Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nem tudod mennyibe ketül náluk az olaj?web cimet nem tudsz?Kakucs...remélem...van már bőr cumóm:))
Rájuk bízom én is. Van motul meg fuchs. Csak lenne már tavasz és irány kakucs. Jönnöd kell ám!
Azzal a lábbal nem kéne erőltetni a szánkózást:)))))keres valami szexy gyógytornászt...hátha előbbre tudja hozni a javulásodat:)))
Hát nagyobb sebességnél már nagyon fúúú a szél:)))
Jól van,azon gondolkodok még hogy mikor...meg lehet az olajcserét is rájuk bízom.....
Ok! De emailen is jelentkezhetsz. Minden javításról fotó készül náluk és mielôtt vmit csinálnának rákérdeznek mehet -e a csere. Korrekt és ritka!
a havat ne is mondd,szakad itt is mintha muszály lenne,ami nem volna rossz mert szeretek szánkózni meg snowboardozni is,de ez most nem igazán kivitelezhető.március előtt biztos nem ülök nyeregbe ez tuti,aztán majd gyógytornászás közben kiderül hogy haladok,minden ennek függvénye.idomokhoz plexihez egy kalappal,és bújom a netet,szeretnék valami vagány frontot építeni,puhány szar vagyok 140felett már zavaró egy kicsit a huzat
Kesztölcön van egy maszek lakatos,korábban nagy motoros volt az öreg meg már 100éve szerel,errefele elég jó híre van,na nem annyira mint a Simateam-nek de szegény ember vízzel főz.így szép kis összegek repkednek,majd csak utólag fizet a biztosító,ha végre történik valami
Hát a szezon nyitó odébb van, mert most rohadtul esik itt a hó....úgyhogy nyugi....amúgy te hol szerelteted a gépet?
a koptató még oké de akkor hasalnom kell a tankon hogy lábujjal tudjak váltani,kb 20-30fokot enged a szerkezet,az meg még egy bobbernek is kevés nos,ablokk..hát az úgy volt hogy amikor kerestem 550es blokkot amikor elszállt a láncom,nem volt sehol,illetve aki igérte hogy van,csak ki kell szedni az eltűnt mint a zsebóra,miután megvettem ezt a mocit akkor telefonált hogy van de már mindegy volt.nem teljesen gixxer,annak az elődje,de a duplakör lámpásban is ez van,illetve az alapja az,más a karbisor meg a gyújtáselektronika.pihengetek ahogy érzem hogy kell,de nem akarok punnyadni,csak este van wifi addig meg teleshop és egyéb szarságok a fénylő dobozban,a szappanoperáktól meg a hideg kiráz már
ebbe a térdrögzítőbe legalább egyedül el tudok suhanni a klozetig meg vissza,gyűlölöm a kiszolgáltatottságot.pihentetem persze nem vagyok bolond,annyira a szezonyitót mikorra gondolod, gondoljátok? nekem márciusba még van egy műszakim,kell egy új gumi hátra,a szelephézagot már belőtte az öreg,állati rendes.komolyan le a kalappal előtte.
Ott csináltattad te is?az Illatos úton ...oda is akartam majd a tel számot elkérem hogy be tudjak jelentkezni!
Vidd a RedLineMotors -hoz! Kipróbáltam a hétvégén megint és állat lett.
Komoly szerkezet! Koptatót rá és hadd szóljon.
Félre a tréfával: pihentesd, amíg csak lehet, hogy aztán minél hamarabb újból motorra ülhess!

Most olvastam a profilodban, hogy Gixxer blokk keveredett bele a Katana vázba... Nem apróztad el!
Faszák a képek:))) jó az a térdgép gondolom nem kellemes a mozgás .Pihentesd a lábad minnél többet tél van ne törődj semmivel.A motro meg csak meg lesz márciusra.
Kéne tervezni majd egy nagy szezon nyitó gurulást
Jövő hónapba valamikor én is el viszem szelephézag és karbi pucolásra,olajcsere hátul fék betét...műszaki is lejár márciusba....nekem is lesz vele melóm...A plexit akarom le fóliázni meg ilyen apró dolgok...na meg az idom hegesztést be igérte egy fórumozó emberke:)))
Jobbulást nektek!
az új proti : kicsit robotzsarus de már közlekedni lehet vele óvatosba.Haverom megkértem hogy szállítmányozzon el a dokihoz,meg ha már kocsiban ülünk akkor beugrottunk a kis szerelmemhez,generátor+dekni cserés lesz végül,így még töltés is lesz
valami hasonló :)) nem egy fullos darab,kicsit kényelmetlen de nem olyan nehéz mint az előző.képelek majd ha megyek legközelebb vissza.Egyébként olyan bontós ismerőse valakinek nincs esetleg aki régebbi motorokkal is foglalkozik? régi gsxr duplakörlámpás első idomot keresnék komplett,meg szerintem egy tankot is,hogy nem kelljen azt is javítattni
Jó is az, gondolom teli protektoros:Ö) kép a motorról?
hát igen,alakulgat szépen.köszönöm boldogulok hamarosan gyógytornára is jelentkezhetek,nemrég kaptam egy fasza müanyag hosszúcsizmát
Valahol el kell kezdeni... Az már egy jó kezdet, hogy két keréken áll...
Remélem te már teljesen felgyógyultál.
ám legyen is úgy jöjjön a tavasz a motorom egyre szexuálisabb ahogy kinéz,egy fotót megért volt a kis csupasz de már 2 keréken immár egyenesbe áll
Boldog új évet Srácok:))))Remélem jövőre még többet foguk motorozni, na és legfőbbképp csapatostúl:))))mert azért ugy a fasza.....hip-hop eltelik ez a 2-3 hónap és mehet a csapatás!
Azért most kimenni motorral, az az igazi extrém sport :)
A köd nem is rá párásodik a plexire hanem egyenesen ráfagy :)
szép eredmények,remélhetőleg mindenki megússza májzsugor és fekvehányás nélkül,jövőre csakis előre,sikeres boldog új évet kívánok neked,és minden régi és új fórumlakó motorosnak jó szórakozást mindenkinek !
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Tegnap én is elgondolkodtam azon, hogy motorral kéne kimenni a Szilveszter Rally-ra. Végül csak letettem róla.

Egy kis számvetés:
Egész jól telt az idei év motorozás szempontjából. Külföldre ugyan nem jutottam el, de elég sokat tekeregtem az országban. Sok új helyet és jó pár új embert megismertem.
Futott km: 10.012 km (tudom nem kiemelkedő, de én azért meglepődtem rajta. )
Zakók száma: 1 (az ominózus olajfolt a körforgalomban =- javítás: 2.000.- )
Újdonságok:
- Pályanap (Kakucs, Visonta)
- Viszlát paracsík!
- Utasszállítás
- Motor kölcsönadása (öcsémnek kizárólagosan egyszer!)
- 200 (végre)
Ha tudok róla időben, én benne vagyok :) Úgyis eső és hómentes napokon még mindig el szoktam vinni egy kanyarra a kicsikét, Csak hogy érezze a törődést :)