól ,2 autó között van 4 méter de lelassit és 20-al meg át közöttük mert nem fér el:))))
Jah a gyantázásról,nekem nemrég jutott eszembe hogy nekem van pincém és ott lehet csinálni majd valamikor.
Pff. Kinézve az ablakon, az idő most egy időre megpecsételi a motorral munkába járást. Jujdejó lesz a dugóban tökölni a mazsolák között akik szívrohamot kapnak egy kis hótól és "jajdecsúszik"-tól. :(
Helló
Kedves egészségedre
köszönöm a számot de nem volt rá szükség,a suzuki gusztávba elirányítottak telefonon,valahová a Dózsa György út környékére kell bevinni és ott megcsinálnak minden papírmunkát
Igazán nincs mit,remélem egy darabig jó lesz
Most értem haza kint voltam Fóton meg néztem a Kopaszhegyet
Még egyszer köszi szépen a segítséget. A kipuff bekerült, és meglepően csendes lett a kicsike :)
Csak a kezem fagyott rá a szerszámokra, de szerencsére a beigért eső és hó mégsem jött meg :)
Ébresztő meg volt tehát megoldás is meg van
cevaa. Na leszedtem végre. A szopásmérő időnként kicsit jobban kilengett mint amit toleráltam volna :) Végülis egy cső van körbetörve és egy félkörbe. De mind volt már hegesztve és a hegesztések aljánál tört meg. :( Elvileg kijelezte a számom (7711 végű) de hívlak még.
ÁÁ szabad ég alatt karcos az egy embernek is. Főleg ameddig a csavarlazító feloldja a 20 éves csavarokat :)
Lakásban nem jó csak csinálni mert beszorul a szaga. De garázsban szerintem mindegy :) Tehát nem metánszagú :)
oké de ha gondolod el is mehetek segiteni leszedni vagy bármi
Ahogy érzed
köszönöm szépen, majd keresem
Jól van szerintem én is elviszem majd valamikor hozzájuk de szerintem csak február vagy márciusban,majd kereslek a tlszámért:)))
Tegnap volt még igazán jó idő:) 14,5 fok is volt:))
Gurultam egyet délután,ki kellett már próbálnom,milyen lett. Sosem volt még ilyen jó.Alacsony fordulatról is húz fa..án. A futómű ég és föld. Kemény,feszes,pontos,még sem érzi a gödröket úgy,mint régen,puhán. Hangja is finom lett. Csak kockásra fagytam,remegtem,mint egy deliráló
Bezárjuk az ajtót,és 10 perc után betépve má ki mer beszólni?a gyanta meg a higitó rendesen odacsap:))))
Viccen kivűl nem tudom a mester tudja:)
Mennyire büdös ez és meddig marad a szaga ott? Mert jöhettek hozzám is,persze nekem is van 3-4centi javítani valóm Csak nem akarom,hogy a garázs fölött a lakók beszóljanak,mert akkor kidobnak.