Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

külsőbe haladtam hazafele normálisan a belsőből a sréhen előttem lévő sávot váltott de azt nem nézte hogy ott vagyok én is,mire felfogtam mivan már borultam is.kapásból rávágta a madár hogy ő nem látott semmit de vannak tanúk is szóval bukta.Mondjuk én ezzel nem vagyok beljebb mert nem tudok melózni egyenlőre
Az szép:)))és hogy te voltál a hibás?
Az elmúlt két évem szart se ért,egyet lépek előre kettőt hátra.. no komment.A motor sorsa egyenlőre kevésbé izgat,majd ha a két lábamon járok akkor aktuális lesz.A biztosító meg hozza a ráérős formáját ahogy szokta,Inkább a perelésen töröm az agyam,nem kevés munkát mondtam vissza ami elég sok pénzt elvisz a kasszából.Az ügyvéddel már konzultáltam,ha jó esélyeim vannak a kártérítésre akkor nekiindulok,de nem a 30éves motorom miatt,hanem azért mert nem engedhetem meg hogy egy pökhendi féreg azt higgye neki mindent szabad
Ahogy végiggondolom az idei éved, hát volt bőven történés és ráadásként ilyen szezonzárás...
Biztosítóval lesz még egy "csatád". Gondolom már folyamatban van...
hidd el, a látvány se jobb.bent áll a sufniban letakarva. szépen hazavágtam magam de már gyógyulgatok.
november elején rámhúzták a kormányt piliscsabán
Hello!
Nem hangzik valami szépen, amit leírtál.. Remélem te egyben vagy! Ez mikor jött össze?
Hát veled mi történt?le maradtam
mégis van élet a túlvilág után,a jobbik hír hogy megúszta a vázam a zakózást,csak az első telót kell cserélni,tank jav. a blokk még kérdéses. nyomozás lezárult,engem hoztak ki sértettnek( ezt eddig is tudtam) viszont a kártérítés az még várat magára amíg a biztosítók egymás intézkednek.
itt volt a legegyszerubb mivel latom ezt gyakran nezed.
lesz valami belole vagy csak kamu volt hogy majd kuldod?
Hirtelen nem
Szia szerintem kaptál email cimet tehát ha kérdésed nem itt kel feltenni !
Ha véletlen nincs meg sjanika@vipmail.hu
hello

na mizu a cuccokkal? nagyon csondben vagy

volt egyaltalan rezo a motorhoz? ha nem leg mond meg es nem szamitok ra akkor....
Ja persze hogy nekem kell:)))tudsz alapanyagot hozzá?
Ha neked az kell szerintem megoldjuk
Tuti dúrva hangja lenne:)
oké meg dumáljuk
jól van rendben mert egy ilyet akarok eszkábálni mint a képen van egy régi dobot kivágni le röviditeni új gyapotot bele és csumi:)
hát kowi kolégának meg csináltam a auspuf
ezt nem mondta senki
akkor te vagy a ludas:)) te Jani Kipufogóban menő vagy?
ki tudja de szerintem simán csak kilazult vagy lehet amikor cseréltem a memoriát akkor passz
Persze te csak képzeled:))) nem tudom mire képes az szony az elektronika ellen:))
nem asszony véget te kis butus :D
Nők és minden elektronikai dolog ős ellenségek:)))