külsőbe haladtam hazafele normálisan a belsőből a sréhen előttem lévő sávot váltott de azt nem nézte hogy ott vagyok én is,mire felfogtam mivan már borultam is.kapásból rávágta a madár hogy ő nem látott semmit de vannak tanúk is szóval bukta.Mondjuk én ezzel nem vagyok beljebb mert nem tudok melózni egyenlőre
Az elmúlt két évem szart se ért,egyet lépek előre kettőt hátra.. no komment.A motor sorsa egyenlőre kevésbé izgat,majd ha a két lábamon járok akkor aktuális lesz.A biztosító meg hozza a ráérős formáját ahogy szokta,Inkább a perelésen töröm az agyam,nem kevés munkát mondtam vissza ami elég sok pénzt elvisz a kasszából.Az ügyvéddel már konzultáltam,ha jó esélyeim vannak a kártérítésre akkor nekiindulok,de nem a 30éves motorom miatt,hanem azért mert nem engedhetem meg hogy egy pökhendi féreg azt higgye neki mindent szabad
Ahogy végiggondolom az idei éved, hát volt bőven történés és ráadásként ilyen szezonzárás...
Biztosítóval lesz még egy "csatád". Gondolom már folyamatban van...
mégis van élet a túlvilág után,a jobbik hír hogy megúszta a vázam a zakózást,csak az első telót kell cserélni,tank jav. a blokk még kérdéses. nyomozás lezárult,engem hoztak ki sértettnek( ezt eddig is tudtam) viszont a kártérítés az még várat magára amíg a biztosítók egymás intézkednek.
Biztosítóval lesz még egy "csatád". Gondolom már folyamatban van...
Nem hangzik valami szépen, amit leírtál.. Remélem te egyben vagy! Ez mikor jött össze?
lesz valami belole vagy csak kamu volt hogy majd kuldod?
Ha véletlen nincs meg sjanika@vipmail.hu
na mizu a cuccokkal? nagyon csondben vagy
volt egyaltalan rezo a motorhoz? ha nem leg mond meg es nem szamitok ra akkor....